Ny film med furst Albert och Charlene i Paris

Ny film med furst Albert och Charlene i Paris
Annons

Furst Albert och Charlene var för några veckor sedan på en tillställning i Paris. Ni kan se en film från tillfället här.

För två veckor sedan var furst Albert och furstinnan Charlene på en tillställning vid franska ambassaden i Paris. Här kan ni se en färsk film från tillfället. Det är på franska, men om ni inte förstår språket så kan det ju i allafall vara roligt att se rörliga bilder på Monaco-paret. Håll till godo!

Annons

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Hovet i Monacos Facebooksida

httpv://www.youtube.com/watch?v=tMaPLIx_9g0

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Ny film med furst Albert och Charlene i Paris”

 1. Tina skriver: 26 juni, 2013

  Vad är meningen med denna monegasiska mesallians..?
  Skulle den inte producera arvingar..?
  Vilket syfte kan den annars ha haft ..?


 2. allegra skriver: 26 juni, 2013

  “tillställning på franska ambassaden i Paris” vad är det för tramsande. Franska ambassader finns inte i Paris.

  Hotel de Monaco är platsen i filmsnutten, ett magnifikt palats i Paris från 1777 byggt för en prinsessa av Monaco. Sen 1936 ligger polska ambassaden där. Många av de forna grandiosa privatpalatsen i Paris disponeras idag av diverse ambassader. Dock inte den svenska som finns i en grå cementlåda, garanterat stans fulaste ambassad.

  Filmen skildrar medaljutdelning till förtjänta medborgare från Monaco med Albert och Charlene som vittnen.


 3. Lilla My skriver: 26 juni, 2013

  Monaco har förstått en grej… att sociala medier är viktiga för deras överlevnad. De syns och märks. Jag gillar det. Till skillnad från det svenska, där man ska synas så lite som möjligt. Ju mindre man ställer upp på olika tillställningar, desto mindre inbjudningar får man för att man verkar otillgänglig.


 4. Marie skriver: 26 juni, 2013

  Vad är det för en kreation Charlene har på huvudet?


 5. Syster Ingela skriver: 26 juni, 2013

  #3 Lilla My

  Det är snarare svensk media som undviker att skriva om vilka uppdrag kungligheterna utför.. Media har som mål att framställa våra kungligheter som överbetalda, lata, fifflande, svagbegåvade, rökande och shoppande – man vill ju inte riskera att fler skulle uppskatta monarkin!

  Sympatierna för mp och v ligger väl på 80% bland mediafolket – deras dröm är ju att visa “den tredje statsmaktens” inflytande och makt genom att bidra till avskaffandet av monarkin i Sverige.

  Jag har ingenting emot om man sakligt och korrekt granskar monarkin – men det överstiger nog kompetensen!


 6. Norskinnen skriver: 26 juni, 2013

  Ja det var flaks at blomstene i bakgrunnen passet til klærne hennes


 7. Lilla My skriver: 26 juni, 2013

  #5. Som sagt var… som man bäddar får man ligga. Massmedia gör så gott de kan med att följa kungahuset, men när man är hellre på semester än att representera Sverige, då kan man ifrågasätta sig varför vi har ett kungahus.


 8. annica skriver: 26 juni, 2013

  #1 Tina

  Jag har ställt mej samma frågor många gånger…. Men man kan bra förstå om Charlene inte blir gravid med pressen på att vara blott och bart en “arvingsproducent”…..Stackars kvinna.


 9. Tina skriver: 27 juni, 2013

  8. Men VARFÖR ställde Wittstock upp..?
  Vilken normalbegåvad kvinna som helst fattade ju VEM Albert var..!
  Absolut inte synd om henne..!


 10. Snorkfröken skriver: 27 juni, 2013

  > 1, 9 Tina
  Det kan ta en längre tid att få en arvinge, som tex i Danmark där dåvarande kronprinsparet Frederik och Ingrid väntade omkring fem år. Och egentligen blev det ingen arvinge då i Danmark gällde endast manlig tronföljd, bara efter förändringen av grundlagen kunde Margrethe ärva tronen. Och enligt vad man tänkte dåförtiden var också det danska äktenskapet en “mesallians”: en kronprins av en urgammal kungasläkt gift med en Bernadotte.


 11. Britt PerssonNyfilmmedfurstAlbert skriver: 27 juni, 2013

  Vilken mesallians? Passar inte Charlene som furstinna? Kan inte tänka mej att Albert menas? Han har ju två utomäktenskapliga barn och deras mammor var ju inte lämpliga! Läs intervjun där Charlene dementerar det s.k. barnkontraktet! Tycker att de verkar lyckliga och om det inte blir några barn så har ju prinsessan Carolines tre äldsta barn arvsrätt (dock inte den yngsta som är tysk prinsessa!


 12. anders skriver: 29 juni, 2013

  #4
  Det kallas väl för hår?

  Är det inte dags att Furst Albert minskar på kalori intaget och trimmar till sin kropp så att han matchar sin vackra hustru?


 13. emma_h skriver: 29 juni, 2013

  Britt.P Du & Media lär ALDRIG få v-e-t-a huruvida “avtalet” finns eller ej – är ändå 1 privat angelägenhet dem emellan… högst förståeligt att de gör allt för att tona ner uppmärksamheten kring detta tjafs då det skadar både A:s Monacos o K-husets IMAGE – Solklart Fall av PR DAMAGE CONTROL Det är illa nog i omvärldens ögon m de utom äktenskapet födda barnen. Monaco lever på sin turism & kasinot liksom attraktionskraften på the Rich&Famous+ deras pengar – varför M:s PRvärde är länkat till dess K-hus. Varför annars ha 1sånt megabröllop m 3tusen+ inbjudna? C har mkt att “lära in” betr sin HKHroll så de kanske (frivilligt) väntar m barn ett tag till


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar