Märtha Louise pratar änglar i webb-tv

Märtha Louise pratar änglar i webb-tv
Annons

Märtha-Louise

Prinsessan Märtha Louise har precis kommit ut med en bok om skyddsänglar i Norge. Förra veckan intervjuades hon av Verdens Gang och berättade hur viktigt det är att lära känna sig själv och sin aura och att alla kan möta sin egen skyddsängel – Märtha Louise visar vägen.

Annons

Som bekant är prinsessan Märtha Louise mycket intresserad av andlighet. Hon och kollegan Elisabeth Samnöy har just kommit ut med boken “Möt din skytsengel” i Norge. Med anledning av detta ställde de båda förra veckan upp på en intervju i tidningen Verdens Gangs webbteve.

Mötte egen skyddsängel

Boken innehåller enligt Märtha Louise bland annat övningar för att komma i kontakt med sitt rätta, inre jag, med jorden och hela universum som alla är en del av. Märtha Louise beskriver sitt första egna möte med sin skyddsängel, som inträffade när hon var i vuxen ålder. Hon upplevde en plötslig kärleksfull närvaro och förnam även en doft av rosor, som hon varken förr eller senare känt. Det var en mycket stark upplevelse för Märtha Louise.

Alla har en aura

Hon berättar också i intervjun om hur viktigt det är att känna sin egen aura. Vilka är då änglarna och var kommer de ifrån, undrar reportern och får till svar att de är en aspekt av den universella kärlekskraften, ett gudomligt avtryck av ens egen högsta potential. Märtha Louise poängterar att boken är till för de som är intresserade av ämnet, övriga behöver inte befatta sig med den tycker hon.

Se intervjun med Märtha Louise och henne kollega här »

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Märtha Louise pratar änglar i webb-tv”

 1. Martin skriver: 26 oktober, 2009

  Gittan .. 2km var det jaha 😉


 2. Gittan skriver: 26 oktober, 2009

  Lollo…Här kommer “godis”…

  http://www.noblesseetroyautes.com/nr01/?p=7895


 3. signesigne skriver: 26 oktober, 2009

  Gittan
  vilket vackert smycke…………………men det måste väl va tungt att bära………….


 4. Gittan skriver: 26 oktober, 2009

  Signe…Haha…Ja, våra familjesmycken är inte riktigt av den karaten… Så jag har inte så stor erfarenhet av att bära smycken av det här slaget…Men självklart….Kan nog ge nackspärr, utan extra ansträngning….


 5. Martin skriver: 26 oktober, 2009
 6. MollyMolly skriver: 26 oktober, 2009

  Martha Louise er råmodig som tør å gå ut med sine åndelige opplevelser,- og hva hun tror på! Se denne sunne, friske kvinnen som stråler av indre lykke. Her er det ikke mye jåleri nei!!! 🙂


 7. Gittan skriver: 26 oktober, 2009

  Om ni älskar gamla klipp som jag, så njut en stund med detta…Och kom inte och påstå annat än att Märtha Louise är otroligt lik sin farmor…Speciellt över ögonen…
  Kronprinsessan Märtha av Norge…

  http://www.youtube.com/watch?v=pTxlFBSDO1o


 8. Martin skriver: 26 oktober, 2009

  Gittan det dar klippet med di kongelige som liknar varandra bakat i tia’ var doekul !! tack som vanligt och se sa bra det ar med dessa klipp garanterat hade jag missat detta annars !! TACK sluta aldrig !!


 9. Helena M skriver: 26 oktober, 2009

  Är det meningen att hon skall ha röda ögon ? Jag vet inte om jag tror på skyddsänglar men det är ju upp till var och en.


 10. Helena M skriver: 26 oktober, 2009

  Är hon en demon med dessa ögon som ingen har reducerat???

  Hoppas att det går vägen när hon brinner så för sitt intresse?


 11. MollyMolly skriver: 26 oktober, 2009

  #12 Takk Gittan for gjensynet med kronprinsesse Martha. Visste ikke at det fanns! Jo, Martha Louise ligner på sin fars side. Hun er en Bernadotte. Martha var veldig populær i Norge,- mye mer enn sin svigermor dronning Maud. Synd hun døde så tidlig. Kong Olav levde ensom i over 30 år,- hun var et stort savn for han.
  Nå må jeg gå ut for i kveld. Skal på meditasjonssirkel,- og se om min skytsengel dukker opp? 😉 🙂


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar