När Kate började dejta blev William intresserad igen

När Kate började dejta blev William intresserad igen
Annons

Kate Middleton och prins William hittar tillbaka till varandra?
Kate Middleton och prins William hittar tillbaka till varandra?

Williams manliga jaktinstinkt har väckts till liv, plötsligt är han mer intresserad av exflickvännen Kate Middleton än någonsin. Och förlovning ligger i luften …

Kates kupp har gett resultat! När William tvekade, tog hon en “time out” från honom och njöt till fullo av sin nyvunna frihet.
– Vi kan umgås som vänner, sa Kate till prinsen i april, efter fyra år tillsammans.
Men Englands tronföljare vill mer än så! Nu är William och Kate tillsammans igen. Efter prinsbrödernas lyckade Diana-konsert på Wembley hölls en privat fest – och Kate och William dansade till “sin” kärlekslåt: ” I like to move it” – de dansade tajt, tajt …
– De är såååå förälskade!, uppger en av gästerna till en engelsk tidning.

Förlovning nära?

Prins Harry sägs nu vara mycket orolig för att brorsan, prins William, tar ett för snabbt beslut. Anledningen till att Kate tröttnade och de gick skilda vägar sägs ju ha varit att William inte ville satsa på bröllop och familj. Men nu tycks William ha ändrat åsikt och är beredd att förlova sig.
Prins William insåg att han för alltid höll på att förlora sin flickvän. Med siktet inställt på att vinna henne tillbaka bjöd han dels in Kate till en fest, för att fira sin nyavslutade militärutbildning och dels till Diana-konserten med efterföljande fest.
– William kunde inte sluta titta på Kate och drog upp henne på dansgolvet, där de började dansa tätt ihop, berättar ett ögonvittne på partyt där William firade sin avslutade militärutbildning.

De kysstes passionerat

Prinsen brydde sig inte om att folk stirrade utan kysste henne passionerat innan de drog sig tillbaka till prinsens rum. Avbrottet mellan dem har garanterat gett känslorna en nytändning. Vem vet, kanske Kate Middleton blir den lyckliga kvinnan som får vandra altargången fram med prinsen? Sannolikheten är större än någonsin efter de senaste helgernas heta kärleksnätter!

Annons

Av Åsa Bönnelyche

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar