Mette-Marit rörd till tårar över fint pris

Mette-Marit rörd till tårar över fint pris
Annons

Kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon.
Kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon.

Kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon har fått ett fint pris för sitt engagemang för de utslagna som lever på gatorna i Oslo. Mette-Marit blev rörd till tårar när hon tog emot Oslo Award 2009.

Annons

Kronprins Haakon and kronprinsessan Mette-Marit tog gemensamt emot priset Oslo Award 2009, för sitt engagemang för att hjälpa de fattiga och  utslagna som lever på huvudstadens gator. Under galan uppträdde också en av Oslos hemlösa med en egen sång, något som gjorde Mette-Marit rörd till tårar. När de bägge sedan tog emot priset så sa kronprinsen i sitt tacktal att kvällen gjort ett djupt intryck på honom.
– Det är upp till oss själva vilket samhälle vi vill ha, hur vi ser på varandra, sa prinsen också.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Mette-Marit rörd till tårar över fint pris”

  1. Helena M A skriver: 12 april, 2010

    Norska kronprinsparet börjar imponera mer och mer.. De har ett samhällsengagemang och intellektuell medvetenhet som gör att de börjar dra ifrån det svenska och danska kungahusen en del…… Undantag Silvia då som vågar gå i täten med sitt Childhood-arbete. Framtiden för ett modernt kungahus.. ?


  2. Sollan skriver: 12 april, 2010

    Att det är upp till oss själva vilket samhälle vi vill ha borde vi faktiskt tänka på litet mera. Grattis Haakon och Mette-Marit, fint gjort.


  3. Pim Elfving-ValborgsdotterMULTIPLY.COM skriver: 13 april, 2010

    DE ÄR SÅ LJUVLIGA DESSA TVÅ. SÅ OTROLIGT BÅDE DJUPA, ENKLA OCH LÅTER KJAERLGHETEN LYSA FRAM I ALLT DE GÖR… ATT SEDAN VARA SÅ INTRESSERADE AV MEDMÄNSKLIGHET OCH HJÄLPARBETE AV OLIKA “SORT” ÄR ÄNNU BÄTTRE! GRATTIS TILL ERT FINA PRIS OCH RÄTTFRAMMA FÖRHÅLLANDE. SÅ SKA´DET VA´!!!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar