Ny privat bröllopsbild på prinsessan Eugenie släppt

prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank tt
Nu har designern Zac Posen släppt en ny bild på sig själv och prinsessan Eugenie när de provar ut hennes andra brudklänning. En bild som aldrig tidigare visats.
Annons

Visserligen har man nu möjlighet att se de båda brudklänningarna som prinsessan Eugenie bar under vigseln med Jack Brooksbank under förra året. Den nya bröllopsutställning utställning pågår just nu vid Windsor Castle.

Annons

Utställningen har fått namnet A Royal Wedding och ni kan inte bara se alla klänningar utan också tiaran, skorna och brudnäbbarnas outfits.

Prinsessan Eugenie bröllopsklänning

Prinsessan har också kommenterat utställningen med orden:

– Så stolt och lycklig över att se klänningarna igen. Jag önskar jag kunde bära dem varje dag. Jag minns lyckan från min alldeles egna underbara dag! säger hon.

Men just denna nya fina bild, som ni ser här nedan, har vi aldrig sett tidigare. Hon bär då den vackra klänningen i ljusrosa sidenchiffong som vi såg henne i under bröllopsmiddagen några timmar efter vigseln. På den nya bilden ser vi prinsessan och Zac Posen, skaparen av dagens andra brudklänning.

Annons

Och det är designern Zac Posen som själv lagt ut det fina fotot på sitt Instagramkonto i samband med prinsessan Eugenies födelsedag. Han skriver:

– Ibland händer det att du träffar på någon som fullkomligt charmar dig. Förra året lärde jag känna en ung kvinna med en naturlig elegans och ett hjärta av guld, samt med en sofistikerad humor. Min studio och jag hade äran att få samarbeta med henne rörande en bröllopsklänning. Men bäst av allt är att hon använder sitt kungliga privilegium till att hjälpa till i världen genom sitt projekt Anti Slavery Collective. Grattis prinsessan Eugenie!

Annons

Prinsessan själv har också lagt upp en bild med maken Jack för att tacka för alla lyckönskningar i samband med födelsedagen.

Prinsessan Eugenie skriver:

– Mitt 28:de år var det bästa hittills. Nu är jag 29 … Tack för alla födelsedagshälsningar!

Nu väntar alla bara på att systern prinsessan Beatrice ska gifta sig med sin nye pojkvän Edoardo Mapelli Mozzi. Så att vi kan få nya vackra bröllopsklänningar att sukta efter!

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Ny privat bröllopsbild på prinsessan Eugenie släppt”

  1. Gunnel skriver: 26 mars, 2019

    Det ser ut som om chiffongsläpet hon bar på provningen inte kom med på gesten, eller? Underbar klänning i vilket fall, ett riktigt konstverk!


  2. Rosenknopp skriver: 26 mars, 2019

    Fantastiskt vacker klänningsmodell i en ovanlig nyans
    Likaså hennes brudklänning var en njutning för ögat välsydd och genomtänkt modell


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar