Nu kan ni tjuvkika på dokumentären om familjen Bernadotte

Nu kan ni tjuvkika på dokumentären om familjen Bernadotte
Annons

kungafamiljen

Vår kungliga bloggare Daniel Nyhlén visar en trailer för årets mest omtalade dokumentär. För första gången någonsin har nämligen familjen Bernadotte låtit ett tv-team följa dem på nära håll under en längre tid.

Annons

Den 29 april sänds första avsnittet av totalt sex delar om kungafamiljen på TV4, något som kan säga vara årets mest spännande kungliga tv-händelse innan bröllopet. Läs mer om detta på Daniel Nyhléns kungliga blogg.

Foto: Charles HammarstenMer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Nu kan ni tjuvkika på dokumentären om familjen Bernadotte”

 1. I.MartinssonSvenskDamtidning skriver: 20 april, 2010

  Daniel! Intressant.Har däremot läst en del av Herman Lindqvist
  Många program som går i TV4 alldeles för mycket reklam.


 2. Claus von X skriver: 20 april, 2010

  Man ser även på denna bilden Daniel med korslagda armar. Kommer pojkenl från Korsnäsgården ? Efter sju år med special utbildning i att gå och stå har man inte kommit längre ? Man måste beundra kungen för hans stora tålamod, denne man av folket har ju tyngt kungahuset i snart 8 år. Hur går det med engelskan ? Kan prinsen beställa en enkel lunch pa ett engelskt hotell? Att han skulle kunna det i Franrike/Tyskland får väl ses som uteslutet ?


 3. Louise N skriver: 21 april, 2010

  Ska bli så kul o se! Hoppas hoppas hoppas att de är lika öppna o avslappnade som den danska kungafamiljen – ser fram emot nästa avsnitt på måndag 🙂


 4. Stefan skriver: 21 april, 2010

  “För första gången någonsin har nämligen familjen Bernadotte låtit ett tv-team följa dem på nära håll under en längre tid.” Va? Vad kallar ni då de program som SVT gjort i alla år, “Året med kungafamljen”?


 5. Margareta skriver: 21 april, 2010

  Ja du Claus von X det var mycket gnäll. Stackars Daniel, inte får han stå med armarna i kors och inte gör han ditten och datten rätt.
  Beträffande att Daniel tyngt kungahuset i 8 år så tror jag tvärtom att det är mycket bra att vi får en en “vanlig” svensk man i kungahuset, det kan behövas. Daniel har jobbat och gjort rätt för sig sedan han slutade skolan, vet hur det är i verklighetens Sverige vilket jag tror är mer än flertalet i kungafamiljen vet.
  Det blir säkert mycket bra med Victoria och Daniel, de är ett par som säkert kommer att sköta sig och jobba hårt för Sverige!


 6. Kiana, Norge skriver: 22 april, 2010

  Dette gleder jeg meg til å se!! 🙂


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar