Nu visar Marius Borg upp sitt Oslo i Vogue

Nu visar Marius Borg upp sitt Oslo i Vogue
På modetidningen Vogues hemsida kan man nu se en längre artikel om och med kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg. Vad hände med "håll mig utanför uppmärksamheten"?
Annons

De är onekligen ett mycket snyggt par, kronprinsessan Mette-Marits äldste son Marius Borg Høiby och hans flickvän Juliane Snekkestad.

I början av deras relation ville de helt flyga under radarn och när de norska tidningarna började skriva om paret gick till och med Mette-Marit och maken kronprins Haakon ut med en vädjan om att lämna paret ifred, då Marius inte är någon kunglighet.

Annons

Men i somras kunde vi helt plötsligt se att Marius lagt upp en bild på sin Instagram, på sig och flickvännen Juliane som kysstes ömt framför kameran och därmed visade upp sin kärlek för omvärlden, bilden ni ser ovan i reportaget.

Och på tidningen Vogues sajt har paret nu tagit ett steg vidare i kändislivet. Där visar de nämligen upp sitt älskade Oslo för de amerikanska reportageteamet. Paret tipsar bland annat om den nya hippa stadsdelen Grünerløkka, där man kan hitta det unga trendriktiga gardet. Dit vi väl räknar kronprinsessans son och hans fotomodellande flickvän.

marius borg

– Folk tror att Oslo är en kall stad, men under sommaren kan man både simma och ha kul här, säger Marius i reportaget.

Vi får också se hur de tar sig runt bland affärer, restauranger och parker där man kan åka skateboard.
– Det norska folket är mycket kreativt, förklarar Marius som numera arbetar för lifestyle-magasinet Tempus.

Här ovan kan ni se en bild på paret från Vogue, på promenad i deras älskade Oslo. I tidningsintervjun berättar Marius också att han funderar på att starta upp ett eget klädmärke.
– Det är lite av en dröm vi har.

Foto: Instagram/Marius Borg

78°N

A post shared by Marius Borg Høiby (@marius_borg) on

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Nu visar Marius Borg upp sitt Oslo i Vogue”

 1. annica, helsingfors skriver: 2 september, 2018

  Jonej. Ett känt fenomen, man både vill dra nytta av de (eventuella) dörrar kunglig-kändiskapet öppnar gratis men samtidigt välja bort den obekväma bevakningen. Gäller inte bara Marius.

  Marius pratglada morfar Sven hade kanske rätt? Pojken är i en sorts mellanzon där han varken är kunglig eller s.k vanlig och kommer att få lida av det.


 2. vanessa skriver: 2 september, 2018

  Etablera ett eget klädmärke? Det passar inte ihop med att vilja lämnas ifred. Om det nu var den kreativa energin det handlar om kan han ju designa för något redan etablerat modehus. Men att vilja ha ett eget märke och dra nytta av kändisstatusen samtidigt som han vill lämnas ifred är konstigt. Men han är fortfarande ung. Tids nog kommer han att bestämma sig om han vill ha ett offentligt liv eller inte.


  1. G skriver: 3 september, 2018

   Det er en viss forskjell på å vise seg i media gjennom en offentlig jobb og å ha journalister lurende i buskene. Det går fint å kombinere å være privat og ha en offentlig jobb( da velger de selv å gi av seg selv og delta på det de vil med pressen på slep).


  2. vanessa skriver: 3 september, 2018

   G – ett offentligt “jobb” är det nog inte tal om. Har man ett eget klädmärke marknadsför man sig själv, särskilt i den ytliga modebranchen där det nästan bara handlar om namnet. Det medför automatiskt intresse kring personen ifråga, ofta t.o.m. önskat av denne person för att höja märkets marknadsvärde. Nej, nej, jag köper inte det här med “jobb”. Antingen så lever man kändislivet och lever på att folk känner till en, eller så är man en anonym (vanlig) person och jobbar för sitt underhåll.


 3. vesna skriver: 2 september, 2018

  Jobba och förverkliga era drömmar för ni är duktiga och målmedvetna! Arbetet skapade människan så kör på! Juliane är oerhört vacker, norsk skönhet av högsta grad!


 4. Tove skriver: 4 september, 2018

  Man husker MM opslag på kongehusets hjemmeside til medierne om at lade Marius i fred, han var ikke en offentlig person ! 😉
  Men det lader nu til, at Marius er af en anden mening, han og modelkæresten søger jo rampelyset ! 😀


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar