Nu flyr Fergie till Spanien
med prins Andrew

Nu flyr Fergie till Spanien <br> med prins Andrew
Annons

Sarah Ferguson på väg från ett hotell i London.
Sarah Ferguson på väg från ett hotell i London.

Det har blåst ovanligt mycket kring Sarah Ferguson de senaste veckorna. Hennes tv-dokumentär har rört upp så mycket känslor att det tydligen var läge att lämna landet med exmaken, prins Andrew.

Den brittiska tidningen Daily Mail berättar att Sarah “Fergie” Ferguson, 49, har flytt landet. Hon reste iväg med prins Andrew, 49, till en hyrd lyxvilla i Sotogrande i Spanien.

Annons
Prins Andrew flyr fotograferna.
Prins Andrew flyr fotograferna.

Där ska hon nu vila ut efter all uppståndelse kring den omtalade tv-dokumentären Duchess On The Estate. Dokumentären handlar, som vi tidigare berättat om, om Fergies besök i ett fattigt förortsområde till Manchester. Något som fått många att bli mer än irriterade.

– Fergie har inte mått så här dåligt sedan 80-talet, hon kan bara inte förstå att så många människor uttryckt sin avsky mot henne och programmet, säger en vän till Sarah till Daily Mail.

Annons

För det verkar trots allt som om exmaken är den ende som kan stötta henne i denna tuffa tid. Och inte den man som utpekats som Fergies pojkvän sedan två år tillbaka, Geir Frantzen.

Den norska mångmiljonären sågs ute tillsammans med Sarah Ferguson så sent som för någon månad sedan och då verkade allt bara bra dem emellan. Även prins Andrew har å sin sida setts ute med olika kvinnor vid sin sida, genom åren.

Sarah Ferguson i festklänning.
Sarah Ferguson i festklänning.

Men nu väljer Fergie ändå att resa iväg utomlands tillsammans med sin forne make som hon i och för sig alltid haft en vänskaplig relation med. Men nu har återföreningsryktet än en gång startat i England.

Fast alla tror inte på att paret har blivit tillsammans igen:

– Nej, det är inte sannolikt. De är däremot mycket goda vänner och kommer säkert så att förbli,säger en källa till Daily Mail.

Villan de bägge rest iväg till ligger utanför San Enrique de Guadiaro och ägs av en fransk affärsman. Anledningen till att prinsen semestrar här är den perfekta säkerheten som omgärdar villan. Här finns ett högt staket och en bra bevakning så att inga fotografer eller andra obehöriga kan komma åt villan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

38 kommentarer till “Nu flyr Fergie till Spanien
med prins Andrew”

 1. Gittan skriver: 26 augusti, 2009

  Jamän, vad säger i så fall fästmannen Geir Frantzen om att bli officiellt ratad som “en klippa att luta sig mot” ?
  Måste ju finnas något mer än bara vänskap Andrew och Fergie emellan eftersom de aldrig har orken att riktigt bryta upp från varandra.. Kärlek kanske ?
  Så varför inte legalisera sig en gång för alla…


 2. Anna-Karin skriver: 26 augusti, 2009

  Gammal kärlek rostar aldrig.


 3. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 26 augusti, 2009

  Ja, jag tror att den gamla kärleken mellan Fergie och Andrew har aldrig tagit slut, den ligger på lut hela tiden, hon har nog inte haft det lätt genom åren.


 4. Netaadika.bloggspace.se skriver: 26 augusti, 2009

  Det tror jag också, Maggan. Dom har alltid haft en bra relation, även efter skilsmässan. Skulle inte alls bli förvånad om dom blev ett par igen.
  Gammal kärlek rostar aldrig. Om inte annat så är man bästa vännerna. Och det är inte det sämsta!!!!


 5. Christina Helsinki skriver: 26 augusti, 2009

  Tycker att det är underbart att man kan vara vänner efter en skilsmässa. Vem vet om Fergie kanske fnittrar hysteriskt, när hon berättar för Andrew om sina hopplösa karlaffärer.

  Kanske han också gör detsamma.


 6. Rose skriver: 26 augusti, 2009

  Här kommer SD aterigen sent…..
  Nej, jag tror inte pa aterförening Andy-Fergie. De är mkt goda vänner, kanske var de t.o.m. för goda vänner fran början – ett förhallande behöver en man o. en kvinna – inte tva kompisar…..
  Har upplevt detta par i SydFrankrike senaste aren, hur A. erövrar kvinnor o. F. befunnit sig samma parties – de har t.o.m. bott i samma villor därnere.
  Vilken kvinna som älskar sin man skulle sta ut med detta???


 7. Rose skriver: 26 augusti, 2009

  Andy o. Fergie är ocksa tva fantastiska föräldrar som alltid sagt deras barn inte skall lida för föräldrarnas skilsmässa.
  En annan god egenskap A. har, han är mkt loyal mot de kvinnor han haft, ställer upp när de behöver. Se Koo Stark i hennes kamp mot cancer.


 8. JacquelineNuflyrFerigietillSpanien skriver: 26 augusti, 2009

  Chr. Helsinki. Håller med dig angående skildringen av ett sannolikt scenario. Om man har en sådan relation till exet måste man vara tacksam att ha fått en sådan gåva.
  Gittan. Andy och Fergie har två vuxna döttrar tillsammans därför måste de träffas och samarbeta även när det gäller deras roller utåt. Tror inte F. pratar förtroligt med drottningen. Andy är budbäraren som berättar vad drottningen kräver o.s.v. Tror inte att de flyttar ihop igen. Det tidigare äktenskapet gör att de har en bra bas att ha en bror-och-syster-relation och kunna prata förtroligt och veta att det stannar dem emellan.


 9. Martin skriver: 26 augusti, 2009

  Sigrid vad tycker Du om denna “nyhet”…..?…:)


 10. JacquelineNuflyrFerigietillSpanien skriver: 26 augusti, 2009

  The duchess befinner sig på en estate som är mycket välbevakad i Spanien. Duchess on the Estate. Hon befinner sig i samma situation som TV-programets titel. Eftersom det har väckt så mycket uppståndelse, avsky och förargelse handlar det om enorma problem som folk i allmänhet och de rika i synnerhet tycker är problem som inte går att hantera eller lösa.


 11. JacquelineNuflyrFerigietillSpanien skriver: 26 augusti, 2009

  Kan Fergie bli en ambassadör för de fattiga i England?


 12. Rose skriver: 26 augusti, 2009

  Jacqueline, Fergie är en snäll person med säkert social medkänsla –
  däremot har hennes ständiga affärsöverenskommelser med firmor, där Fergie gör reklam för än det ena än det andra – fran kaffekoppar till bantningspreparat- gett begreppet “Duchess of York” fadd bismak…..
  Däremot är hon inte “Duchess of Pork” längre, hon har fantastiskt snygga ben ocksa…..


 13. Martin skriver: 26 augusti, 2009

  detb trakiga som ingen tycks snappa ar att Fergie forsoker att ateretablera isg i England men mots av illvilja och motstand…
  hon har vant sig efter tolv ar i USA vid positivitet….det kanns nog taskigt att inte bli accepterad efter sa lang tid…?? hon hade enorma skulder som hon betalt av helt efter sina kommersiella framgangar i USA….har ar det Ok att tjana pengar aven om man ar en hertiginna…!


 14. Sigrid skriver: 26 augusti, 2009

  Ja du Martin, inte så väldigt ny men men! Kan vara bra att ta det i SvDams takt så kanske jag får lite annat gjort också…


 15. Martin skriver: 26 augusti, 2009

  hehe you got a point there…!!


 16. Åse skriver: 26 augusti, 2009

  Finns det någon därute i cyberrymden som kan förklara för en oskuld som jag vad hennes program handlar om och varför det väcker så upprörda känslor i GB? Jacqueline (inlägg nr 10) gjorde ett försök men jag skulle vilja ha en tydligare förklaring om någon har en sådan.


 17. Christina Helsinki skriver: 26 augusti, 2009

  Fergie har gjort ett TV program om en grupp människor som lever på socialens villkor i Manchester. Hon har själv kollat upp läget där, gått omkring på ett bostadsområde som kommunen tillställt dem. Detta har förargat myndigheterna, som anser att det angår inte henne.

  Mer vet jag inte, och om jag skrivit fel, kanske andra kan rätta och komplettera.


 18. Åse skriver: 26 augusti, 2009

  Tack Christina.
  Jag tycker det var lovvärt gjort eftersom jag antar att syftet var att rikta strålkastarna mot ett problem där det engelska samhället har mer att göra. Diana gjorde det på många sätt och fick cred för det. Det borde Fergie också få.


 19. Christina Helsinki skriver: 26 augusti, 2009

  Åse,

  Det är det här som är fel i min mening. Jag efterlyser alltid aktivitet av de kungliga. Ofta gör de ingenting. Men om någon ställer upp för samhällets olycksbarn, vilket är behjärtansvärt, då blir de också påflugna.

  Bäst att hålla semester i St Tropez efter en tung vinter av betald arbetslöshet.


 20. Rose skriver: 26 augusti, 2009

  Fergie har alltid blivit kritiserad av britterna, hennes personlighet passar nog bättre i USA……


 21. Martin skriver: 27 augusti, 2009

  ja hon ar valdigt omtyckt i USA…


 22. Sigridcityofsisterlylove.blogg.se skriver: 27 augusti, 2009

  Ja, jag kan förstå att henne personlighet passar bättre over seas, hon är lite för glad och öppen för det regniga England


 23. Martin skriver: 27 augusti, 2009

  Ase….programmet gick ut pa att Fergie skulle hjalpa de “utsatta” och da speciellt en familj dar modern skall foda en familj om sex personer pa 80 pund i veckan,,,,det var “utmaningen” som folk alskar att saga….
  well, det gick inte sa well over (som vi sager i Winters)…en overklassdam
  som “hjalper” en socialare att “leva sunt o battre” pa 80 Pund i veckan..
  det togs illa upp av manga och det kan jag faktiskt forsta….en svar uppgift att genomfora utan att verka nedlatande…!! ack ja…..


 24. Bjurfors skriver: 27 augusti, 2009

  Jaa, Herre min je, blir det då aldrig slut att skriva om denna tjocka, fula och dessutom dumma sk “hertiginna”, passar bra ihop med sitt ex buffeln Andrew.


 25. Åse skriver: 27 augusti, 2009

  Ja DÅ kan jag bättre förstå folks upprördhet. Det låter som en mycket delikat uppgift som kräver en stor portion ödmjukhet.


 26. Martin skriver: 28 augusti, 2009

  Fergie Du kan komma hem nu…:) det avslutande programmet fick hygglig kritik och den lokale snubben som kritiserat Fergie ger henne nu berom istaellet sa hemkomsten kan bli sweet Fergie…:)
  http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/theroyalfamily/6094598/A-good-review-at-last-for-the-Duchess-of-York.html


 27. Martin skriver: 28 augusti, 2009

  i andra nyheter fran England kan meddelas att William o Kate ar hemkomna fran Mustique igen…bar det av till Skottland nu???


 28. Martin skriver: 28 augusti, 2009

  samt slutligen saxar vi for alla ni vanner av Foxhunting som jag vet ar maaanga i dessa spalter..:) fran gamla hederliga “Shooting Times” foljande gladjande stycke:
  Hunting Act being replaced by a Conservative Government
  In the event of the 2004 Hunting Act being repealed by a Conservative Government, foxhunters will be regulated by a new governing body that will have the power to levy fines of up to £5,000 for misconduct. Plans for the new body, which has the backing of senior member of the shadow cabinet William Hague, are being drawn up by barristers. Once a chairman for the new watchdog has been appointed, applications will be invited for members.
  tallyhooo


 29. Netaadika.bloggspace.se skriver: 28 augusti, 2009

  “Jaktskyttets lockelse beror nästan helt och hållet på huruvida du är på rätt eller fel sida om vapnet” Wodehouse


 30. Martin skriver: 28 augusti, 2009

  I wish I had done it differently. I wish I could do it all over again. I’d still marry Andrew, of course. He is a wonderful man. I’d just deal with it better. I’d ride.
  the storms

  – Duchess of York Sarah Ferguson


 31. Anna-Karin skriver: 28 augusti, 2009

  Martin, när sa hon det? Undrar lilla jag.


 32. Martin skriver: 28 augusti, 2009

  jag klippte det i en artikel daterad den 3 mars 2009 men om hon sade det da eller tidigare framgick inte


 33. Netaadika.bloggspace.se skriver: 28 augusti, 2009

  Hon har sagt det, jag har läst det någonstans. Tror ändå på dom där två. Återförening eller inte. Bästa vänner är dom. Fantastiskt! Man kan inte ha en bättre vän en gammal avlagd. Vet av egen erfarenhet, om nu någon är intresserad, fniss.
  Får nog sluta skriva nu……


 34. Martin skriver: 28 augusti, 2009

  Neta jag tror att det ar ur hennes memoirbok som klippet kommer


 35. Rose skriver: 28 augusti, 2009

  Hon har alltid sagt detta—–Da Philip avskytt henne fran början har Andrew haft problem med fadersrelation (som är viktig för en familjemänniska…) o. relationen till sin fru. Det var dömt misslyckas fran början…..Ju äldre vi blir, desto mer liknar vi vara föräldrar—-tufft acceptera för manga…..


 36. Martin skriver: 28 augusti, 2009

  men Philip borjade inte avsky henne forran hon lat den dar lee filuren sutta pa hennes storta pa bild,,!! det forlat Philip aldrig henne..!!


 37. I reina. skriver: 28 augusti, 2009

  Martin: Kvinnor är falska som vatten och lea som långfil,särskilt stortå-suttiserna: Ett släkte för sig.
  Godnatt (jag tittade bara in en “snabbis”) och sov någon gång, tänk på hjärtat 🙂


 38. Martin skriver: 28 augusti, 2009

  ja ok da… hehe och gracias som vi sager i Mexifornia… !!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar