Nu avslöjas mini-dramat bakom nya bilden på Madeleine och Leonore

Nu avslöjas mini-dramat bakom nya bilden på Madeleine och Leonore
Snart får vi höra prinsessan Madeleine berätta om livet som trebarnsmamma i Året med kungafamiljen. Men redan nu kan vi avslöja mini-dramat under inspelningen!
Annons

Prinsessan Madeleine är ju mammaledig som bekant och har ägnat hösten åt att kasta ankar i Miami och det nya familjelivet där. Men SVT:s klassiska Året med kungafamiljen som sänds på Nyårsdagen har fått en intervju – årets hittills enda!

Annons

– Det var på Mors dag och prinsessan Madeleine berättar om sitt nya liv som trebarnsmamma. Och om att barnen har givit henne en ännu starkare drivkraft att vilja kämpa mot de övergrepp mot barn som pågår i världen, säger SVT:s Sara Bull som gör programmet.

Prinsessan Madeleine och prinsessan Leonore på Gröna Lund.

Men bakom kulisserna utspelade sig också ett litet charmigt minidrama. Intervjun gjordes nämligen under Childhood-dagen på Gröna Lund i Stockholm och prinsessan Leonore åkte flera karuseller, bland annat Flygande Elefanterna.

Prinsessan Leonore åker karusellen Flygande Elefanterna på Gröna Lund tillsammans med mamma prinsessan Madeleine.

Men favoriten var ändå Nyckelpigan, som är bergochdalbanan för de lite mindre.
– Tre varvs action! skriver Gröna Lund på sin hemsida.

Prinsessan Madeleine och prinsessan Leonore i Nyckelpigan på Gröna Lund. och bilderna blev så härliga. Inslaget sänds i Året med kungafamiljen i SVT på Nyårsdagen.
Swiiiisch! Det gick undan i Nyckelpigan och bilderna blev så härliga. Du kan se inslaget med Madeleine och Leonore i Året med kungafamiljen i SVT på Nyårsdagen.

Mycket magpirr alltså, och prinsessan Leonore skrek av skratt när hon åkte Nyckelpigan om och om igen. Vad tittarna inte ser är att det var lika hisnande för SVT:s fotograf som åkte baklänges och var med om ett litet drama där i vagnen.
– Ja, tittarna får följa med i vagnen och det blev jättehärliga bilder, de förmedlar så mycket glädje. Vår fotograf Rikard Collsiöö trodde inte att det skulle vara så guppigt, men det gick ju jättefort! Han filmade samtidigt som han försökte hålla sig fast, säger Sara Bull.

Följer kronprinsessan

Året med kungafamiljen bjuder också på härliga bilder på kronprinsessan som kunglig ”hejaklacksledare” under Paralympics i Sydkorea:

Kronprinsessan Victoria under Paralympics i Sydkorea. Bild från SVT:s Året med kungafamiljen som sänds på Nyårsdagen.

Och så får vi följa med på prins Alexanders allra första prinsuppdrag.

– Det var vid Gisesjön i prinsens hertigdöme Sörmland, vi gick ner till vattnet och fiskade med en håv, prins Alexander var på väldigt gott humör och tyckte att det var väldigt roligt, säger Sara Bull.

Pappa Carl Philip och mamma Sofia på en brygga vid Gisesjön i Sörmland med sin son prins Alexander.
Pappa Carl Philip och mamma Sofia med sin charmprins Alexander.

Året med kungafamiljen sänds på Nyårsdagen klockan 20.00 i SVT1.

Läs mer:

Foto: Rikard Collsiöö/SVT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar