Mette-Marit besöker Malaysia – så även Mary

Mette-Marit besöker Malaysia - så även Mary
Annons

Kronprinsessan Mette-Marit har nu anlänt till Kuala Lumpur för att delta i konferensen Women Deliver 2013 där också kronprinsessan Mary ska hålla ett tal.

Kronprinsessan Mette-Marit befinner sig nu i Kuala Lumpur, i Malaysia, för att delta i Women Deliver 2013 som äger rum mellan den 27 – 29  maj 2013. Vi ser henne på bilden här ovan under ett möte, bilden finns på norska hovets Facebook.

Annons

Kronprinsessan Mette-Marit åter ute på resa.

Denna gång är hon i Malaysia.

Mary på väg till konferensen.

Även den danska kronprinsessan Mary är i Kuala Lumpur för att delta i samma konferens. Som medlem av High Level Task Force ska hon tala vid Women Deliver konferensen och delta i olika aktiviteter i samband med detta.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Norska hovets Facebook samt All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

43 kommentarer till “Mette-Marit besöker Malaysia – så även Mary”

 1. PBoo skriver: 27 maj, 2013

  Imponerande Kronprinsessor! Hoppas i framtiden vi får se även KP Victoria i liknande sammanhang, men samtidigt har hon andra uppgifter som infödd KP och blivande regent än de ingifta.


 2. ken skriver: 27 maj, 2013

  Dyktige prinsesser som bruker ventetiden før de blir dronninger til noe fornuftig annet enn prisutdelinger og galla..


 3. Esther skriver: 27 maj, 2013

  Man kommer jo raskt til toppen når man gifter seg kongelig…. Jeg har like god utdannelse og erfaring som Mary, men noen High Level Task Force ble det aldri…..


 4. Yvonne skriver: 27 maj, 2013

  Jätteduktiga kronprinssessor båda två.
  Undrar dock om Mette-Marits flygrädsla gått över ?Hon flyger väldigt ofta nu (USA, Malaysia) och inga kortturer precis.


 5. Eva H. skriver: 27 maj, 2013

  Yvonne, det finns faktiskt behandling för flygrädsla, vilket du nog mkt väl vet. Varför ställa en sådan fråga? Det verkar insinuant mer än intresserat.


 6. Singoalla skriver: 27 maj, 2013

  Ju mer man utsätter sig för det man är rädd för ju fortare släpper rädslan. Apropå MMs flygrädsla.


 7. Ingrid skriver: 27 maj, 2013

  Intelligenta kvinnor.


 8. Lisa skriver: 27 maj, 2013

  Hoppas det leder till något för världens kvinnor. Skulle vara intressant om tidningen följde upp detta och inte rapporterar om vad de hade på sig. Det är ju ändå en tidning för kvinnor.


 9. Elle skriver: 27 maj, 2013

  PBoo, ja det er synd KP V er så innfødd..


 10. Charlotte skriver: 27 maj, 2013

  Hvad kommer der ud af deres tilstedeværelse ? Jeg mener til
  glæde for andre end dem selv!
  Luksus-Mary tænker først og fremmest på, hvor meget omtale,
  det kan give hende selv.
  Giver ikke meget for en interesse og omsorg, der opstår på
  et splitsekund i det øjeblik, man bliver kronprinsesse.
  Hun og Frederik har ikke på noget punkt vist den mindste
  solidaritet med de mange danskere, der virkelig har mærket
  Danmarks økonomiske nedtur og har mistet jobbet og huset gået
  på tvangsauktion, tværtimod har de kunnet læse om kronprinsparrets vilde luksusliv. Virkelig dårlig stil på det par !


 11. Norskinnen skriver: 27 maj, 2013

  #3 Er ikke Andrew ledig?….


 12. gunda skriver: 27 maj, 2013

  jeg skjønner ikke denne ååååååååååååååååå, så flotte kronprinsesser. for meg virker det som det viktigste er å fra verden rundt og tro at det gjør noen forskjell. mener ikke at de bare skal åpne broer etc. men rundt i norge i alle fall finnes det mye å gjøre og lette jobben for det fantastiske kongeparet vi har. men de bør få roligere tider nå


 13. ines skriver: 27 maj, 2013

  Esther – det var den klokaste kommentaren här. Jag instämmer visserligen att de flesta kronprinsessorna är duktiga och även professionella med tiden när det gäller jobbet, dvs representation, men just det här med high lever task force fick mig att tänka som du, nämligen att detta borde göras av äkta fackfolk, folk som är insatt och kan bidra till de här viktiga frågorna i djupet. Att de sedan, när resultaten tagits fram, tar hjälp av prinsessor i sin PR-funktion, för att ge ärendena ett ansikte utåt / sprida kunskap / få uppmärksamhet är en helt annan sak.


 14. Eva skriver: 28 maj, 2013

  Fantastiska kronprinsessor! De gör verkligen en stor insats genom sina uppdrag.

  Jag förstår inte varför de svenska kungabarnen med respektive tror att det räcker att “närvara” och vid sådant de själva tycker är lajbans eller kul?

  De borde fördjupa sig i något seriöst någon gång, likt alla andra kungliga.


 15. Evanka skriver: 28 maj, 2013

  Jeg stiller mig også lidt tvivlende overfor vigtigheden af, at et par kronprinsesser er tilstede. Desuden finder jeg, det er et politisk område, hvor kongehusets medlemmer intet har at gøre, da deres rolle skal være upolitisk, men det upolitisk gælder måske ikke på det globale område eller for the young ones? Kronprins Frederik sidder jo også i IOC, som blev regnet for politisk af kong Harald for år tilbage.


 16. Lisa Lusth skriver: 28 maj, 2013

  Intressant diskussion. Å ena sidan ni som hyllar att Kronprinsessor och andra kungligheter engagerar sig i stora globala problem och gnäller på att våra egna inte gör så (vad ni nu får det ifrån?), å andra sidan ni som förfasar er över de kungligas brist på engagemang i hemlandet, där det också finns nöd och fattigdom. Och så ni som bara vill att de kungliga ska klippa band och närvara! Här framgår det tydligt att som kunglig kommer man aldrig att kunna tillfredsställa allas önskemål!


 17. PBoo skriver: 28 maj, 2013

  # 9 Elle

  Din kommentar makes no sense! Nej det är verkligen inte synd att KP Victoria är infödd/född som KP! Tvärtemot! Hon kommer att bli en fantastisk regent en dag! Eftersom hon ska bli regent har hon som de andra infödda/födda som Kronprinsarna, Kron-prinsessorna andra uppgifter än de ingifta. Att engagera sig i områden och frågor och vara med vid nationella och internationella tillfällen är viktig. Som jag skrivit vid flera tillfällen tidigare, är det dock viktigt att det verkligen blir substans och inte att kungliga är med för att de finner det stimulerande att vara med vid vissa spececiellt internationella sammanhang. Balans krävs.


 18. Maggi skriver: 28 maj, 2013

  Med tanke på hvor små børn Mary har hjemme er det vel lidt tidligt at flyve og fare på den måde som hun gør. De børn ser virkelig ikke deres mor!
  Mette-Marit kæmper med “flygrädslan”, tror jeg, og det gør man bedst ved at flyve og flyve og flyve. Mette-Marits børn er også ældre end Marys.
  At Victoria ikke deltager hænger vel sammen med at hun har en lille pige på godt og vel et år, men også at hun har en helt anden position end de to andre. Desuden har hun vel bare nogle andre interesseområder?


 19. Henri skriver: 28 maj, 2013

  Jeg håber da at Marys børn også har en far!
  Vi har vel ligestilling, sådan da!


 20. Birthe Vejrum skriver: 28 maj, 2013

  Tjadadebomdibom………………………………
  Kronprinsesse Mette Marit har via sine studier og eksaminer været 100% indrette på socialt udsatte rundt om i verden. Det samme har prinsesse Madeleine – læs deres CV’er. Kronprinsesse Mary har en B COOM. LLB ( handel og jura ) desuden en særdeles grundig indføring den danske historik både indenrigs og udenrigs, hvilket også omfatter grundige studier i sociale problemstillinger med omfattende kontakter til RED BARNET, DANSK RØDE KORS, DANSK FLYGTNINGEHJÆLP samt de berørte ministerier. Alt dette har dannet grundlaget for oprettelsen af MARY-FONDEN, som gennem sit engagement retter spotlightet mod oversete sociale problemstillinger. Dette er årsagen til den internationale opfordring til deltagelse i forskellige sociale organisationer, fordi dette engagement bemærkes rundt om i verden. Og royal deltagelse skaber et boost af medieinteresse disse fora ellers IKKE VILLE FÅ.


 21. Rikke skriver: 28 maj, 2013

  # 20 “Birthe Vejrum”
  Bingo …… gør det nu også det ?


 22. Hilde skriver: 28 maj, 2013

  #14 Eva
  Nå var du urettferdig mot din egen kongefamilie.
  Det er bare noen dager siden at prins Daniel deltok i en internasjonalt høynivå konferanse om helse arrangert i Stockholm. Victoria var også for noen dager siden på en OECD Konferanse i Sthlm der temaet var klima.og hva med konferansen om den arabiske våren i fjor. Da Hillary Clinton var i Sthlm i fjor deltok også Victoria.
  Men selvfølgelig alt familien Bernadotte deltar i er verdiløst og ikke like viktig,ikke like fint og ikke like riktig som det alle andre kongelige gjør.
  Må det være fattigdom og aids for at det skal være noe bra og seriøst.
  Hva med hjerte og lungefonden, entreprenørskap, klima og miljø, Childhood bl.a, er ikke det seriøst nok?


 23. B. skriver: 28 maj, 2013

  # 20 Fru Birthe Vejrum (Thor.)
  Den får ikke for lidt, men det ændrer ikke på, at Mary INGEN sociale interesser havde, FØR dansk erhversliv oprettede Mary-fonden, så der kunne uddeles penge til sociale formål. I dag arbejder et reklamebureau gratis i fonden (giver dem sikkert et boost, tihi), for at finde sager fonden kan støtte økonomisk og Mary stå for at uddele foran indbudte medier. Inden da klagede en samlet presse over, at det eneste, der havde hendes interesse var mode, mode og atter mode, det gik de tre første år med!
  Jeg er ikke imponeret trods din lidt overdrevne opremsning af meritter.
  Måske skulle du have undladt Red Barnet, der har Mary ingen kontakt til, det er Frederik. 😀


 24. Titti W skriver: 28 maj, 2013

  #14 Eva

  Fantastiska kronprinsessor som verkligen gör en stor insats

  Nu tar du väl ändå i. De är väl trevliga och duktiga båda två men så svårt är det väl ändå inte att resa iväg, hålla ett tal och deltaga lite lagom. Något ska det väl ändå sysselsätta sig med och det är väl spännande för dem att åka runt lite här och där i världen och få träffa spännande människor. Deras huvudsakliga uppgift på dessa uppdrag är väl att sprida lite glans och uppmärksamhet till de olika konferenserna och annat som de bevistar.


 25. Inge L skriver: 28 maj, 2013

  # 20 Birthe Vejrum
  Fin forklaring, men sikke engang sludder eller fel, som det mest udtrykkes her på siten, det er jo ikke alt det, der har dannet grundlag for Mary-fonden. Mary-fonden kom så at sige først !!! Og en fond ville enhver kronprinsesse havde fået.
  Alexandra og Joachim fik også en fond, den blev efter skilsmissen omdøbt til: Nikolai og Felix’ Fond. Og det er vist Haakon og MM, der er de “internationale opfordrere”, du omtaler!
  # 18 Maggi
  Eller også ved Victoria og det svenske kongehus, at kongelige skal holde sig ude af andre landes politik.
  #15 Evanka
  Enig.


 26. Kristine, Oslo skriver: 28 maj, 2013

  Selvfølgelig har de kommet lett til det. Disse to damene hadde vært miss nobodys og hatt helt vanlige jobber hadde det ikke vært for at de møtte og giftet seg med de to kronprinsene. Likevel er det bra at de bruker sin posisjon til å fronte viktige saker. Når det skjer i samarbeid med de store verdensorganisasjonene, kan det kanskje ha en viss effekt.


 27. Violet skriver: 28 maj, 2013

  #19 Det må du nok sige; den mørke antifeministiske middelalder lever i bedste velgående hos specielle eksemplarer af menneskeracen. Mary har ikke været meget fremme den sidste måned, så der har garanteret været rigelig familietid på det lille slot. Ligesom andre royale forældre har hun og Frederik (jo, søreme, de stakkels børn havde også en far :-)) mere tid med deres børn, end almindelige arbejdende småbørnsforældre har.


 28. Hilde skriver: 29 maj, 2013

  Jeg synes det er flott at de engasjerer seg og deltar på slike konferanser. Men å tro at ders tilstedeværelse betyr noe,gjør en forskjell for verden, er å dra det litt langt.
  Kongeligheter kan jo ikke uttale seg politisk, de har heller ingen makt til å fatte beslutninger og vedtak.
  Å holde en tale om fattigdom eller sitte rundt et bord og diskutere hvordan ungdom kan engasjere seg mer gjør jo ikke verden bedre.

  For øvrig burde jo dette ha vært interessant for Madeleine. Hun jobber jo med Childhood og de prosjektene som de støtter er jo knyttet til temaene på konferansen.


 29. Thor skriver: 29 maj, 2013

  #23 B, Det er nu ikke mig. I modsætning til visse andre, har jeg ikke for vane at skifte alias hele tiden.
  Men jeg ser at rønnebærrene er sure i år. Når man ikke har bedre argumenter, så kan man jo altid gentage nogle gamle. For det første har Mary spredt sig noget mere vidt nu snart ti år efter hun blev Kronprinsesse end “bare” modeindustrien, som i øvrigt er et af danmarks vigtigste eksporterhverv.
  For det andet: Og hvad så hvis et reklamebureau tilbyder deres tjeneste uden vederlag for en velgørende institution som Mary Fonden? Det sker faktisk at private firmaer sponsorerer, yder tjeneste for og på anden måde hjælper velgørende institutioner. – Og hvis vi skal være kyniske, så får reklamebureauet sikkert også lidt reklame og goodwill på den måde.

  Prøv at læse noget andet end Se & Hør, aviser for eksempel.


 30. Violet skriver: 29 maj, 2013

  #23 Lidt off topic – men hvor ville det være dejligt at slippe for de evindelige insinuationer, om at folk har flere brugernavne. Der må være andre måder at deltage i en diskussionstråd på end at ty til den slags, hver gang man er uenig med en anden debattør her.


 31. camilla skriver: 29 maj, 2013

  # 28 Hilde
  Deler dine synspunkter og opfattelse, mener dog for
  Marys vedkommende, at hun har så mange danske
  protektioner indenfor sociale- og hjælpeorganisationer, at
  hun skulle koncentrere sig om dem og deres støttearbejde
  både nationalt og internationalt, som hun fx gjorde for Dansk
  Flygtningehjælp sidste år i forbindelse med indsamlingen
  til Afrikas Horn.
  Der er gået for meget prestige i, at sidde i FN-organisationer.
  Og det synes jeg faktisk ikke er opgaveområde for kronprinsesser.


 32. Anita skriver: 29 maj, 2013

  #20, #29, #33
  Haha…. Treenigheden.
  Jeg sagde lige til en kollega, jeg giver kager til
  eftermiddagskaffen, hvis Violet og Thor ikke dukker op
  ude i feltet til venstre omkring kl. 9.
  Så sikker var jeg (næsten), når der er en lillebitte kritik
  af Mary blandt kommentarerne.
  Men jeg har faktisk ikke tid til at være her. God arbejdslyst
  også til jer. 😉


 33. Violet skriver: 29 maj, 2013

  #32 Nej, hvor er du dygtig Anita – du er sådan en slags kagespisende spåkone 🙂 – det er nu ikke så svært at gætte reaktionerne her på SV – hverken den ene eller den anden vej 🙂


 34. Pallesen skriver: 29 maj, 2013

  # 20 Birthe Vejrum
  Jeg har læst Marys cv. Og dét, der falder mig mest i øjnene, er hendes mange jobskift fra hun blev uddannet og til hun tog til Danmark.
  Det er ikke almindeligt for en med en akademisk grad, at skifte job 5 gange på godt 6 år … heller ikke i Australien.
  Tyder på enten samarbejdsvanskeligheder eller at hun er blevet fyret! Man ved, at hun ringede rundt til alle, og bad dem om ikke at udtale sig til medierne, da hun skulle forloves med Danmarks kronprins.
  Og når man først er blevet kronprinsesse, så træder “kejserens nye klæder- mentaliteten” i kraft på vores breddegrader – Kp Letizia er knapt så heldig.


 35. Thor skriver: 29 maj, 2013

  #34 Pallesen,

  Du mener at hendes tidligere arbejdsgivere ville respektere det, hvis Mary ringede rundt til sine tidligere arbejdspladser, hvor der var samarbejdsproblemer eller hun blev fyret fra og bad dem om at tie stille?
  Eller kunne det tænkes at du måske overfortolker en lille smule?

  Og hvad i al vide verden har det her egentlig med Malaysia at gøre?

  #32 Anita,
  Jeg ser moderatorerne finder din kommentar relevant.
  Eftermiddagskaffe og kage med kollegerne? Det er sgu en fin arbejdsplads! Det er sådan noget, vi andre kun undtagelsesvis kan tillade os.


 36. Violet skriver: 29 maj, 2013

  #35 “Eftermiddagskaffe og kage med kollegerne? Det er sgu en fin arbejdsplads!”

  Da er da fordi, det eneste krav, der stilles på den arbejdsplads er, at hun ikke sætter fedtede kagefinger på krystalkuglen! 🙂 🙂


 37. Pallesen skriver: 29 maj, 2013

  # 35
  Jeg svarede en på noget #20, men “en anden” føler at han/hun skal svare … hvordan kan det undrer, at der opstår tvivl om en person har flere signaturer ?
  Men måske Birthe Vejrum selv vil svare på sine fremlagte fakta, de overrasker også mig, mangler dokumentation, fremgår ikke af cv’et?


 38. Birthe Vejrum skriver: 29 maj, 2013

  At Kronprinsesse Mary arbejder tæt sammen med Red Barnet via Mary-Fonden er en kendt sag, bl. a. omkring MOBBEKAMPAGNEN ” FRI OS FOR MOBBERI”.
  Og så skal man være opmærksom på, at prinsesserne jo ikke inviterer sig selv. De BLIVER inviteret, fordi deres interesser bliver observeret af erhvervslivet, ambassaderne o. a.
  Fortsat god dag.


 39. Birthe Vejrum skriver: 29 maj, 2013

  Mary:

  Om job i Australien, så er det vel simpelthen et spørgsmål om udvikling og karrierepleje, det er jo private virksomheder hun arbejdede i. Sidste arbejdsplads skaffede kronprins Frederik hende – hos private venner – for at skabe diskretion om deres forhold.


 40. Dorthe skriver: 29 maj, 2013

  #19 Henri: Meget morsomt eller…….
  Problemet i Mary og Frederiks tilfælde er, at de meget
  ofte er i udlandet på samme tid….. som også nu: Mor
  Mary er til konference i Malaysia, Far Frederik deltager i
  en sportskonference i Rusland i disse dage.
  Hvis de prioriterer udenlandske tiltag højere end de
  danske…. så burde de have overvejet om de skulle have
  haft mere end 2 børn.


 41. Thor skriver: 30 maj, 2013

  #37 Pallesen, Jeg har måske ikke lov til at kommentere, hvis jeg mener, du er forkert på den eller langt ude? Beklager, den regel følger jeg ikke.

  #40 Dorthe, Ja, nu arbejder de kongelige jo en hel del på at promovere dansk eksport, der gerne skal føre til ordrer, der skaber arbejdspladser og genererer indtægter til landet. I sagens natur finder eksportfremstød ofte sted i udlandet. Det må man da sige at prioritere danske tiltag eller hvad?

  I det her tilfælde er det to organisationer Mary og Frederik er medlem af, der tilfældigvis holder konference på omtrent samme tid. Sådan kan det gå.
  Børnene skal undvære deres forældre i et par dage, det overlever de nok. Og mig bekendt er der telefon- og internetforbindelse fra Rusland og Malaysia til Danmark.


 42. PBoo skriver: 31 maj, 2013
 43. Birthe Vejrum skriver: 31 maj, 2013

  På kongehuset.dks kalender kan man se Kp Marys program under Malaysia-turen – det er opdateret.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar