“Märtha Louises farfar skulle snurra i graven om han visste detta…”

Annons

Märtha Louise

– Ska hon köpa vingar för pengarna?
Nu har ett himla liv brutit ut i grannskapet på Hankø där Märtha Louise bor med sin familj.

 Inte nog med att Märtha Louise har öppnat porten till himmelriket, nu har hon dessutom släppt in änglaskolans elever in i farfadern kung Olavs älskade sommarboning. Nu rasar norrmännen:
”Gudskelov att inte kung Olav fick uppleva detta!”
I somras drog Märtha Louise och Elisabeth Samnøy i gång ”Astarte Education” för ett antal kursdeltagare, som ska lära sig att tala med änglar. Skandalen var ett faktum. Prinsessan anklagades för att ta betalt för en massa hokus pokus.
– Ska hon köpa vingar för pengarna? undrade undersåtarna.

Annons
Annons

Måttet är rågat!

Nu har ett himla liv brutit ut i grannskapet på Hankø sedan det uppdagats att Märtha Louise även bedriver hemundervisning i kung Olavs forna sommarhus Bloksbjerg. Prinsessans farfar köpte stället 1947 och varit förbehållen kungafamiljen och dess nära vänkrets. För sex år sedan övertog Märtha Louise och Ari Behn det idylliska gula huset på havsklipporna. De har topprenoverat villan och paret sägs ha ett speciellt förhållande till sitt nya hem. I byggnadens magnifika ”masterbedroom” kom lilla Leah Isadora till världen 2005, då Märtha valde att föda sitt andra barn hemma.
Grannarna har hittills varit mycket lojala mot sina kungliga grannar. Men nu när prinsessan gjort om huset till änglaskola, är måttet rågat.
– Det är så dumt. Det är väl ingen som tror på sådana idiotiska saker, säger en person som bor i närheten av Bloksbjerg.

Har gett tysthetslöfte

Eleverna vid Änglaskolan yppar däremot inte ett knyst om vad som försiggår inne i huset. Deltagarna har inför skolstart skrivit under ett tysthetslöfte. Inte heller prinsessans sekreterare, Mari Sørlie, vill kommentera något, som har med Änglaskolan att göra.
– Jag säger ingenting!

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Scanpix

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar