Nu ska Kate odla sin trädgård

Nu ska Kate odla sin trädgård
Hertiginnan Kate vill bli självförsörjande. Nu lägger hon och prins William många miljoner för att förändra delar av sitt liv.
Annons

Kate-vattenkanna
Hertiginnan Catherine och prins William planerar att bli självförsörjande. Åtminstone när det kommer till grönsaksätandet. Prinsparet har anlitat en expert på trädgårdsplanering, Robin Parker, som i detta nu planerar hur den kungliga familjen ska organisera trädgården som omgärdar deras stora hem Anmer Hall i Norfolk. Kate och William har dessutom anlitat en trädgårdsmästare som ska se till trädgården omvandlas till ett levande trädgårdsland.

Annons

Kate-ste
Enligt tidningen The Sun görs arbetet för att Kate vill kunna laga mat från det hon har i trädgården. Men förändringarna kring det stora hemmet slutar inte där. Trädgårdsexperten ska även skapa en lekoas till prins George. Han och lillasyster prinsessan Charlotte ska få både gungor och en helt egen klätterställning. De ska dessutom plantera höga träd kring ägorna för att skydda mot insyn.

Kate-spade-ste

Sammanlagt sägs prinsparet spendera omkring 18 miljoner kronor på trädgården.
William och Kate har numera en rad anställda i sitt hushåll. Förutom den nyanställda trädgårdsmästaren anlitades en hushållerska förra året. Sadie Rice som tidigare arbetat på Buckingham Palace och senare även för kronprinsparet Haakon och Mette-Marit. Men Sadie ska inte bara sköta hemmet, utan är även ansvarig för att hjälpa nannyn Maria Teresa Turrion om det behövs, samt ta hand om familjens hund Lupo. Hemmet i Kensington Palace sköts av hushållerskan Antonella Fresolone.

Av Margareta Gotthardsson
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Nu ska Kate odla sin trädgård”

 1. Majastina skriver: 2 februari, 2016

  Nu kan var och en se hur man ska vara klädd när man sysslar med odlingar i täppan!


 2. pernilla skriver: 2 februari, 2016

  Den var bra,Majastina


 3. Midnattsol skriver: 2 februari, 2016

  Lägga flera miljoner på at bli självförsörjande… 🙂


 4. Stefan II skriver: 3 februari, 2016

  Heter hon inte Catherine som prinsessa?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar