Máximas känslofyllda dag – från tårar till gapskratt

Máximas känslofyllda dag - från tårar till gapskratt
Det var lite av en känslornas dag för stiliga drottning Máxima som följde med sin make kung Willem-Alexander på ett uppdrag i Haag. Från tårar till ett stort gapskratt.
Annons

Tidigare i veckan delade kung Willem-Alexander ut en medalj till militärpiloten Roy de Ruiter som varit ett antal vändor i bland annat Afghanistan. Där har han tydligen gjort ett par heroiska insatser som nu blev belönade av kungaparet.

Annons

Kungen gav ett mycket känslosamt och personligt tal till de Ruiter som fick Máxima att gråta lite, men sedan skämtade maken till det igen och då kom det stora härliga skrattet åter fram. Precis som vi brukar se den nederländska drottningen, alltid på bra humör!

Men det har också varit ett tungt år för Máxima som förlorade sin lillasyster genom självmord. Men nu finns det flera roliga saker att se fram emot, som den stundande resan till Storbritannien den 23-24 oktober då de ska vara drottning Elizabeths gäster under två dagar.

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Máximas känslofyllda dag – från tårar till gapskratt”

  1. vesna skriver: 9 september, 2018

    Så går det till när man är spontan.


  2. Carin Hawee skriver: 9 september, 2018

    Så roligt att se härliga Maxima ute på uppdrag igen.Förstår att hon gått igenom en svår tid.Tur att hon har sin fina familj att ladda sina batterier hos.Hon själv förmedlar mycket värme och empati!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar