Meghans nya ring – en hyllning till sonen Archie

Meghans ring
Meghans nya ring har en väldigt speciell betydelse – den är en hyllning till lilla sonen Archie Harrison. På vilket sätt? Svensk Damtidning vet mer!
Annons

Häromveckan kunde Svensk Damtidning berätta att Meghan Markle förändrat sin ring, den ring hon fick av Harry i samband med förlovningen. Det visar sig att hertiginnan av Sussex är en riktigt lycklig lady! Hon har inte bara förändrat sin gamla ring – hon har dessutom fått ännu en ring, en helt ny sådan!

Meghans nya ring – med månadsstenar

Efter ankomsten av baby Archie gav hertigen av Sussex sin hustru en fantastisk evighetsring för att markera den växande familjen (samt parets första bröllopsdag). Prins Harry arbetade med den berömda juvelisten Lorraine Schwartz och lade dessutom till månadsstenar för Meghan, sig själv och sonen Archie – på undersidan av ringen. Det finns en grön smaragd för Archie, en blå safir för Harry, och en peridotsten för hertiginnan själv. Dessutom har varje sten sin alldeles egen mening och betydelse. Safirer sägs skydda dem i närheten av dig från skada, peridoter sägs ge makt till de som bär dem och smaragder symboliserar kärlek. Vilken underbar hyllning till familjen (och sonen inte minst) – inte sant?

Annons
Meghans ring
Meghans ring förut. Notera guldbandet…

Meghans uppdaterade förlovningsring

Under arbetet med Lorraine tog Harry dessutom chansen att få Meghans förlovningsring uppdaterad med ett nytt diamantband (ett band som ersatte ringens ursprungliga guldband). Hertiginnans ring har dessutom två diamanter från prinsessan Diana, same en central diamant som kommer från Botswana, där paret har semestrat tillsammans.

– Ringen är i gult guld eftersom Meghan gillar det, huvudstenen kommer från Botswana och de små diamanterna är, båda två, från min mammas smyckesamling. Jag ville se till att hon är med oss på vår livsresa, har prins Harry förklarat.

Meghan Markles nya ring
Meghans nya ring, kolla in diamanterna – och den nya ringen…

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Meghans nya ring – en hyllning till sonen Archie”

 1. IngridR skriver: 3 juli, 2019

  Too much Meghan. Är vi så intresserade?


  1. Ina skriver: 4 juli, 2019

   Enig! Jeg forstår ikke hvorfor hun er så interessant.


  2. ananas skriver: 4 juli, 2019

   Instämmer.


 2. Birthe Vejrum skriver: 4 juli, 2019

  She’s Harrys girl!


 3. Birthe Vejrum skriver: 4 juli, 2019

  Meghan er Harrys kvinde – derfor!


 4. Helena FIN skriver: 5 juli, 2019

  Åtminstone jag är intresserad. På sommaren har jag inte mycket tid att läsa skvallertidningar, men jag vill läsa i alla fall mångsidigt. Det finns nu inte mycket att skriva om svenska kungligheter och jag har förstått att denna tidning skriver inte bara om dom. Hellre läser jag om samma person i olika tillfällen än t.ex. 10 artiklar om en svensk prinsessa i en och samma evenemang. I Finland läser många gärna denna tidning.


 5. Birthe Vejrum skriver: 5 juli, 2019

  Meghan er “Harrys girl” derfor!


 6. Bror skriver: 5 juli, 2019

  Jag är också intresserad, men av ett något annorlunda skäl.
  Som de flesta nog förstått så här dags, har jag i en mycket påtaglig mening alltid varit “gubben mot strömmen”. Och det kommer jag också att vara den tid som är kvar.
  Mycket stryk har jag förvisso fått, men oj! så roligt jag haft.


  1. Birthe Vejrum skriver: 5 juli, 2019

   Bror 🙂 en trevlig sommer ønsker jeg dig!


  2. Helena FIN skriver: 5 juli, 2019

   Bror, jag har haft det roligt att läsa dina intelligenta och humoristiska kommentarer, tack för det 😊!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar