Norska rockstjärnan förnekar nu romans med prins Harry

Norska rockstjärnan förnekar nu romans med prins Harry
Annons

Den norska rockstjärnan Camilla Romestrand förnekar nu att hon skulle ha haft en romans med prins Harry.

Efter flera dagar av skriverier från både Norge och England har Camilla Romestrand nu tagit till orda – visserligen via sin manager och via e-post, men hon har i alla fall förnekat en romans med den brittiska prinsen.
– Det är osanna rykten, står det i meddelandet.

Annons

Påhitt

Romestrand som nu befinner sig i USA för en turné med rockbandet Eddie the Gun har väl insett att skriverierna kring hennes påstådda romans med prinsen fått för effekter, bland annat på hennes egen familj hemma i Norge. Även Camillas pappa vill plötsligt förneka allt:
– Det är bara påhitt alltihop,jag pratade med Camilla igår, mer vill jag inte säga nu, berättar han för nättidningen VG.

Väninnor

Enligt de första uppgifterna om Camillas romans med prins Harry ska det varit hon själv som berättat om affären med några av sina väninnor. Och att någon därefter läckt ut uppgifterna till media.

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Norska rockstjärnan förnekar nu romans med prins Harry”

  1. Emma skriver: 20 oktober, 2010

    Kanske var det bar en one-night stand och det är förstås ingen romans. Bra gjort i alla fall, att avfärda ryktena om en romans – hederligt på något sätt.


  2. mariejeanneordleken.spaces.live skriver: 20 oktober, 2010

    Det där kan nog vara sant, att de haft ihop det, han vill väl se sig om innan han kanske gifter sig med vanliga flickvännen? Måste vara jättetufft att ha en sån pojkvän som får allt han vill och kanske lever därefter. On night stand kan vara nog så spännande, i alla fall för männen.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar