Ny bild på prinsessan Madeleine också…

Ny bild på prinsessan Madeleine också...
Annons

Det är inte bara kronprinsessan Victoria och lilla Estelle som varit hos fotografen – utan också prinsessan Madeleine.

Prinsessan Madeleine visar nu upp denna fina lite vårlika bild på sig själv på sin Facebook-sida. Hon har också lagt upp ett snyggt foto på ett blommande träd i New York.

Vigsel

Till tidningen Expressen bekräftar nu hovets Bertil Ternert vilka det blir som viger prinsessan Madeleine och fästmannen Chris O’Neill i juni.

Annons

– Från hovets sida kan vi bekräfta att Lars-Göran Lönnermark och Michael Bjerkhagen ska vara officianter vid prinsessans bröllop, säger Bertil Ternert till Expressen.

Prinsessan Madeleine har också lagt ut en av de nya bilderna på kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle som presenterades under lördagen.

Min vackra syster

Madeleine skriver:
– My beautiful sister with my adorable niece….

Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se

Av Agneta Nisbeth
Foto: Prinsessan Madeleine Facebook och Kate Gabor/Kungahuset.se

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

49 kommentarer till “Ny bild på prinsessan Madeleine också…”

 1. Evita Jansson skriver: 28 april, 2013

  Världens vackraste prinsessa. Jag önskar att hon tillsammans med sin Christoffer kommer att vara hemma mera i Sverige och hjälpa till med representationen. Kungen och drottningen kan behöva viss avlastning för de drar ju det tyngsta lasset.


 2. M skriver: 28 april, 2013

  Madeleine ser lite mer naturlig ut i håret nu, undrar om hon blir blond igen snart! Hårfärgsbytet känns som om det kom sig av hennes kris i samband med den brutna förlovningen, utlandsflytten mm

  Hoppas som föregående kommentator att Madeleine och hennes man flyttar till Sverige och mutar in sitt revir 🙂 hoppas också få se Madeleine blond snart igen!


 3. Gigi skriver: 28 april, 2013

  En fin,avslappnad bild på Prinsessan M. Måtte hon bli lycklig med Chris,where ever they live.


 4. Kristiina från Turku skriver: 28 april, 2013

  Och varför hon publicerar en bild av sig själv på sin Facebook? Jag skulle vilja se fler bilder och artiklar om hennes arbete i Childhood. Den är inte en officiell bild, eftersom den är inte på hovets hemsida.


 5. lwi skriver: 28 april, 2013

  En underbar bild på en underbar prinsessa ska bli så skoj att träffa henne igen till bröllopet .


 6. Skotten skriver: 28 april, 2013

  # 1 Evita Jansson
  Mener du ikke at Chris burde blive i USA og jobbe, så han kan forsørge prinsesse Madeleine, den opgave kan ikke længere være pappa Kongens.… eller hur ?
  # 4 Kristiina från Turka
  Hun jobber jo ikke pt., og vi har nok set de gamle fotos der var, det er jo svært, at lade som om de er nye, når hårfarven skifter hele tiden – og afslører de er gamle.


 7. birgitta skriver: 28 april, 2013

  En fin bild på Madeleine! Hoppas på ett vackert och stämningsfullt bröllop! Det ska bli spännande att kunna följa det på Tvn!


 8. Maja skriver: 28 april, 2013

  Hej – där ser man ju lite av Silvias leende! Snyggt.


 9. Sthlm skriver: 28 april, 2013

  Visst är Madeleine fin på bilden, men visst är det märkligt att hon lägger in en bild på sig själv precis efter det att vi har fått se bilder på hennes vackra storasyster med sin ljuvliga dotter. Det känns som att Madeleine inte orkar med att bli “förbisprungen” av Victoria. Det kvittar hur mycket Madeliene än stylar sig, hon har inte en chans att mäta sig med den Victoria som vi har fått se efter giftermålet.


 10. Lisa skriver: 28 april, 2013

  En vacker sessa men man undrar varför en tjej som blir fotograferad så fort hon sticker en tå utanför huset lägger ut en bild på Facebook av alla ställen.Kungahuset verkar ibland förvirrat i mediebranschen.


 11. Miayahoo.se skriver: 28 april, 2013

  En självupptagenhet och PR marknadsföring utan gräns. Hon är mycket egen kär. Det är inte passande för henne att ha en facebook sida för alla att se. Däremot en privat för de godkända vännerna som alla andra gör helt o.k.


 12. Annica* skriver: 28 april, 2013

  Undrar nyfiket om Christopher är fotografen!? Hon ser så lycklig ut att man blir alldeles varm i hjärtat. Madeleine har ju redan berättat en hel del om sitt arbete med Childhood, men artiklarna och intervjuerna finns att tillgå via nätet. Självklart byter man väl bild då och då på sin Facebook-sida? Det gör i alla fall jag och mina vänner!


 13. Anna skriver: 28 april, 2013

  VARFÖR skulle Chris vilja bo i Sverige ?
  Hemska vintrar och svenska är svårt språk att lära sig.
  Chris sa ju i förlovningsvideon att svenskan var svår att lära sig.


 14. Maja skriver: 28 april, 2013

  Storasyster och lillasyster. Kan den ene så kan jag.
  Tror inte ett ögonblick på att Chris flyttar till puttelandet Sverige, däremot kan han skaffa en bostad här.Han får samma status som Tord Magnusson och kan behålla sitt jobb i USA.


 15. Yggdrasil skriver: 28 april, 2013

  Vi hoppas att vår älskade prinsessa får ett riktigt sagobröllop och att paret sedan bosätter sig i Sverige!


 16. Irena skriver: 28 april, 2013

  Förtjusande, Victoria och Madeleine står varandra väldigt nära. Samma gäller i deras förhållande till Carl Philip; Här talar vi en tät syskontrio.
  Nu, sweet sessa, är hårfärgen perfekt. Ändra ingenting!


 17. Linnea skriver: 28 april, 2013

  Tänk om Madeleine jobbat lika ihärdigt för Sverige som Kate för
  Storbrittanien sen 2010. Så respekterad Madeleine blivit av folket
  i Sverige .Kanske lika omtyckt som Kate är i sitt hemland.
  Det jag tycker mig uppleva är att ingen där jag lever o bor
  bryr sig om eller ens talar om prinsessbröllop i juni.
  Varken gammal eller ung är intresserad.


 18. Sarah skriver: 28 april, 2013

  Det er da et sødt foto af Madeleine, men er det ikke lidt barnligt, at fordi der er nye fotos af lille prinsesse Estelle, så synes M også vi skal have et nyt foto af hende… kunne det ikke vente til Kongens fødselsdag og til brylluppet ?


 19. Grodan skriver: 28 april, 2013

  Jag tycker att det är två mycket fina bilder av Prinsessan Madeleine. Hon är så vacker. Önskar henne och Chris ett underbart bröllop och en fin framtid tillsammans.


 20. Malmoellen skriver: 28 april, 2013

  Hon söker publicitet…därav visar hon upp en photoshopad bild på sig själv på Facebook….dagen efter att Kronprinsessans bilder på henne och prinsessan Estelle offentliggjort….vilken timing:-)


 21. Christina K. skriver: 28 april, 2013

  4. Kristiina, det är vanligt att man då och då lägger upp nya profilbilder på sig själv på FB. Du är kanske inte själv på FB?


 22. Kiana skriver: 28 april, 2013

  Et nydelig bilde av en vakker prinsesse.


 23. Bodil Sörensenbodilso.blogg.no skriver: 28 april, 2013

  Nr 2. Jag tycker att Prinsessa Madeleine är mycket snyggare med brunt hår än Blont hår.


 24. Susanne skriver: 29 april, 2013

  Bryllup forude… men HVEM er han gommen, som vil sidde ved siden af prinsessen på kortegekørslen gennem det indre Stockholm?
  Hvad med lidt nyt om ham fra barn-og ungdom ? Er der intet at vise eller skrive om? Har hans fire søstre eller gamle venner intet at fortælle…… en sådan “tysthed”, nærmest hemmelighed, omkring en person har man aldrig oplevet før, vi “kendte” personen før ægteskabet …og det gælder fra prins Henrik, MM, Mary, Ari, Marie til Daniel ! Også Jonas er mere kendt end Chris. Så det er klart, at han hele tiden dukker op i pressen nu. Eller er der kun interesse for hvem Chris er blandt dem, der kommenterer her? Sverige har næsten ligeså mange indbyggere, som Norge og Danmark tilsammen – og 67 % er royalister, men hvad er det, der interesser dem ved kongehuset ?


 25. Marguerithe skriver: 29 april, 2013

  En ren poseringsbild. Om Facebook ska vara värt något (för henne) ska det visa henne i arbetet på Childhoodkontoret eller i sammanhang som har med detta att göra.
  Kan någon tänka sig att Victoria bara skulle ha kunnat komma på en sådan tanke.


 26. camilla skriver: 29 april, 2013

  Det er sikkert Chris, der har taget det af hende ? Men hvorfor skriver hun det så ikke ? !!
  Jeg synes faktisk Madeleine og Hovet selv bærer skylden, for at pressen beskæftiger sig så meget med hendes fortid med Jonas Bergström, som den gør ! De slipper jo ingen informationer ud om Chris O’Neill eller om brylluppet af betydning. Navnene på præsterne, der skal stå for den kirkelige vielse, er nok ikke ligeså interessant for pressen at skrive om, som om hvem, der skal være best man, brudeflickor/svende eller måske allermest: får han en hertugtitel eller ej !


 27. Marguerithe skriver: 29 april, 2013

  “25”
  tillrättaläggande av min kommentar. Man har redigerat vilket gör att det inte framgår att jag talar om prinsessan Madeleine. Det står bara “hon” och “henne”, vilket gör kommentaren oartig.


 28. mona skriver: 29 april, 2013

  Face Book är offentligt. Prinsessan är personlig men inte privat.
  En del lämnar ut allt på Face Book men inte Madeleine.
  Face Book bygger mycket på bilder. Så att Madeleine skulle vara mer egoistisk än andra stämmer inte.
  Uttala er inte om sociala medier om ni kan spelreglerna , ni gör bara bort er.
  Tycker ni så oförskämda mot Madeleine ! Tänk om någon uttryckte sig så om er elaka skribenter. Skäms.


 29. Gneta skriver: 29 april, 2013

  #26 – När KP Victoria gifte sig, fick vi inte reda på vare sig brudnäbbar eller best man. Man publicerade i princip lika mycket kring bröllopet som man gör nu med P. Madeleine.
  Inte skrevs det en massa trams om tidigare pojkvänner om KP Victoria för det.
  Man har också lagt ut Chris O´neills CV på hovets hemsida, vad mer vill ni vet,a skonstorlek, vilken kalsongmodell han använder eller vad???


 30. Babsan skriver: 29 april, 2013

  Vem minns inte sin barndoms saga: “Spegel, spegel på väggen där, säg mig vem vackrast i världen är” .Det är ju lite löjets skimmer över hennes foto på Facebook. Samma stuk som Paris Hilton och tonåringarna gör (med mindre bakgrund o vetande.) enbart för att dra uppmärksamheten till sig. Visar om än mer hennes vad jag ser det som egocentriska sida. Håller med tidigare kommentarer från läsarna att det vore mer på sin plats att ha ‘jobb-foton’ , eftersom hon nu jobbar så hårt med Childhood.


 31. Marguerithe skriver: 29 april, 2013

  “24” Susanne,
  Det är nog som du säger, att det är på dessa sidor som man diskuterar Chris O´Neill. I det svenska samhället generellt tittar folk på kvällstidningarnas rubriker på hemväg från arbetet och den informationen är “tillräcklig”.
  Svensk media idag består bara av tre ämnen: sportprestationer, dokusåpor SAMT otrohet i relationer (det mest intressanta av allt) fråga mig inte varför. Dessa tre ämnen vänder ju inte sig till hjärnans högre funktioner.


 32. liljan skriver: 29 april, 2013

  #31 ja och all galla som spys över Sofia ska ju oxå “diskuteras” här


 33. Ida skriver: 29 april, 2013

  # 29 Gneta: Svensk tv lavede i hvert fald 2 dokumentarprogrammer om Daniel Westling, hans familietræ, barndom og ungdom og talte med personer, som havde kendt ham siden barndommen, vi så også gamle videoklip og masser af fotos. Hele Norden vidste, hvem Victoria giftede sig med.
  Vi kender og har fulgt “hvert et skridt” de, der er født kongelige, har taget, men ikke de indgifte og slet ikke, hvis de kommer fra Hong Kong, Australien og Frankrig, som de har gjort hos os, derfor har pressen og medierne “tegnet” et portræt, så vi vidste hvem, vores prinser førte ind i kongefamilien. Det gjorde man også i Sverige med DW, men ikke med Chris O’Neill. Jeg spørger også: Hvorfor ? Foregår alt mon på hans præmisser?


 34. Grodan skriver: 29 april, 2013

  Blir så less på allt negativt skrivande om Prinsessan Madeleine. Varför inte istället kunna glädjas åt hennes bröllop och lycka tillsammans med Chris.


 35. Linnea skriver: 29 april, 2013

  Höggradig är Kate ute och jobbar , Madeleine sänder en
  Fröken Sverige bild från New York.


 36. Linnea skriver: 29 april, 2013

  Höggravid skulle det vara!!!’


 37. inga-lisa skriver: 29 april, 2013

  #35 Ja Fröken Sverige-posering eller “Vem blir årets Lucia”?
  Det finns inte något naturligt hos denna prinsessa


 38. Linnea skriver: 29 april, 2013

  Marguerite 31.

  Förstår inte hur Du tar till Dig vad som skrivs och sägs i media i dag
  Aldrig har väl utbudet på seriösa nyheter och upplysande granskning
  varit så stor som nu.Kanaler svenska och utländska med den nyaste information från hela världen.Det Du skriver om dokusåpor
  o.dyl.kan man ju bara tryck bort. Seriösa SVT1 o 2ans kanal
  är fyllda av intressant dokumentation av nutid och dåtid.


 39. barbro skriver: 29 april, 2013

  Linnea och inga-lisas kommentarer är mitt i prick. Lucia /fröken Sverige bara att rösta……


 40. Ingela skriver: 29 april, 2013

  Jag skäms över alla er som skriver sådan skit om primsessan Madeleine. Ni kallar det mobming


 41. Tjohanna skriver: 29 april, 2013

  Facebook även kallat Fakeboken. Här kan alla som så önskar skapa sin egen bild av hur de vill att livet ska framstå. Ofta långt, långt bort från den verkliga verkligheten.


 42. Eva M skriver: 29 april, 2013

  Det var då ett evinnerligt klagande på prinsessan Madeleine. Ingenting hon gör är bra för vissa här. Upplysningsvis kan jag tala om att flera kungliga har Facebooksidor tom Twitter har dom. Ni som inte känner till dessa sidor gnäll inte på något ni inte känner till. Trevlig Valborg


 43. Karin Nilsson skriver: 29 april, 2013

  # 31. Hör det till “hjärnans högre funktioner” att fanatiskt följa och kommentera allt som händer i kungahuset dag ut och dag in?
  # 28. “Uttala er inte om sociala medier om ni kan spelreglerna, ni gör bara bort er”? Gör man bort sig om man känner till hur facebook fungerar eller hur menar du?
  “Tänk om någon uttryckte sig så om era elaka skribenter”? Jag har inga elaka skribenter, jag skriver mina kommentarer själv. Däremot är jag van att både du och andra här skriver riktigt fula kommentarer om era medskribenter.


 44. ATL skriver: 29 april, 2013

  I have a Facebook account. Don’t use it much, too much trouble. However, everyone posts photos and news of themselves, family and friends. That is what it is for.

  Lay off Princess Madeleine. What in the world has she done to elicit all these horrible comments. Y’all should be ashamed of yourselves. You do not know her. Her recent photo is lovely. What is not “lovely” – all the disgusting comments from various individuals with nothing better to do than to post disgusting comments about people they do not know. Get a grip!!! and start behaving like human beings. I feel sorry for your children if you bring them up in this kind of environment.


 45. Nanna skriver: 30 april, 2013

  Billedet her og nu kan være en hilsen til dem, der synes at
  hun er blevet for amerikansk og klager på hendes nye
  skiftende hårfarver… nu er den nok så naturlig, som den
  kan blive: ” Sådan ser jeg ud en forårsdag i april 2013″
  …. kunne hun have tilføjet. Og det er nok også sådan, vi får
  hende at se til brylluppet i juni.


 46. Marguerithe skriver: 30 april, 2013

  “38” Linnea,
  Det är klart att det finns alternativ för de få som söker något annat. Jag pratar nu om den stora massan i Sverige. På arbetsplatser sitter medelålders kvinnor (ja mest kvinnor) och talar om hjärndöda TV-program som om de vore av största litterära värde.
  Detta är en direkt konsekvens av de dåliga skolorna. Hur många i den yngre generationen tror du vet vilken Verner von Heidenstam är eller Erik Gustaf Geijer?
  I England kan alla sina stora författare och kan också deklamera Shakespeare på ett självklart sätt.
  Alltså konsekvens av politiken som förs i ett land.


 47. Marguerithe skriver: 30 april, 2013

  “43”,
  Nåja Karin Nilsson, om man är medlem i Rojalistiska föreningen och värnar om monarkin är det väl ganska naturligt att man skriver på den Kungliga tidningen.
  Däremot har jag svårt att förstå att du som är emot systemet är så flitig här. Du har naturligtvis all rätt att skriva var du vill. Dock vore det bra om du förstod vårt synsätt, d v s att vi aldrig talar om pengar och pengars värde, vilket inte betyder att vi har mer pengar än andra. Vi värdesätter andra saker så mycket mer.


 48. PBoo skriver: 30 april, 2013

  “Princess Madeleine of Sweden har uppdaterat sitt omslagsbild.” Tidigare har P Madeleine haft en bild med kvinnor och barn från ett av de projekt som hon är projektledare för inom Childhood och ett annat foto av sig själv som “ingångssida” till Facebook-kontot. Nu har hon till detta foto lagt till ett foto av ett mycket vackert vårlikt träd i NY och hon har bytt foto av sig själv till det ovan på sin “ingångssida”. Har inte Facebook, men har sett att andra brukar ändra sin “ingångssida” ibland. Men kanske något inte just P Madeleine får göra?! Samma gnäll och påhopp som vanligt här, speciellt mot P Madeleine o Chris ! #44 ATL m.fl. – thumps up!

  https://www.facebook.com/PrincessMadeleineOfSweden?fref=ts#!/photo.php?fbid=266257046845073&set=a.196895827114529.49399.196508567153255&type=1&theater

  https://www.facebook.com/PrincessMadeleineOfSweden?fref=ts


 49. Monica skriver: 1 maj, 2013

  Jag tycker att Madelene får besstämma väldigt mycket. Visst vet hon vad hon vill, vems bröllop ska hennes vänninor få gå på mm. Jonas har aldrig trätt fram och sagt något om Madelene. Att han träffade en vännina till henne då blev vänskapen struken. Detta händer dagligen inom olika familjer, men livet måste gå vidare. Madelene gifter sig med sin kärlek och Jonas med sin och jag hoppas alla blir lyckliga.De två har fått flytta på sin vigsel, han har inte yttrat ett ord om det, heder åt den killen. Det som har hänt har hänt och båda har gått vidare.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar