Meghans halvbror gifter sig – bjuder in hertigparet av Sussex

prins harry meghan markle
I mars blir det bröllop för Meghans halvbror Thomas Markle jr som precis friat till sin flickvän. Han säger själv att en inbjudan är på väg till hertigparet av Sussex.
Annons

Meghans halvbror Thomas Markle Jr ska gifta sig! Han friade häromdagen till sin flickvän sedan två år tillbaka, Darlene Blount. Bröllopet äger rum i mars och Thomas säger han givetvis kommer bjuda prins Harry och Meghan.

Annons

– Jag tror vårt bröllop kommer att kunna bringa familjen tillsammans och läka alla gamla sår, säger Thomas till People.

Thomas menar att bröllopet kommer bli ett perfekt tillfälle för alla i familjen att samlas, från pappa Thomas Markle och halvsystern Samantha till hertigparet av Sussex, prins Harry och Meghan. Han fick själv ingen inbjudan till prinsbröllopet men reste ändå över till Storbritannien förra året och besökte då bland annat Windsor Castle där bröllopet ägde rum.

–Jag hoppas verkligen att Harry och Meghan kommer, så de kan få ett tillfälle att umgås med vår pappa. Det vore så bra, säger han.

Annons

Som bekant kom ju aldrig Thomas Markle till sin dotters bröllop med Harry förra året. Hovet fick i sista stund gå ut med ett meddelande där Meghan själv fick berätta den tråkiga nyheten.

–Ledsamt nog kommer min far inte närvara vid mitt bröllop. Jag har alltid brytt mig om min far och sett till hans välbefinnande. Jag hoppas han kan fokusera nu på sin hälsa och tillfrisknande. Vill också passa på att tacka alla för all support som vi fått från er alla. Prins Harry och jag ser fram emot att dela vår dag mer er.

Meghans pappa har under en längre tid talat ut lite då och då i TV där han beklagat sig över den förlorade kontakten mellan honom och dottern.

–Det måste finns rum även för mig i hennes liv, jag är hennes far, har han sagt i en intervju.

Men sannolikheten att prins Harry och Meghan skulle komma till vårbröllopet i USA är inte speciellt stor. Meghan har inte längre en speciellt nära relation till någon från pappans sida av familjen. Och har säkert ingen som helst lust att tala ut med sina halvsyskon eller för den delen sin pappa – vare sig under detta bröllop eller vid någon annan familjesammankomst.

Läs även:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Meghans halvbror gifter sig – bjuder in hertigparet av Sussex”

 1. konsttanten skriver: 13 januari, 2019

  Denna artikel tillhör skvallerpressens innehåll, borde ej finnas i SvenskDam. Självklart kommer ej Harry och Meghan på halvbroderns bröllop!


 2. Annakf skriver: 13 januari, 2019

  En höggravid eller nyförlöst Meghan lär knappast komma på det bröllopet.


 3. HMA skriver: 13 januari, 2019

  Ja, inte bara det. Hon lär också vara höggravid och inte kunna resa och komma dit i mars. Så väl tajmat, om man ser det så…. 😉


 4. Ina skriver: 14 januari, 2019

  Det kommer ikke til at ske. I følge de nyeste meldninger så skal barnet komme i april. Det har Meghan selv sagt i dag (læs daily mail)


 5. Serena MacDowell skriver: 14 januari, 2019

  Jag forstar inte varfor de maste ga ut i media om allt. Det kanns enbart som ett satt att fa uppmarksamhet, att fa sola sig i den “Kungliga glansen” inget annat.


 6. Birthe Vejrum skriver: 15 januari, 2019

  + at det også bliver klingende mønt, hver gang de åbner munden!


  1. Serena MacDowell skriver: 16 januari, 2019

   Sant Birthe.


  2. Serena MacDowell skriver: 16 januari, 2019

   Helt riktigt Birthe.


 7. PernillaA skriver: 18 januari, 2019

  det är ju inte bara Meghans familjs fel.
  Dessa människor får ju betalt för allt ock lockas av media.


 8. Serena MacDowell skriver: 18 januari, 2019

  PernillaA

  Media har naturligtvis sin del av skulden men andra av Meghan’s vanner har ocksa blivit pressade men avstatt trots loften om pengar.


Annons

Laddar