Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan och Harrys beteende får alla att studsa till – allt fångas på bild

27 apr, 2024, 09:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Här gör prinsen och skådisen det ovanliga!
Annons

Några av de mest omskrivna kungligheterna i världen är prins Harry och Meghan Markle, som för fyra år sedan valde att lämna det brittiska kungahuset till följd av en rad händelser.

Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

Uppmärksammade intervjun med Oprah

Paret menar själva att det pågick en häxjakt mot Meghan, som inte accepterades av varken Harrys familj eller det brittiska folket.

Det berättade dem i den omtalade intervjun med Oprah Winfrey, som kom att bli en cause célèbre och leda till att de båda tillslut lämnade både slottet – och Storbritannien.

Annons

Idag bor de istället i USA tillsammans med deras gemensamma barn Lilibet och Archie. Men flytten till Amerika har inte betytt att de hållit sig undan rampljuset.

Meghans stora comeback

Tidigare i april sågs paret sida vid sida, starkare än någonsin, på den årliga hästpoloturneringen på The Grand Champions Polo Club i Wellington i Florida.

Det kom att bli Meghans stora comeback – iklädd en elegant, elfenbensvit halterneck-klänning designad av Heidi Merrick, stylad med smycken från Chanel och en väska från Valentino.

Turneringen var en välgörenhetsinsamling och över 300 VIP-gäster var inbjudna. Pengarna gick till prins Harrys stiftelse Sentebale och efter turneringen passade Meghan på att umgås med en kär väninna, tennisstjärnan Serena Williams.

Urgulliga ögonblicket mellan prins Harry och Meghan Markle

Men det var knappast själva tävlingen som var i fokus för prinsen och ex-skådisen – av bilderna att döma såg paret ut att endast ha ögon för varandra.

Annons

Se bara på bilden här!

Rebecca Blackwell

Bara glada miner från samtliga!

Det urgulliga fotografiet togs den 12 april, när prinsparet fick möjlighet att lämna över vinnarpokalen till Harrys pololag.

Annons