Mette-Marit tvingas till fortsatt sjukskrivning

Mette-Marit tvingas till fortsatt sjukskrivning
Annons

Kronprinsessan Mette-Marit
Kronprinsessan Mette-Marit

Kronprinsessan Mette-Marit skulle varit tillbaka på jobbet nu, men hon har fått sin sjukskrivning förlängd av läkarna, berättas det från Norge.

Kronprinsessan Mette-Marit har varit sjukskriven i tre veckor för sin gamla nackskada som hon ådrog sig efter ett fall i Ukraina 2008. Hon skulle varit tillbaka på jobbet vid det här laget, men läkarna har tvingats sjukskriva henne ytterligare en tid berättar den norska tidningen SeHer.no.
Kronprinsessan har fått besked av läkarna att hon måste ta det lugnt en tid till framöver. Hon har ett nytt läkarbesök inplanerat nästa vecka, förklarar Marianne Hagen för tidningens nätupplaga.
Kanske vill läkarna vara säkra på att kronprinsessan är i form för det tre dagar långa statsbesöket i Malaysia nästa månad. Det är tänkt att Mette-Marit och kronprins Haakon ska besöka huvudstaden Kuala Lumpur mellan den 8-10 mars. Bland annat är ett möte med landets regent Yang di-Pertuan Agong inplanerat.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

39 kommentarer till “Mette-Marit tvingas till fortsatt sjukskrivning”

 1. Carolina Ljungberg, Borgholm skriver: 25 februari, 2010

  Våller det fallet henne fortfarande bekymmer?


 2. Carolina Ljungberg, Borgholm skriver: 25 februari, 2010

  Det måste ha varit ett allvarlig fall!


 3. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 25 februari, 2010

  Hade det varit i Sverige hade hon fått jobba ! Föresten vilket arbete har hon ?


 4. vibeke skriver: 25 februari, 2010

  ni väljer alltid ut så dårliga fotoen på Mette-Marit. Varför inte använda norska fotografer – dom är duktiga ock tar bra foto på henne!


 5. Mimmiriddarhuset.se skriver: 25 februari, 2010

  Mette Marit råkar ju ut för allting tydligen. Sedan hon kom in i det norska kungahuset så har hon varit sjuk med jämna mellanrum. Är hon bara en olycksfågel eller passar det att vara lite pjåskig? Nu får jag väl våra norska vänner på mig, men kan inte låta bli att undra i alla fall.
  Sign/ no disrespect, gillar Norge!!!!


 6. Maggis skriver: 25 februari, 2010

  Jag önskar Mette-Marit god bättring, det kan ta lång tid att bli fri från en svår nackskada. Den som undrar vad hon har för jobb må väl veta att hon är Norges kronprinsessa och representera Norge och det är ett hårt jobb så väl som något.


 7. Mimmiriddarhuset.se skriver: 25 februari, 2010

  Visst Maggis vi önskar henne god bättring men varför är hon sjuk jämt? Detta är bara den tusende gången. Flygrädd oxå och skällde ut kabinpersonalen för det. Hon är den VERKLIGA PRINSESSAN PÅ ÄRTEN!!! Och verkar helt glömt bort att hon kom från ingenstans.


 8. chris skriver: 26 februari, 2010

  hon är en känslig kvinna tror nog det är så att hennes psyke inte är det bästa hon städar eller diskar inte direkt ju.. victoria är inte den som sjukskriver sig dierkt


 9. chris skriver: 26 februari, 2010

  eller är hon möjligen gravid


 10. Louise N skriver: 26 februari, 2010

  Jag tycker att det vore kul om det vart en norsk liten prins eller prinsessa på gång! Hade ju varit skönt om det inte vart nacken som hon mådde dåligt av 🙂


 11. Hannah skriver: 26 februari, 2010

  Till den som lite snorkigt undrade vad Kronprinsessan Mette-Marit har för arbete.Hon är Norges kronprinsessa och det räcker väl.
  Jag som själv har nackskada önskar henne ett snabbt tillfrisknande.Hon gör ett bra jobb tillsammans med sin man.


 12. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 26 februari, 2010

  Inte snorkigt att undra vad Mette Marit har för arbete !Jag kallar inte en titel att vara i jobb !Kronprinsessetiteln har hon bara gift sig till ! Och föresten att hon är så sjuk beror säkert på sitt förra leverne som spökar .Så det så .


 13. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 26 februari, 2010

  Det är svårt att rehabilliteras från knarkare till öm moder och prinsessa .!


 14. Irena. skriver: 26 februari, 2010

  Pomperipossas två kommentarer om Mette-Marit härovan är faktiskt inte okej, RED..Det skulle kunna vara antingen ärekränkning eller förtal.


 15. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 26 februari, 2010

  Irena !Men herre jisses!Mette Marit var ju själv på Tv om sitt knarkande!
  Vet ju hur svårt det är med snånt .NU får ni väl skärpa er .!


 16. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 26 februari, 2010

  Är detta inte en fri diskusition? Eller måste man tycka som alla andra ?Kungligheterna är ju så vackra och duktiga !


 17. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 26 februari, 2010

  Inga less samheter över Norge !De är bra grannar .


 18. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 26 februari, 2010

  Och nu blev jag SUR !


 19. Irena. skriver: 26 februari, 2010

  och man måste hålla sig inom vissa gränser!!
  Vad Mette-Marit sade under sitt framträdande var, att hon varit på Raveparty och där tagit LSD-liknande preparat…Hur många utav de s.k Fiiina ungdomarna som befolkar Stockholms innerstad (och andra reservat) har inte varit med om precis detsamma?? Skillnaden för Mette-Marit är bara att hon aldrig blir förlåten. Undrar varför??
  Men, som större tänkare än jag (och andra här påsidan) har sagt: Den som själv är utan skuld skall kasta första stenen…och även om Pomperipossa inte är först att kasta, så är hon tydligen ren som ett dilamm, eftersom hon kastar så många…


 20. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 26 februari, 2010

  Irena !ja utan mig här på forumet blev det ju ganska så trist .


 21. lis skriver: 26 februari, 2010

  Pomperipossa! Så du tycker alltså /om det förstås rätt enl det du skriver?/
  att inte heller “vår” kronprinsessan Victoria, danmarks kronprinsessa Mary,
  belgiens Mathilde mfl mfl utför “ett jobb”, så verkar det av det du skrivit !

  Det du dessutom skr betr norges kronprinssessa Metta-Marit är inte trevligt, dessutom utför, vad jag förstår Mette-Marit ett bra arbete för norge, tills med kronprins Haakon.


 22. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 26 februari, 2010

  Lis,det är väl inget jobb att vara en prinsessa ?


 23. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 26 februari, 2010

  Om det jag skrev om Mette Marit inte var trevligt beror på vad Mette Marit själv sagt i Tv !Å föresten är jag en gammal häxa .Glöm inte det !


 24. Helena A skriver: 26 februari, 2010

  Mette-Marit mfl har gift sig till en titel, ett yrke och ett annat liv än de hade tidigare. Hur skulle det se ut om kronprinssesorna yrkesarbetade som tex servitris, affärbiträde, förskolärare, läkare mm? jag bara undrar??? Normännen gillar sin kronprinsessa och det är väl huvudsaken?


 25. Solveig skriver: 26 februari, 2010

  Pomperipossa måste vara en man, så elak och ironisk kan bara en man vara. Kanske är du också arkeolog eftersom du hela tiden gräver i gamla historier?


 26. Solveig skriver: 26 februari, 2010

  Skador på kotorna i nacken och ryggen kan förorska outhärdliga smärtor, kan jag berätta av egen erfarenhet. Hur tror ni att man med svåra smärtor
  kan representera, le och vara vänlig och intresserad ? Jag har haft en nackskada med så svåra smärtor att jag varken kunde tänka,tala eller äta, ännu mindre kunde jag umgås med min familj. Så förlöjliga inte MM:s nackskada!


 27. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 26 februari, 2010

  Solveig,jag är ju Pomperipossa från Landet Monismanien, där enpartidiktatur råder, och varje gång ,Pomperipossa var elak växte hennes näsa ännu längre !


 28. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 26 februari, 2010

  Så ni kan tro att näsan är lång vid det här laget .Och inte vacker att skåda.För det växer ut hemska vårtor .!


 29. Kristin skriver: 26 februari, 2010

  Nå er det NOK!!! Hvorfor skal alle kritisere Mette-Marit? Hun er en like god prinsesse som noen andre!! Det virker som om samme hva hun gjør er det galt, er det fordi hun er norsk?! Hvorfor er det aldri noen som kristiserer f.eks. Mary av Danmark? Hun ser jo ut å være helgenen selv?!! Eller Madeleine? Victoria? Mathilde? Mette-Marit har giftet seg til tittel ja, men det har St. Mary og de fleste andre også. Og noen er mer uheldige enn andre. Er det forbudt?! Hva har fortiden hennes med dette å gjøre? Det er det hun gjør nå som teller, er det ikke?

  Pomperipossa – Du er rett og slett MOTBYDELIG og UFORDRAGELIG!!! Ikke bare i denne diskusjonen men annet drittsnakk du også har kommet med. Jeg husker det idiotiske navnet ditt. Hvorfor gidder du i det hele å slenge dritt om andre? Jada, jeg slenger dritt om deg nå, men det er fordi du har gjordt deg fortjent til det – flere ganger!


 30. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 26 februari, 2010

  Ja Kristin,denna gång har jag lite svårt att förstå norska.Lika bra det .Jag begep ju att det inte var något snällt du skrev.
  Kristin och Solveig ,jag har också haft det tufft här i livet.Min man blev i en bilolycka och totalt förlamad.Vi hade tre barn och ett nytt radhus .Därför är jag nu sur och elak kärring ! Min man dog av sviterna . Ha ni alla en trevlig helg .!


 31. Mimmiriddarhuset.se skriver: 26 februari, 2010

  Pomperipossa!
  Har Svenskdams hemsida blivit en slasktratt för folk som vill avreagera sig sin egen olycka? Ibland verkar det inte bättre. Kanske bättre att beställa tid hos en terapeut?


 32. Sanne skriver: 26 februari, 2010

  #7 Mimmi
  Kommer hvem fra ingenting?

  Er det janteloven at man skal ikke tro man er noget?

  Må man godt gå amok i et fly hvis man kommer fra noget?

  Ja jeg er forvirret.


 33. Kristin skriver: 27 februari, 2010

  Nei, det var ikke noe “snält” jeg skrev, men jeg tror nok du forstår det likevel…. Svensker forstår nok mer norsk (og dansk) enn de vil innrømme. Faktisk har jeg også ikke alltid hatt det enkelt, min far døde brått av hjerteinfarkt da han bare var 50 år, jeg var bare 19, men jeg er langt i fra den eneste som har opplevd noe slikt. Jeg er iallefall ikke blitt så sur og gretten som du ser ut til å være, håper jeg.
  Men, dette er som Mimmi skriver (selv om du også er ufin i din omtale av en viss prinsesse), ikke noe sted for folk som vil avreagere sin egen ulykke, men et sted for å diskutere de kongelige, i dette tilfellet Mette-Marit, som ikke kan ta igjen for all dritten enkelte presterer å komme med…

  Måtte bare innom en sen nattetime for å sjekke om det kom respons på min kommentar, så tilslutt ønsker jeg alle en god natt!


 34. Liselotte B.O. skriver: 27 februari, 2010

  # 29 Kristin
  Da det kom frem, at kronprins Haakon dated/var kæreste med Mette-Marit, som var enlig mor….. tænkte jeg, som de fleste andre : norsk kronprinsesse bliver hun aldrig.
  Det blev hun og Kong Harald sagde til hende i sin tale til brylluppet…. noget i retning af :Du er ikke en almindelig pige, men en usædvanlig almindelig pige. Du husker sikkert mere korrekt, hvad han sagde, men forstår nok alligevel, hvad jeg mener.
  Og det er vel i en nøddeskal det Mette-Marit er.

  De fleste af os har vel fjollet rundt, da man var ung, men det viser stor ansvarlighed fra MM side, at hun valgte at få Marius, da hun blev gravid og det er samme ansvarlighed, man fornemmer hun udviser i den opgave hun har påtaget, da hun giftede sig med kronprins Haakon og blev Norges kronprinsesse.

  Og som andre har sagt før mig : Borgerlighed kan ikke gradbøjes ! Enten er man født kongelig, adelig eller borgerlig Og det sidste er alle tre ægtefæller til vores kommende regenter !!
  Men det har været lettere, at komme fra den anden side af “kloden”, forstås – og i vor medietid er det facaden, den ydre glamour, der tæller og beundres.


 35. Liselotte B.O. skriver: 27 februari, 2010

  # 35
  Ved ikke hvad den smiley gør der, det skulle være et D… måske fordi jeg brugte et : foran ?
  L.B.O.


 36. Inger Rozén-ChintohChintohsblogg.se skriver: 27 februari, 2010

  Skvaller är bra intr.men man måste få ha egna åsikter,utan att det lir påhopp .


 37. Pia skriver: 27 februari, 2010

  # 37
  Man ved ikke, hvilke andre kommentarer, der “granskas”, for så længe de “granskas”, ses de kun på din egen computer !

  Hvis der er “et problem” her….. synes jeg, at det er : at vi ofte ikke holder os til emnet på den pågældende website-overskrift.


 38. Sanne skriver: 27 februari, 2010

  #37 Enig


 39. Kristin skriver: 28 februari, 2010

  Til Liselotte B.O.,

  Ja, du husker helt rett og jeg skjønner godt hva du mener – og jeg er helt enig med deg! Fin kommentar i denne diskusjonen!

  Med dette takker jeg for meg i denne diskusjonen.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar