Mary i sorg – stöttar bästa vännen efter dödsfallet

Mary i sorg – stöttar bästa vännen efter dödsfallet
Mary stöttar i sorgen.
Annons

Mary-Ibl-1

Kronprinsessan Marys bästa väninna Caroline Fleming är i sorg. Hennes far baron Krabbe Iuel-Brockdorff har avlidit i cancer och begravdes i veckan vid Valdemars slotts kyrka på Tåsingen.

Caroline Fleming har känt kronprins Frederik och prins Joachim sedan barnsben och när Mary flyttade till Danmark lärde hon snabbt känna den levnadsglada baronessan. De delade erfarenheten av att förlora en förälder alldeles för tidigt – Caroline var 11 när hennes mamma avled och Mary var 25 när hon förlorade sin mamma Henrietta – och de blev mycket goda vänner.

Annons

Nu har Caroline Fleming alltså även förlorat sin far. Hon och de tre barnen reste hem till Danmark för jordfästningen i Valdemar slotts kyrka och med under begravningsgudstjänsten var prins Joachim och prinsessan Marie. Kronprinsparet hade förhinder.

Caroline Fleming blev känd för den breda publiken när hon medverkade i en dokumentärserie om Valdemars slott kallad “Baronessan flyttar in”.

Caroline-Fleming.ibl

Caroline Fleming och Mary är bästa vänner. Här var hon på väg till kronprinsessans 40-årsfest på Amalienborg.

Av: Liv Sander.
Foto: IBL.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Mary i sorg – stöttar bästa vännen efter dödsfallet”

 1. Gunilla skriver: 2 februari, 2017

  Är inte Caroline Fleming bästa vän med prinsessan Marie ?


 2. Birthe Vejrum skriver: 2 februari, 2017

  Caroline er gode venner med HELE familien. Prins Joachim, Prinsesse Marie og Prinsesse Benedikte repræsenterede kongehuset til begravelsen.


 3. Eline skriver: 2 februari, 2017

  Caroline Fleming har ikke altid været velkommen i kongefamilien. Ikke mindst i tiden omkring da hun fik barn med fodboldspilleren hvilket hendes egen familie heller syntes om.
  Prinsesse Marie og prins Joachim skulle have mødt hinanden første gang til et selskab på Valdemar Slot – de faldt i snak da de var de eneste der kunne tale fransk


 4. Birthe Vejrum skriver: 2 februari, 2017

  Prinsesse Marie og Caroline har gået på samme kostskole, og blev veninder der, så det var naturligt at invitere Marie med til jagtselskab på slottet.
  Prinsesse Marie er fadder til Carolines søn Nicholas som hun har sammen med Nicklas Bendtner. Kronprinsesse Mary er fadder til Carolines datter Josephine.
  Caroline + alle tre børn var med i den gruppe venner, der sammen med Frederik og Mary var på Road Trip i Australien i december 2015.
  Carolines mor var svensk.


 5. konsttanten skriver: 2 februari, 2017

  Mary är väl inte i sorg!!!!!! Det är Caroline Flemming som har sorg! Vi vet inte alls om Mary är ett stöd, inte heller de övriga i kungafamiljen!


  1. My skriver: 4 februari, 2017

   Tro det eller ej så kan man känna sorg även om det inte är en direkt nära familjemedlem som dött….


 6. Hannah skriver: 4 februari, 2017

  Och är det väl Amber Petty som är Marys bästa vänninnan


Annons

Laddar