Nöjesfältet fick fint besök av prinsessan Cristina och hennes familj

Nöjesfältet fick fint besök av prinsessan Cristina och hennes familj
Annons
Prinsessan Cristina med familj
Prinsessan Cristina med familj

Den spanska prinsessan Cristina med familj var i veckan på ett besök i den påkostade nöjesparken PortAventura. Här ser vi dem alla framför ett av ställets allra nyaste hotell.

Kanske blev det en tur i berg och dalbanan för prinsessan Cristina och hennes make Iñaki Urdangarin? Eller var det kanske bara barnen som vågade åka i dessa mer vilda attraktioner. Den stora nöjesparken, som är lite av ett spanskt Disneyworld, ligger på Costa Dorada. Här finns allt från rena åkattraktioner till spanska shower i Las Vegas stil och så ett stort utbud av olika restauranger. Inte bara hamburgare och cola här inte.

Annons

Prinsessan Cristina ses här på bilden med sin man Iñaki och deras fyra barn, sönerna Juan Valentin, Pablo Nicolas och Miguel samt dottern Irene framför det pampiga Hotel Gold River som ligger inom PortAventura. Här anordnas tydligen också vissa shower med vilda-västern tema, om ni tycker det låter spännande.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Nöjesfältet fick fint besök av prinsessan Cristina och hennes familj”

 1. Martin skriver: 23 juli, 2009

  Dagens fraga slar val nya rekord i insinuationer…Prinsessans kladkonto ar val en privatsak….Kungen lever ju inte bara av apanaget han ar ocksa “privat formogen”…sluta skriva om prislappar..det vacker bara ont blod…dessutom hur vet redaktionen vad Prinsessan betalade??? begart pris ar en sak betalat en annan…!!


 2. signesigne skriver: 23 juli, 2009

  Det är så roligt att se alla dessa fina bilder på kungafamiljerna runt om Europa. Det som är så härlig är att alla ser så natuliga ut. Som Christina och hennes familj alla har lediga och vanliga kläder på sig som vilken familj som helst. det var säkert roligt för barnen och gå på nöjesparken med sina förädrar och jag tror ingen la märke till dem utan de kunde säkert leka och ha kul som alla andra barn.


 3. Irena. skriver: 23 juli, 2009

  Kanske något “hjon” har betalat? Prinsessan Madeleines urtjusiga klänning, menar jag, Martin?
  Skämt åsido: Som du säger; Kanske skall man inte diskutera prislappar, och helt klart har HM och hans barn egna förmögenheter…men det finns, som alltid annars, ett men…Kungliga hovstatens ekonomi borde redovisas i något fora, så att denna slags diskussion inte skulle behöva föras? Kanske är det så redan, och jag har missat det, helt enkelt?


 4. Margarethasolsken skriver: 23 juli, 2009

  Det var en liten plump i protokollet och inte bra att skriva om priset för den vackra sommarklänningen prinsessan Madeleine bar och som klär henne så fint. Litet som det gamla talesättet”Det var surt sa räven om
  rönnbären”, kanske någon avundssjuka.Nej,låt de vackra kläderna visas med positivism.


 5. Margarethasolsken skriver: 23 juli, 2009

  Hoppas att prinsessan Cristina med familj hade en riktigt skön och rolig semesterresa,de ser så glada och trevliga ut.


 6. Helena M skriver: 24 juli, 2009

  Credit till dem som inte klär ungarna likadant. Hoppas att de har det roligt.


 7. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 24 juli, 2009

  Den spanska prinsessan Cristina ser alltid trevlig ut och hennes familj ser också trevlig och vacker ut. Tror att de är en mycket harmonisk familj.
  Hoppas att de hade det trevligt i nöjesparken.
  Min son var också i den parken, då vi bodde i Spanien, under flera års tid.
  Han älskade den nöjesparken mycket!!!!


 8. Maria skriver: 27 juli, 2009

  Trevlig familj! Men det ÄR ovanligt att hon klär barnen i olika kläder.Sönerna har för det mesta haft likadana kläder.Först nu de inte alltid har det


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar