Nu kan du jobba hos kronprinsessan Victoria!

Nu kan du jobba hos kronprinsessan Victoria!
Ta en fikapaus med drottning Silvia och småprata med Victoria – visst vore det spännande att arbeta på Slottet? Det är inte varje dag det utlyses ett jobb vid Hovet, men nu finns chansen att jobba med kungafamiljen. Kanske är det dig de söker?
Annons

Dags för nya utmaningar? Är du en fena på sociala medier och digital kommunikation? Då har du din chans – kungliga hovstaterna söker nämligen en digital redaktör. Arbetsplatsen är belägen på Stockholms slott, vägg i vägg med kungafamiljens.

Annons
Att arbeta med kronprinsessan är roligt men krävande
Att arbeta med den ambitiösa kronprinsessan är roligt men krävande.

Så här beskriver Hovet arbetsuppgifterna: ”Som medarbetare vid Kungl. Hovstaternas informationsavdelning arbetar du för att öka kunskapen och förståelsen för statschefens ämbete, Kungafamiljens roll och uppdrag och det kungliga kulturarvet. Som digital redaktör är ditt uppdrag att dagligen producera material för Kungahusets webbplats och konton i sociala medier och du är en av informationsavdelningens sju medarbetare.”

Kronprinsessan Victoria vid ett arbetsmöte på Stockholms slott
Victoria vid ett arbetsmöte på Stockholms slott.

Låter det kul? Om du vill söka jobbet bör du ha följande egenskaper och kvalifikationer:

”Driven kommunikatör med lämplig utbildning inom kommunikation, journalistik, statsvetenskap eller annat relevant område med minst fem års arbetslivserfarenhet i liknande tjänst från myndighet, näringsliv eller annan organisation”.

”Medarbetaren bör också ha intresse för samhällsfrågor samt historia och kultur. Erfarenhet av digital kommunikation, såsom webbredaktör eller liknande och av textproduktion, fotografering samt film och redigering”. 

Kungliga hovstaterna informerar vidare om att man tillämpar individuell lönesättning och att det görs en säkerhetskontroll innan provanställningen på sex månader inleds.

Foto Stella pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Nu kan du jobba hos kronprinsessan Victoria!”

 1. PernillaA skriver: 17 april, 2018

  vad är en lämplig utbildning


 2. josefin skriver: 17 april, 2018

  Sa kan man ju fraga stylisten Tina hur kul det ar att passa barnen o springa allmänna ärenden. Men bostaden i hovstallet ar ju en uppsida forstas.


 3. Marguerithe skriver: 17 april, 2018

  Drottningen ser så glad ut. Madeleines Sverigevisit gläder väl mamma.


 4. LopNor skriver: 18 april, 2018

  “Det kungliga kulturarvet” ? Oj oj undrar hur vår monark definierar det…..fler och fler titlar till alla barnbarnen högre apanage och en tradition där menigheten skall hålla tyst, bliga stort och vifta med flaggor på namnsdagar och födelsedagar… För Sverige i tiden, känns inte som ett valspråk som passar Knugen.


  1. MONA skriver: 18 april, 2018

   Kungliga kulturarvet avser slotten,möbler,konst,böcker,parker osv.


 5. Vera skriver: 18 april, 2018

  beredd att söka om lönen är minst 100.000 kr/månad


 6. Demlie Retta skriver: 22 april, 2018

  Mäniskor har olika nivåer av kunskaper och uppfostran . De som har breda kunskaper och utbildning med bra uppfostran kan bygga pigare samhälle än dem andra som har mindre kunskaper och uppfostran. Varje lands kunga huset, riksdag och regering har ansvar för att uppgradera mäniskornas kunskaper och fä bra uppfortran i hella världen. På så säät man kan undvika/förebygga oacceptable ansvars lösa inbörda krig och konflikter. Detta kan man likas med hjälp av samhälle orientering, organizera möte,


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar