Meghan gjorde Harry älskad – nu stärker barnet monarkin ytterligare!

Meghan gjorde Harry älskad – nu stärker barnet monarkin ytterligare!
Baby boy! Det blev en liten pojke! En hel nation jublar och ännu en gång stärks stödet för monarkin. Samtidigt är jag övertygad om att Diana den här dagen ler i sin himmel.
Annons

Som vi väntat.

Som Storbritannien har väntat.

Men nu på eftermiddagen kom det efterlängtade beskedet:

Prins Harry och hans hustru hertiginnan Meghan har blivit föräldrar för första gången. En liten Baby boy – en ny liten kunglighet.

Annons

Wow!

Genom det rojalistiska Storbritannien gick ett glädjejubel. En hel nation har följt varenda steg som Meghan har tagit de senaste månaderna. När hon försvann från offentligheten för närmare 50 dagar sedan trodde alla att det var dags, men först i dag kom den kungliga babyn till världen.

Det nyfödda barnet hamnar som nummer sju i tronföljden och precis som sina kusiner prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis kommer han att växa upp i offentlighetens rum. På gott och ont.

Jag är övertygad om att med föräldrar som prins Harry och hertiginnan Meghan kommer den lilla kungliga babyn ha de bästa förutsättningarna. Ni kan er kungliga historia. Är det någon som vet hur det är att växa upp i det offentliga rummet så är det just prins Harry.

Från att ha varit impopulär är han numera älskad av en hel nation. Orsaken? Meghan, så klart. Hon har på rekordkort tid charmat hela Storbritannien. Tagit en hel nation med storm.

Nu har de två blivit tre och plötsligt en liten kunglig familj som med största säkerhet kommer att utökas på sikt. Bli inte förvånande om det både blir en eller flera prinsar eller prinsessor.

Den 6 maj 2019. En glädjens dag i Storbritannien och för alltid numera inskrivet framåt i historieböckerna. Men en sådan här dag kan jag och många med mig inte låta bli att tänka tanken:

Tänk om hon ändå hade fått leva och uppleva den här dagen.

Vilken otroligt stolt farmor hon hade varit, men jag är övertygad om att Diana i dag ler i sin himmel – en lång tid framåt.

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Meghan gjorde Harry älskad – nu stärker barnet monarkin ytterligare!”

 1. Karin skriver: 6 maj, 2019

  Så fint Prins Harry talade om kvinnor och det “arbete” vi kvinnor utför i och med detta. Stort Grattis till Er båda, ja, Diana ler säkert i sin himmel.


 2. Gilla skriver: 7 maj, 2019

  Har aldrig upplevt att prins Harry varit impopulär. Lite stökig, men den mest älskade av dem alla . Det är ett förlåtande folk som mins den lilla killen som följde sin mammas kista.


  1. Birthe Vejrum skriver: 7 maj, 2019

   Gilla – ja, sådan er det.

   Ja, Karin det bemærkede jeg også. 🙂


 3. Irenagmail.com skriver: 7 maj, 2019

  Uppfattar att just Harry är oändligt älskad av Storbritannien efter sin golgatavandring som tolvåring efter prinsessan Dianas kista. Och att man tillrättavisar honom när han gör galna saker offentligt, men förlåter honom som man aldrig skulle förlåta någon annan än kanske just lady Di.


 4. KMS skriver: 7 maj, 2019

  Harry var mycket älskad föte Meghan. Första gången han fick höra människor protestera, var han med Meghan


 5. CVM skriver: 7 maj, 2019

  Prins Harry var mer älskad innan Meghan Markel kom in i hans liv och
  satte igång att köpa Dior klänningar för miljontals kronor.
  Tror Prins William har rätt i sitt uttalade att min Bror gifte sig för fort utan
  borde väntat lite längre.
  Hollywoods B-skådisars äktenskap brukar hålla mellan 24 timmar och 5 år.
  Tiden lär utvisa resultatet.
  CVM


  1. Ina skriver: 7 maj, 2019

   Godt sagt – kunne ikke være mere enig


  2. Birthe Vejrum skriver: 8 maj, 2019

   Det der med Dior kjolerne – i flertal bemærk venligst det, jeg har da bare hørt om én gang -tror jeg du skal tale med din hustru om! 🙂
   Den der amerikanske uvane med at inddele skuespillerne klasser, siger meget om, at hollywooddullerne selv mener de er “finere” end alle andre. I England og Skandinavien (Danmark i hvert fald) mixer skuespillerne mellem store og små roller på/i teater/revy/film og tv-serier. Som nu Sofie Gråbøl, der er overdådigt lykkelig for en birolle som dronning Marie i en ny engelsk serie – Gentleman Jack” om Anne Lister, der levede i midten af 1800 tallet – en enkelt scene.


 6. Jessica Klarheden skriver: 7 maj, 2019

  Tja håller inte med om Meghan gjorde Harry älskad. Han har alltid varit det ett älskat busfrö bad boy ibland men folk har älskat honom pga av att är mänsklig som sin mamma.


 7. Camilla skriver: 8 maj, 2019

  Harry verkar verkligen vara sin mors son, känslosam och mänsklig. Minns honom som busunge som lipade och gjorde miner åt fotografer, så söt!
  Sen var det ju förkrossande bilder från Dianas begravning, lille Harry gick där efter kistan och la ett kuvert på hennes kistan med handskrivna ordet “Mommy”
  Sen har väl han, liksom många av oss andra, gjort dumheter i ungdomen (tänker väl främst på att han hade Naziuniform på en maskerad och fyllefester på Buckingham Palace) men det känns ju som att han blivit en härlig och trygg man nu, och lycklig. En av favoriterna i brittiska kungahuset!


 8. Piatele2.se skriver: 8 maj, 2019

  Båda Dianas söner är och har alltid varit i högsta grad älskade av det brittiska folket. Vi hoppas att det fortsätter så.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar