Nu visar Marius upp nya flickvännen – se bilden!

Nu visar Marius upp nya flickvännen – se bilden!
Nu visar kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg upp sin kärlek - den söta modellen Juliane. Se deras fina pussbild här!
Annons

Vi har tidigare berättat om kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg, 21, och hans flickvän Juliane Snekkestad, 21, men själv har han alltid hållit en låg profil och inte velat synas offentligt. Men nu visar han själv upp kärleken på Instagram!

Annons

❤️

A post shared by Marius Borg Høiby (@marius_borg) on

Och vilken härlig bild, fylld av kärlek till sin älskade flickvän. Han har inte skrivit någon text, bara lagt upp ett rött hjärta! Kanske är en förlovning på gång?

Marius och modellen Juliane bor sedan en tid tillbaka i London och den spanska tidningen Hola har också bilder på paret där de är på väg till sin lägenhet i den brittiska huvudstaden.

Men tittar man på Julianes eget Instagramkonto ser vi också att hon varit på besök i Norge med sin pojkvän under sommaren. Hon har däremot ännu inte lagt upp några bilder på sig själv tillsammans med Marius. Däremot kan man kanske anta att han finns bakom kameran i vissa av fallen.

Safety first

A post shared by Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad) on

Här nedan kan ni se en norsk film om Marius och hans designade skinnjackor.

Foto: Stella Pictures och Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

19 kommentarer till “Nu visar Marius upp nya flickvännen – se bilden!”

 1. Leo skriver: 3 augusti, 2018

  Ger inget seriöst intryck!


 2. Singoalla skriver: 3 augusti, 2018

  Låt honom vara i fred. Han är inte kunglig och borde inte få sin ungdom förstörd av media.


 3. vesna skriver: 4 augusti, 2018

  Ni vet era styrkor och ni är duktiga på att använda dem. Grattis! Tillåt aldrig att kritik, dåligt bemötande, avund och annat gör att ni slutar att använda styrkorna. Våra starka sidor ligger naturligt för oss. Hur vet vi vilka som är våra starka sidor? När vi arbetar med dem får vi energi, lär vi oss snabbare, tycker vi att det är roligt, vill vi hela tiden utvecklas och mår vi bra.


 4. undrende skriver: 4 augusti, 2018

  Dette var vel ikke en ny flickvenn ?


 5. Magdalena skriver: 4 augusti, 2018

  Jeg kjøper ikke disse uttalelsene om å få leve et anonymt liv! Når han bretter ut sitt privatliv på Instagram er det for offentligheten. Det samme gjelder også andre kongeligheter.


 6. Carin Hawee skriver: 5 augusti, 2018

  När man ser puss bilden på det unga kärleksparet,kan man konstatera att Marius valt en flickvän som liknar hans mamma. Precis som Carl Philip valt en dam som liknar hans mor.


  1. Leo skriver: 6 augusti, 2018

   S lik Silvia, knappast!


 7. grema56 skriver: 6 augusti, 2018

  Enig med dig Magdalena.


 8. Vivi skriver: 6 augusti, 2018

  En køn model, men ikke med den friske naturlighed, som ellers kendetegner norske unge kvinder……… og som også hans mor besidder!


 9. Magdalena skriver: 6 augusti, 2018

  Enig med deg Vivi. Denne piken er mer å regne som en såkalt glamourmodell. Trutmunn med fillers i leppene, og en halvnaken kropp. Instagrambildene av henne er motbydelige, hvor det å vise kropp ser ut til å være viktigst. Hos de seriøse supermodellene ser man aldri slike uttrykk.


  1. konsttanten skriver: 7 augusti, 2018

   Flickvännen jobbar som modell, och utseendet är en generationsfråga. I övrigt är hon nog skötsam.
   Vi som är över 60 år gillar i allmänhet en annan stil. Tänk bara när beatlesluggen kom, ojoj vilka protester, och de kortkorta kjolarna!


 10. Måntand skriver: 6 augusti, 2018

  Hallå liksom, vad förväntar dom sig? Ok. Han ÄR inte kunglig på så sätt MEN hans mamma är faktiskt kronprinsessa av Norge. Det finns ett visst intresse om man säger så. Och nej, han har inte valt det själv och man kan såklart diskutera huruvida mycket media osv ska jaga kändisar och lämna dom ifred. Men intresset kommer liksom alltid finnas, bara vänja sig. Han har ju växt upp i fam, som “en av dom”, hur kan han och dom förvänta sig att han plötsligt inte skulle vara intressant?!


  1. Kristin skriver: 7 augusti, 2018

   Ja, det har du helt rett i. Likevel bør pressen vise noe hensyn når vedkommende ikke ønsker så mye publisitet. Det er vel det som kalles (presse)etikk?!


 11. Bror skriver: 6 augusti, 2018

  Frågan är bara vem av de unga tu som kreerar rollen som golddigger. Fast troligare är kanske att de vaskar tillsammans.


 12. evchen skriver: 6 augusti, 2018

  Forlovning vid 21 ars alder? Dumheter!


 13. Kari skriver: 6 augusti, 2018

  Hans foreldre mener han skal ha status og pengene vi gir, men vil ikke ta med baksiden av medaljen. Men slik er faktisk verden. Marius hadde ikke som 20-åring fått denne “jobben” i London hadde han ikke vært tilknyttet kongehuset.


  1. undrende skriver: 7 augusti, 2018

   Hva vet du om det ?


  2. Kristin skriver: 7 augusti, 2018

   Det samme lurer jeg også på? Dessuten får ikke Marius noe apanasje så vidt jeg vet. Meget mulig han har fått jobben gjennom bekjentskap, men i så fall er han i godt selskap. De fleste får jobb via vennskap og kjennskap virker det som, også blant oss “vanlige”. Dessverre…


 14. Magdalena skriver: 7 augusti, 2018

  Konsttanten,
  Klart det er en generasjonsfråga,-det er jo det som gjør det alvorlig. Slike såkalte modeller setter jo griller i hodet på langt yngre jenter. Det blir kroppsfixering, misnøye med egen kropp og i verste fall spisevegring som resultat når disse blir rollemodeller. Det finnes ingen samfunnsnytte i å brette seg ut på sosiale medier.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar