Mor och dotter på cirkus i Monaco

Mor och dotter på cirkus i Monaco
Annons

Pauline-ao

Monacos furstehus är känd för sina sköna prinsessor och även om Stéphanies dotter inte har någon titel är hon en riktig “beauty queen”.

Pauline Ducruet satt bredvid prinsessan Stéphanie, morbror furst Albert och furstinnan Charlene vid invigningen av “Monte Carlo International Circus Festival”.

Annons

stephanie-1

Pauline Ducruet är en kopia utav sin mor, prinsessan Stéphanie. Och det verkar som om de har samma förkärlek för cirkuskonster.

stephanie-pauline-ibl

Mor och dotter.

Charlene-1

Furstinnan Charlene var helt osminkad, till skillnad från clownerna bredvid.

albert-charlene-ibl

Av Åsa Bönnelyche
Foto: All over press och IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Mor och dotter på cirkus i Monaco”

 1. Emy skriver: 23 januari, 2014

  Pauline är ingen kopia av sin mor.
  Hon är en vacker Ducruet-Grimaldi-mix!


 2. AnnakF skriver: 23 januari, 2014

  Det är lätt att glömma hur snygg Stephanie var som ung, nog är de bra lika.
  http://www.leninimports.com/princess_stephanie_gallery.html


 3. ♥ Moder Svea ♥ skriver: 23 januari, 2014

  Pauline är helt fantasiskt söt/vacker och har sitt alldelles speciella utseende. För övrigt tycker jag dock att Grace Kellys utseende är fullkomligt överskattat, hon var väldigt vacker med sina nordeuropeiska drag, men hon hade annars ingen "speciell look" enligt min åsikt.

  Pauline har något speciellt över sig. Visst Carolines dotter Charlotte är vacker men alldeles för "fis-förnäm" och detta ser man genom hennes ögon. Pauline har en avslappnad naturlig skönhet som inte riktigt går att sätta fingret på. Hår, panna, näsa, mun kropp, ja hela hon är perfekt! Glad att svensk dam skriver om henne. Mer om Pauline tack!


 4. Ines skriver: 23 januari, 2014

  Pauline är en kopia av sin far. Jag tycker faktiskt att hon liknar Stephanie knappast alls, inte heller den unga Stephanie (som i sin tur inte liknar sin mor).
  Pauline har potentialet till en riktig skönhet men tyvärr väljer hon att klä (och sminka och styla) sig billigt. (Och med "billigt" menar jag inte € utan effekten/framtoningen.) Hoppas hon hittar en värdigare stil – det går att vara vackert och elegant och att ändå ung. Den vita kappan här är faktiskt ganska snygg på henne.


 5. Anna skriver: 23 januari, 2014

  Fel nyans på Paulines läppstift.
  Annars jättefin!
  Pauline snart 20 år och har mamma i livet.
  Stephanie var bara 17 år när Grace dog.


 6. caterineg skriver: 23 januari, 2014

  Charlene ser sämre ut på varje bild, otvättat hår, mörka tråkiga kläder och ett evigt sorgset leende. Jag kan inte nog beklaga hennes situation. Medan hennes karl blir fetare och frodigare, försvinner hon mer och mer. Kan ingen hjälpa henne.


 7. Snorkfröken skriver: 23 januari, 2014

  Efter skilsmässan från Daniel Ducruet hade Stephanie ett förhållande med en cirkusdirektör. Från den tid finns även några bilder där en mycket liten Pauline sitter på en elefant. Kanske någon i redaktionen kan hitta bilderna?


 8. Emy skriver: 24 januari, 2014

  5 Läppstiftet är ju spot on!
  Perfekt hallonröd ton för en tonåring!


 9. Beata skriver: 24 januari, 2014

  Tycker att hon ser alldeles vanlig ut. Varför tycker en del att om man bara är kunglig, är man hur vacker som helst?! Även Charlene såg alldeles vardaglig ut utan smink! Kanske har hon tröttnat på hela cirkusen?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar