Meghans systers nya utspel: “Dör pappa är det ditt fel!”

Meghans systers nya utspel:
Det går nästan inte en dag utan att vi får höra något nytt från Meghans familj. Häromdagen skrev vi om Thomas Markles utspel och nu är det Samantha Markles tur att gnälla på sin halvsyster.
Annons

Meghans pappa Thomas Markle hotade häromdagen med att komma till London om inte Meghan kontaktar honom. Han tänker inte heller sluta att tala ut i pressen förrän de får kontakt igen. Nu är det hertiginnans halvsyster Samanthas tur att spy galla över Meghan som hon menar övergivit sin far.

Annons

Thomas Markle.

Thomas berättade i sin senaste intervju att han inte hört av Meghan på två månader nu och inte kan kan heller kontakta henne eftersom hon bytt telefonnummer. Kanske beroende på att hovet vet att allt som Meghan och Harry eventuellt skulle säga till honom hamnar i pressen dagen efter, om inte förr!

På sitt twitterkonto skriver Samantha nu ut sin avsky. Hon har ett privat konto men flera olika tidningar har givetvis tillgång till det – som Daily Mail – vilka nu visar upp vad systern har skrivit:

“Du har minsann orkat besöka en utställning om Nelson Mandela, men att hälsa på din egen pappa passar inte! Om vår pappa dör är det ditt fel! Nu får det vara nog!”

Samantha Markle

Samantha har sedan det blev klart att prins Harry och Meghan hade förlovat sig inte gjort annat än att tala med media, både i hemlandet USA och som här på bilden ovan, brittisk tv. Pappan kom ju inte till bröllopet för att han hade fått en hjärtattack och tvingades in på sjukhus för en operation.

Live, Samantha Markle

Hon skriver just nu på en bok om sitt liv med Meghan där hon lovar berätta hur det är att leva i skuggan av sin berömda halvsyster. Men Samantha har i alla fall tid att skriva massor om Meghan på twitter:

Annons

“Pappa är inte pinsam för att han älskar sin dotter, det är istället kungligheterna som borde skämmas för att vara så iskalla.”

Foto: IBL

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

27 kommentarer till “Meghans systers nya utspel: “Dör pappa är det ditt fel!””

 1. Elisabet skriver: 18 juli, 2018

  Vilken soppa! Helgalen familj,har de inget eget liv? Varför ens ta upp detta? Har Svensk Dam blivit en skvallertidning? 😉


  1. Anna Agebrink skriver: 19 juli, 2018

   Elisabeth:Hur definierar du skvallertidning? För mig har den väl alltid till stor del handlat om skvaller.


 2. ananas skriver: 18 juli, 2018

  Herregud vilka släktingar!


 3. vesna skriver: 18 juli, 2018

  Snälla Samantha, det är inte fel med ditt utseende men du skall prata med någon kanske Dr. Phil och jobba på ditt beteende. Låt henne leva sitt liv! Du har en del att fixa i ditt liv. Kanske en dag om du lyckas lägga hat och hot under kontroll vill de två träffa dig och din man och du blir förlåten. Allt är möjligt med god vilja. Glöm aldrig att föräldrar älskar alla sina barn och är speciellt glada när de tar hand om varandra. De kan inte leva i evighet. Visa att du är den stora stolta syster!


  1. Cissi skriver: 19 juli, 2018

   Samantha är lika söt som systern men passade bättre som blond. Här var det annars total kulturkrock, efter vad det verkar.


 4. Birthe Vejrum skriver: 18 juli, 2018

  De burde konsultere Dr. Phil! :-I


 5. Nin skriver: 18 juli, 2018

  Hvorfor tager Meghan ikke kontakt til dem og får stoppet det eller har det hele tiden været en del af planen at hun kun vil være en del af den kongelige familie…..Meghan virker lidt kunstig


 6. Sara skriver: 18 juli, 2018

  Tror ni verkligen på att bråk är en envägskommunikation. Det är ju rent naivt att tro att hon bara är ett offer


  1. Birthe Vejrum skriver: 19 juli, 2018

   Søde Sara – nu virker det faktisk som om, at Meghan har fået nok! At hun ikke tager imod mere af alle uhyrlige påstande fra sin far og søster.
   I hvert fald kunne man tidligt i går aftes på Daily Mail læse, at en source med nær kontakt til Meghan erklærer, at det IKKE er Markle sr, det er synd for, men Meghan. Thomas Markles hjerteoperation var FAKE!
   Det siges, at det var Samanthas seneste tweet, der har ført til denne afsløring.


 7. lulu skriver: 18 juli, 2018

  I think Maghen has to talk to her father and not ignor him . Maybe he is really wants to talk t her in few words that’s all , no matter what the press and media say


 8. annica, helsingfors skriver: 18 juli, 2018

  Mycket möjligt att Meghan och Harry inte kan få stopp på¨pappans och systerns mundiarree – men det verkar som om de inte ens försökt.
  Hur mycket bemödade sig Meghan att förbereda dem på vad som väntade då hon blev medlem av kungafamiljen? Troligen inget alls. Efter bröllopet borde de ha besökt pappan. Harry gjorde ju allt värre med att säga att Meghan nu fått den familj hon aldrig haft. Nästa steg till försoning – om det kan bli någon – måste tas av M&H.


 9. Margareta skriver: 18 juli, 2018

  Vilken pappa, syster o bror de verkar ju bara vara avundsjuka. Enda vettiga är ju hennes mamma. Låt henne leva sitt liv utan att få en massa skit. Avundsjukan kan förstöra mycket.


 10. MarieS skriver: 18 juli, 2018

  I detta fall kommer det säkert ej att bli ordning och reda förän det blir en stark reprimand från ”högre ort” och kanske tom en stämning.


 11. Carmita skriver: 18 juli, 2018

  Finns ingen anledning att ta notis om dessa släktingar. Nu har de haft sina 15 minuter i rampljuset och det räcker!


 12. Linda skriver: 18 juli, 2018

  Jag kan inte annat än tycka synd om henne. Vilken otroligt jobbig familj hon verkar ha som hela tiden utnyttjar henne för publicitet.


 13. M skriver: 18 juli, 2018

  Ska man tro allt skvallerpressen skriver, det stämmer ju aldrig när det gäller andra personer.


 14. Alfhild skriver: 18 juli, 2018

  prov på den heliga mångfalden


 15. li skriver: 19 juli, 2018

  Pappan och systern tjänar antagligen en massa pengar på sina sk uttalanden! Bryts kontakten så blir det nog värre! Ignorering!! Javisst.


 16. konsttanten skriver: 19 juli, 2018

  Enl en artikel i Expressen, 18 maj 2018, sitter Samantha i rullstol pga sjukdomen ms. MS är en sjukdom i centrala nervsystemet; hjärnan och ryggmärgen. läs 1177.se
  Det är oetiskt av media att intervjua henne, och skriva hyenejournalistik!!


  1. m skriver: 19 juli, 2018

   Håller helt med dig, kan tänka mig att journalisterna är som hökar för att trissa upp en konflikt mellan den sjuka syster, den sjuka pappan och Meghan. Sorgligt att skvallermedia sedan publicerar eländet utan någon som helst källkritik.


 17. ellinor blomquist skriver: 19 juli, 2018

  Familjen verkar ej stått varandra nära de senaste 5 åren-så varför ska de plötsligt vara nära nu? Pappan och systern har tidigare uttalat sig negativt och att de ej har haft kontakt med Megham på många år-så låt familjen vara i fred från allas vad journalister heter så kanske de på så småningom kan umgås igen-men aldrig så länge det förs en dålig journalistik.


 18. Pernilla skriver: 19 juli, 2018

  Har svårt att förstå meghan och Harry, Harry har aldrig träffat pappan anhöll om hennes hand via telefon som är ganska dålig stil,sen gick meghan ut med att hon alltid brytt sig om pappan osv,samtidigt bryr hon sig inte alls och hennes uttalande är nig inte riktigt ärlig,hon vill väl glömma var hon kommer ifrån men det funkar aldrig


  1. konsttanten skriver: 19 juli, 2018

   Jag ifrågasätter uppgifterna i media, att Harry ringde och bad om Meghans hand. Harry är strängt väluppfostrad i kunglig anda; han gör inte något sådant!


  2. Christina skriver: 19 juli, 2018

   Pernilla , jag är ganska säker på att om det inte så unga paret hade besökt herr Markle innan de förlovade sig eller gifte sig , så skulle allt ha varit lugnt nu . Man skall respektera sina föräldrar .


 19. Pernilla skriver: 20 juli, 2018

  Instämmer Christina


 20. konsttanten skriver: 20 juli, 2018

  Det sägs, att ofta får man de barn man är värd. Vi vet i n g e n t i n g om vad som ligger bakom familjerelationen, och därför borde vi inte varken anklaga eller förstå någon.


 21. Lise Tandberg skriver: 22 juli, 2018

  White trash?


Annons

Laddar