Nu är det nära! Harry och Meghan har flyttat till sitt nya hem

Meghan och prins Harry
Frogmore House verkar vara redo att ta emot prins Harry och hans Meghan. Det här är tecknet som visar på att de prinsparet nu lämnar London innan bebisen är född.
Annons

Prins Harry och Meghan har sedan länge uttryckt sin vilja att flytta till det nya hemmet Frogmore Cottage i början på april, en bra tid innan bebisen ska födas. Sedan tillstötte en del problem med om- och tillbyggnaden av Frogmore Cottage och allt drog ut på tiden med flytten från Kensington Palace. Men nu verkar det ändå som paret har flyttat till sitt nya hem.

Annons

Daniel Martin, Meghans makeup artist

Det är tidningen Hello som nu säger att Harry och Meghan nu officiellt flyttat in i sitt renoverade Frogmore Cottage. Samma tidning berättar berättar också att Meghans nära vän – den amerikanske makeupartisten Daniel Martin som hjälpte henne under bröllopet – befinner sig i Storbritannien. Men han har inte blivit inkvarterad i Kensington Palace som han blev förra gången.

Martin bor nu istället på på Dean Street Townhouse som ligger nära Windsor Castle och därmed inte långt från prinsarets nya hem Frogmore Cottage. Martin var också en av gästerna på Meghans omtalade baby-shower i New York.

Frogmore cottage

Han har själv lagt ut diverse bilder från sitt besök i England på olika sociala medier. Att han är i landet just nu tolkas givetvis som det är han som kommer fixa till Meghan precis efter hon fött sin bebis och måste visa upp sig för pressen.

Det råder visserligen olika meningar om Meghan och prins Harry kommer stå framför sjukhusporten med babyn i famn som Kate och prins William gjort innan dem. Eller om det hela bara kommer bli en bild som den lyckliga familjen som paret väljer att dela via sitt nya Instagram-konto.

Frimley Park hospital

Det är inte heller säkert vilket sjukhus som Meghan ska välja, antingen Lindo Ving som Kate använt alla tre gångerna för sina och prins Williams barn. Eller så Frimley Park som ni ser på bilden här ovan. Det är nu allt fler som tror detta är det mest troliga BB-alternativet just nu eftersom prins Harry och Meghan nu har flyttat till området. Det ligger nämligen alldeles i närheten av Frogmore cottage.

– Jag är väldigt exalterad över  den kommande babyn, det är klart jag är, sa Harry alldeles nyligen under ett uppdrag, en välgörenhetslunch.

Läs mer

Prinsparet Harry och Meghan slog rekord – hyllas av kungligheter

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar