Nu är bröllopet nära för Charlotte och Gad

Nu är bröllopet nära för Charlotte och Gad
Annons

Gad-56

Charlottes pojkvän, som varit ganska osynlig, är nu en i gänget i furstefamiljen av Monaco

Under hösten har bilderna på Gad Elmaleh och Charlotte Casiraghi tillsammans varit väldigt få. Det gick till och med rykten i Monaco att paret separerat. Desto roligare är det därför att se hur Gad Elmaleh är tillbaka med furstefamiljen av Monaco. Nyligen såg vi honom i Gstaad med Charlotte, prinsessan Caroline samt nygifta Andrea och Tatiana Casiraghi.

Gad

Bara dagar senare fanns han på plats på VIP-läktaren när Monaco och spelade viktig ligamatch mot Frankrike. Gad är fransman men hejade tydligt på Monaco – till glädje för prins Albert och Pierre Casiraghi som satt bredvid.

Gad-5

Det faktum att Gad Elmaleh går på fotbooll tillsammans med Charlottes familjemedlemmar (morbror och bror) säger en hel del. Nu när Gad och Charlotte fått en son är det inte långt kvar till bröllop. Visst kan det vara lägligt med ett vårbröllop för de lyckligt nyblivna föräldrarna?

Gad-3

Av Åsa Bönnelyche
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

25 kommentarer till “Nu är bröllopet nära för Charlotte och Gad”

 1. Gunnel skriver: 13 februari, 2014

  Det var en ligamatch, Monaco spelade mot Paris St Germain (Zlatan, bl a) och klarade 1-1. (Monaco FC spelar i Franska ligan, hade blivit lite ensamt annars…)


 2. snickarjohn skriver: 13 februari, 2014

  Matchen slutade 1-1 och PSG leder fortfarande ligan med 5 poäng


 3. Marguerithe skriver: 13 februari, 2014

  Det finns absolut inga krav på något av denna familj (här på sidorna). De kan bete sig precis hur som helst och ändå upphöjas. Vad hade man tyckt om Victoria och Madeleine blivit gravida och varit sambo utan äktenskap? Kritikerna kan ju i samma mening kräva perfektion av vår Kungafamilj och sedan tillåta mycket dekadent leverne av andra. Det var längesedan jag räknade denna furstefamilj som kungliga.


 4. Maja den första skriver: 13 februari, 2014

  Vad är det för problem med att vara gravid och sambo utan äktenskap? Vi lever väl i 2014, för Guds skull!!!


 5. Marguerithe skriver: 13 februari, 2014

  "4"
  Om man tycker att det är stil och klass att vara gravid och sambo varför då denna hets mot Sofia Hellqvist? Vad har hon gjort som är så fruktansvärt om man inte har mer stil själv?
  Sambo-skapet är inget som accepteras av mig, det är bara ett sätt att lättare kunna dra sig ur en relation utan för stora konsekvenser, tror man.


 6. DesiréeSvenskDam skriver: 13 februari, 2014

  #4 Sofia är sambo med C-P sedan flera år och vad hon sysslade med under många år vet du.


 7. Maja den första skriver: 13 februari, 2014

  #5 Jag har aldrig hetsat mot Sofia!!!
  Vilket århundrade lever du i? Tusentals människor lever som sambos i Sverige och andra delar av världen har inte sämre klass eller stil än någon annan. Att det inte accepteras av dig tror jag de bryr sig föga om. Ett äktenskap är varken garanti för lycka, evig samvaro, mer klass, stil eller någonting annat. Det viktigaste är att vi behandlar varandra med kärlek, respekt och omsorg i vad det nu är för förhållande vi valt. 20014, som sagt.


 8. Marguerithe skriver: 13 februari, 2014

  "7"
  Jag tror inte heller att samboparen bryr sig om vad jag tycker, men ska man kräva perfektionistiska saker av Kungafamiljen måste man leva upp till stil och klass själv.


 9. Birgitta skriver: 13 februari, 2014

  #5 Marguerithe. Nu kastar du verkligen sten i "ditt" glashus! Varför kommenterar du denna familj negativt—–men samtidigt räcker dina ord nästan inte till, för att finna allt rosenskimrande vad gäller Fam. Bernadotte. Carl-Gustav Bernadotte: Känd för sitt växlande humör, ofta överlägset arrogant, sina kvinnoaffärer—-Hur förvarar du detta? Silvia Bernadotte: Desperat försök att med alla medel försöka förvränga sanningen om hennes Fars tyskaffär. Det hade varit helt OK. om hon endast sagt: Jag älskar min Far–men ej hans handling! Carl-Philip Bernadotte—en 35 årig -fullvuxen man, om än mycket vek sådan— gör mest som andra säger—- Sedan undrar du över varför Sofia Hellqvist ifrågasätts??—-Anser du verkligen-att-hennes bakgrund—-jag ämnar ej skriva ut allt — är något att för våra ungdomar att ta efter?? Att misslyckas är inte något brott—MEN—att ha ett lågt syfte ock lyckas, är det!!


 10. Marguerithe skriver: 13 februari, 2014

  "9" Birgitta,
  Dina frågeställningar kan du se mina svar på i tråden om Victorias kris i samband med drevet mot föräldrarna.
  Jag har ägnat mycket tid till detta idag.


 11. christina lindström skriver: 13 februari, 2014

  Vilken nivå är vissa av dessa kommentarer på???? Vet ni inte att störts av allt är KÄRLEKEN eller hur?


 12. cilla skriver: 13 februari, 2014

  Bästa Maja! Kungahusets medlemmar ska vårda och bevara traditioner. De kan inte tillåta sig att leva som vanliga Svenssons! Nej, det passar absolut inte att vara sambo, gravid utan att vara gift. För övrigt skulle det inte göra någon skada att värna om kärnfamiljen och äktenskapet oavsett århundrade.


 13. Eva skriver: 13 februari, 2014

  Tack Birgitta för att du skriver några så sanningens ord.

  Det är många kommentatorer som inte kan hålla sina synpunkter konsekventa.

  Antingen försvarar de vilka företeelser som helst eller så beror det på i vilket kungahus/furstehus de förekommet.


 14. LaPerla skriver: 13 februari, 2014

  Ja, forresten: når blir det bryllup mellom CP og hans sambo?
  Jeg venter spent 🙂


 15. Karin Nilsson skriver: 14 februari, 2014

  Charlotte är inte vare sig kunglig/furstlig eller prinsessa!
  Det är det svenska hovet och den s.k. kungafamiljen som är stelbenta och vill leva kvar i det uråldriga systemet utan att inse att världen och värderingar förändras. Att en medelsvensson och ett dito utvik blir HKH i Sverige över en natt är mer förljuget år 2014 än det faktum att en icke kunglig i Monaco får barn utan att vara gift.


 16. Marianne3 skriver: 14 februari, 2014

  Jeg tror slet ikke dette par gifter sig … ikke fordi vi lever i 2014, men fordi det er Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh og virker som et ret ukonventionelt par.
  # 9 Birgitta
  Det må være en noget speciel svensk regel, du anvender for brott, din egen "amish-lov", kanske ? Nærer en vis bekymring over, at svenske "Læger uden grænser" sender en person med så dømmende holdninger til Philipinerne om få uger, til marts (tidl. oplyst af dig selv). Men så får du næppe tid til at skrive på SD de næste seks måneder. 😉


 17. Midnattsol skriver: 14 februari, 2014

  Marguerithe
  Som jag har uppfattat det, så har många andra kungahus i Europa haft Monacos furstehus som skräckexempel, pga sagda livsstil så särskilt kungliga har de aldrig ansetts.
  Att man inte accepterar denna familjs livsstill kan jag mycket väl förstå, men Hellqvist representerar precis samma dekadens som alltid varit synonymt med Monaco, så varför Hellqvist skulle vara bättre förstår jag inte. Att jag inte vill se Hellqvist bli prinsessa beror snarare på att jag inte vill ha en pajasmonarki som Monaco. Victoria Silvstedt och Sofia Hellqvist har faktiskt haft samma yrke; utvik…


 18. Birgitta skriver: 14 februari, 2014

  #16 Marianne3 Vänligen lämna Läkare utan gränser utanför detta forum!!


 19. Ingrid skriver: 14 februari, 2014

  Uttala Er inte om något ni inte vet.
  Ta i varje fall reda på lite fakta om Monacos styre och Alberts arbetsuppgifter och affärer innan ni yttrar Er.
  Han är ingen symbolisk marionett som vinkar till folket utan en driftig affärsman.


 20. Cara skriver: 14 februari, 2014

  Tycker Carolines tre äldsta barn har alltid skött sitt och försökt leva så normalt liv som de bara kan (och förstås är "normalt" något helt annat för dessa rika ungdomar än för oss). De har iaf studerat, jobbat osv och inte sökt uppmärksamhet till vilket pris som helst. De är inga prinser eller prinsessor och kan inget göra åt det att de har en prinsessa som mamma. Om och när de gifter sig är väl deras ensak. Att det funnits problem i furstefamiljen precis som i alla familjer har säkert flera orsak, och det gör ingen av familjemedlemmarna till en dålig människa.


 21. Maja den första skriver: 14 februari, 2014

  #12 Fine, för den som väljer äktenskap och att leva i sk kärnfamilj. Men år 2014 känns det väl ändå som om vi har kommit tillräckligt långt för att värna om människor som väljer att leva tillsammans i andra konstellationer, eller hur? Det finns många sätt att bli lycklig. All kärlek så länge den sker i samförstånd är av godo. . Sambo, särbo,partnerskap, homo-, b-i, trans-relationer, delsbo, regnbågsfamilj, frånskild med bonusbarn, singel, enastående förälder, iblandbo osv,,, whatever. I kärlek, respekt och omtanke om varandra kan jag inte se att det är upp till någon utomstående att döma andras familjekonstellationer. Inte ens de kungligas.


 22. Sthlm skriver: 15 februari, 2014

  Vi lever i Sverige och försörjer vår kungafamilj och nog har vi då rätt att ha synpunkter på hur de använder våra skattepengar etc. Däremot har vi väl ingen rätt att lägga oss i hur de övriga kungahusen väljer att leva.


 23. Marianne3 skriver: 15 februari, 2014

  #, 9, #18
  Jaså Birgitta, hvem var det, der startede med at bringe det ind på dette forum og skrive og fortælle om det (!)… men nu tvivler jeg faktisk på, at det var sandt, vi får se… måske kender "Läkera utan gränser" ikke til "Birgitta" ? 😉
  Du har i hvert fald kastet den første sten mod dit kongehus og kender sikkert betydningen af det udsagn!


 24. Britt PerssonNuärbröllopetnära skriver: 16 februari, 2014

  Moraltanten har skrivit: Ut-viket!
  Lägg av med detta ord! Är du så klanderfri själv så att du kan fortsätta med detta !?
  Det är så lågt och obildat att efter dessa år som Sofia varit prinsens flickvän och sedan sambo att fortsätta på detta sätt, Sofia har verkligen visat att hon har andra sidor!


 25. Bente skriver: 17 februari, 2014

  Om de gifter sig vil tiden vise, men uden at kende Gads alder, ser han ud til at være noget ældre end hun er: en tryg faderskikkelse og elsker/mand i en person for den tidlige faderløse Charlotte ? Det valg er set mange gange før.


Annons

Laddar