Nu verkar en kunglig förlovning vara på gång
även i England

Nu verkar en kunglig förlovning vara på gång <br> även i England
Annons

Prins William och Kate kan vara på väg mot en förlovning.
Prins William och Kate kan vara på väg mot en förlovning.

Allt fler tecken tyder nu på att Prins William och hans Kate Middleton är på väg mot en förlovning. Precis som i Sverige börjar nu britterna komma in i en riktig bröllopsyra, även om inget ännu är bekräftat.

Annons

Rykten om en förestående förlovning mellan prins William och hans Kate har i princip förekommit sedan de blev ett par för åtta år sedan. Men nu har pratat om deras långa förhållande gått in i en ny fas. Kanske sedan vi i Sverige fått två nya kungliga bröllop att se fram emot…

Kate Middleton.
Kate Middleton.

Hur som helst startade allt efter bröllopet mellan prinsens vän Nic van Cutsem gifte sig i fredags. Då sågs också Will och Kate sågs tillsammans igen och ögonvittnen berättar hur mån prinsen var om sin flickvän.

– Det blir du nästa gång, lär brudgummen Nic van Cutsem själv sagt när han kom ut från kyrkan med sin nya brud.

Kate har också fått en inbjudan att besöka drottning Elizabeth på hennes slott Balmoral under sommaren. Bara det ett bra tecken på att Kate ses som en i familjen.

Annons

Flera hävdar nu att paret kommer gifta sig 2011 eller 2012. Källor nära hovet menar att prins William bara vill etablera sig som en hårt arbetande kunglighet innan han friar och att det är därför de väntat med förlovningen.

Och som vi tidigare berättat menar man att det skulle passa perfekt om paret han gifta sig innan 2012 då drottning Elizabeths diamantjubileum äger rum, för att fira hennes 60 år på tronen.

– Kate är redan accepterad som framtida hustru till William och man räknar med att hon kommer stötta prinsen i hans arbete. Lite som prins Charles maka Camilla gör just nu, säger källor vid hovet till News of The World.

Vad som än händer så måste väl Kate ändå snart bestämma sig om hon vill vänta längre på sin prins, eller gå vidare på egen hand. De har ju snart varit ett par i 10 år.

Av: Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures.Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

17 kommentarer till “Nu verkar en kunglig förlovning vara på gång
även i England”

 1. Christina Helsinki skriver: 20 augusti, 2009

  Nu hoppas jag bara att Tidningen inte börjar skriva att det var Victorias eller Madeleines förlovningar som gav kicken åt Kate och Wills.

  Kan redan se rubriken i min mardröm; Sveriges prinsessors exempel ledde till förlovning i England. Kate och William följer i Victorias fotspår. Utan Sverige, inget nyförlovat par i England.


 2. Martinecremefraiche.blogg.no skriver: 20 augusti, 2009

  Haha, nei det håper ikke jeg heller, Christina Helsinki! Men det hadde vært typisk at de hadde gjort det.. Tenkte på det samme selv! 🙂

  Hadde vært koselig med en forlovning mellom William og Kate snart. Men et spørsmål: Blir Kate prinsesse/dronning Kate, eller Catherine? Catherine er jo hennes egentlige navn..


 3. Christina Helsinki skriver: 20 augusti, 2009

  Prinsessan Catherine skulle väl vara det naturliga, men kommer väl för alla att förbli Kate, liksom Harry är istället för Henry.


 4. Martinecremefraiche.blogg.no skriver: 20 augusti, 2009

  Ja, det blir vel slik.. Takk for svar! 🙂


 5. Martin skriver: 20 augusti, 2009

  hehe jaha man har vaknat till nu da??….:)


 6. Martin skriver: 20 augusti, 2009

  och har ar ett av inslagen i fredagens SD…:)
  Kronprinsessan Victoria visste ingenting.
  Kommunalrådet Sven-Erik Bucht – Ingvar Kamprads kompis – kuppade plötsligt.
  – Bröllopsåret 2010 är lite speciellt. Då ska kronprinsessan få ett eget torg här i Haparanda – Victoriatorget.
  Jag hoppas att Victoria kommer hit och inviger det.


 7. Kristine, Oslo skriver: 20 augusti, 2009

  Hva var det Victoria ikke visste?
  Har du forresten nylig stått opp av din seng, god morgen. Jeg må nok krype ned i min seng snart, men det kan hende at andre kvikner til liv. Vi har visst litt ulik døgnrytme også vi på den Skandinaviske halvøn, med tilliggende herligheter – Finland. God morgen og god natt.

  PS Ja det var ille at Oslo er verdens dyreste, ikke bra for turistnæringen. Dessuten hjelper det ikke oss som bor her, fordi vi har semre lønn enn både de i Køben, Zurich og NY, stod det i oppslaget i norske aviser.

  Vi får komme tilbake til William og skjønne Kate- en annen gang.


 8. JacquelineNuverkarennykungligförlovningvarapågång skriver: 21 augusti, 2009

  Det blir en lång förlovning innan bröllopet. William är naturligtvis överlycklig att fått en sådan kvinna. Därför gäller det att agera snarast med förlovning eftersom väntetiden blir så lång.


 9. JacquelineNuverkarennykungligförlovningvarapågång skriver: 21 augusti, 2009

  De verkar jättekära inte minst Kate. Ingen risk att hon hoppar av projektet.


 10. JacquelineNuverkarennykungligförlovningvarapågång skriver: 21 augusti, 2009

  Christina Helsinki. Visst kan de ha känt vindarna efter M & J:s förlovning men de har nog sin egen planering. Catherine är ett mer passande namn för en “queen consort” (drottning gemål) men Kate är så inarbetat hos alla att tidningarna kommer att skriva Kate tror jag.


 11. JacquelineNuverkarennykungligförlovningvarapågång skriver: 21 augusti, 2009

  Kate är enormt vacker, enormt attraktiv och har en utstrålning som påverkar betraktaren positivt. Queen Qeit.


 12. Kikki skriver: 21 augusti, 2009

  När prins Harry föddes i England betonade hans föräldrar att hans namn skulle vara Henry, men kallas för Harry. Det är alltså inget vanligt smeknamn som pressen hittat på. Det var hans föräldrars uttryckliga önskan. Sen kan man ju tycka att Henry är ett vackrare namn än Harry. Angående Kate (Catherine), prins Williams flickvän, har hon också gått ut med att hon vill kallas Catherine och inte Kate. Vad pressen sen gör är en annan sak. Blir hon prinsessa kommer hon med all sannolikhet kallas Catherine officiellt.


 13. Martin skriver: 21 augusti, 2009

  Kristine har ar mer om di dyre staderna…:)
  Våra danska grannar tjänar bäst i världen och svenska löner hamnar först på en 17:e plats i en internationell jämförelse. Danskarna jobbar dessutom färre timmar per år — en tröst är att Köpenhamn är dyrare att leva i.Dyraste staden i världen att leva i är Oslo, enligt en pris- och lönejämförelse mellan 73 städer runt om i världen som den schweiziska banken UBS sammanställt. Köpenhamn hamnar på en tredjeplats, efter Zürich som är världen näst dyraste stad att bo i.
  Danmark har ett av världens högsta skattetryck och när nettolönen räknas fram hamnar den finansiella metropolen Zürich i lönetoppen.


 14. Kristine, Oslo skriver: 21 augusti, 2009

  Jeg undrer på om danskene jobber kortere tid enn nordmennene, det er ikke sikkert. Men de må jo bruke tid til sin livsglede og livskunst. Spanjolene har lange arbeidsdager, men de må også bruke tiden sin på selve livet, så nettene blir korte. Annerledes er det med oss pietister her i Norge, ja for calvinister er vi jo ikke, vi forventer ikke at det harde arbeidet skal gi avkastning i dette livet, men i det neste. Vi har begynt å skeie ut i de senere år, men det er ved å gå berserkergang en gang i bland som våre forfedre vikingene. Det ligger nok i genene.


 15. chris skriver: 22 augusti, 2009

  tacka vet ja Harry- william ser ju mer ut som .. vill inte säja vad .. men kommer nån ihåg underlugg Diana? ser ju ut som det vi numera har namn för. Jag är förvånad om hon inte drar öronen åt sig snart vem vill se deras repris. föräldrarnas alltså. Nåt sorligare än engelska kungahuset får man leta efter. Varför höja känslokalla människor till något dom inte är? william ser på flera bilder nästan autistisk ut. Nåt är inte sunt där.eller hur? Att hon är vacker (otroligt att 2009 nån blir bedömd utifrån att vara vacker) säjer nada om henne. hoppas inte dom gifter sig. förödande enligt mig


 16. Martin skriver: 23 augusti, 2009

  har glomt att beratta att det kommer en bok om ca en manad som ar en biografi over “the Queen Mum”…drottning Elizabeth gav bara EN intervju
  i sitt liv och da var hon 22 ar. Den officiella biografin bygger pa timtals av intervjuer och samtal som hon i hemlighet holl med en skolrektor.
  Boken skall bl a avsloja hennes tankar om Edward’s abdikation 1936.
  Hon diskuterar ocksa familjens beslut att stanna i London under krigsaren samt Dianas och dottern Margarets skilsmassor….sakerligen blir det intressant lasning i host….!!


 17. Christina Helsinki skriver: 23 augusti, 2009

  Martin,

  Det där var ett bra tips. Har flere böcker som jag läst om den engelska kungafamiljen, från Henrik VIII till Dianas böcker. Kommer säkert att läsa den du nämnde, kanske kan det ge impulser för diskusion. Mer än denna löjliga inne och utelista.

  Skall inte helt fördöma listan. Den kunde vara intressant eller rättare sagt rolig. Åsa borde bara arbeta mera med den, och inte bara hafsa ihop någonting, som den senaste representerar. Hon´misunderestimates´ oss.

  Åsa, Åsa, skärp dig! Kommentarerna är för dåligt underbyggda, annars vill jag ha din plats också, inte bara Er världsberömda modebloggares, Lottas.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar