Nya bilder på de danska tvillingarna

Nya bilder på de danska tvillingarna
Annons

vincent-josephine-hovet

Idag fyller som vi tidigare berättat prins Vincent och prinsessan Josephine tre år och detta firas nu med nya bilder på de danska tvillingarna.

I samband med kronprins Frederik och kronprinsessan Marys barn, prins Vincents och prinsessan Josephines födelsedag den 8 januari har hovet nu visat upp nya bilder på de söta tvillingarna.

Annons

vincent-hovet

Födelsedagsbarnet prins Vincent.

josephine-hovet

Födelsedagsbarnet prinsessan Josephine.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Pernille Rohde, PR FOTO

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

43 kommentarer till “Nya bilder på de danska tvillingarna”

 1. Irena skriver: 8 januari, 2014

  Gu, så gölligt! Verkligt bedårande små barn.


 2. Humaniora skriver: 8 januari, 2014

  Beträffande sonen Christian, utstrålar han redan något ansvarsbetungande och det finns, allt som oftast, något spänt över hans anlete som om han känner att han "alltid måste göra sitt bästa"………med tanke på hans framtida uppdrag! – Ifall inte Victoria och Daniel tänker till, är det risk att Estelle kommer att få liknande utstrålning och den personlighet som följer därav……….. Eftersom det funnits och finns kritik vad gäller kungahusens liv och leverne…är det stor risk att man ställer onaturligt höga krav på barnen( i första hand sk tronföljare)…………… som ett försök att kompensera de vuxnas oansvariga beteende, fadäser och brister! – Resultatet:neurotiska, otrygga och olyckliga personer som tvingats betala ett högt pris för att upprätthålla en omänsklig och krävande fasad…………..allt för att det "strålande ljusskenet" inte får slockna………..!!


 3. Violet skriver: 8 januari, 2014

  #2 Det ville da være en guds lykke for Estelle, hvis hun kommer til at ligne Christian – som efter forlydende er en sød og imødekommende dreng. Han har altid virket mere eftertænksom og lidt mere stille end lillesøster Isabella – men det burde ingen voksne se som et problem.
  Så vi krydser fingre for en "liknande utstråling" 🙂 🙂 for den lille Estelle.


 4. Tulla skriver: 8 januari, 2014

  # 2 Humaniora
  Hvilket skræmmebillede du dog tegner af Christian ! Kluges malerier er jo ren symbolik. Han er en kernesund dreng med samme interesser som klassekammeraterne.
  Det er op til forældrene, at holde børnene ude af medierne… og jeg synes faktisk, det er lykkedes ret godt for Mary og Frederik. Og for børn i dag, er elektroniske medier ikke noget fremmedgjort, som det var for Frederik. Disse billeder har Mary taget, som hun gør hvert år, og vi har ikke set meget til J & V i medierne. Et par gange siden fotograferingen på Gråsten.
  Tvillingerne skal vel også, som voksne leve et ret almindeligt liv, tror ikke der bliver nogen offentlig forsørgelse til dem. Gode uddannelser, som basis, bliver derimod et must.


 5. Pboo skriver: 8 januari, 2014

  Ljuvliga, charmiga foton av ljuvligt charmiga barn!


 6. Mari-Anne Jakobsson skriver: 8 januari, 2014

  Så gulliga bilder på barnen. Tyvärr finns det alltid folk som vill se negativa saker i allt. Jag tycker också bilder på Estelle och hennes föräldrar ser verkligen kärleksfulla och glada ut.


 7. Pboo skriver: 8 januari, 2014

  #2 Humaniora

  Håller inte med dig alls! P Christian – som samtliga danska KP-barn – ger ett oerhört tryggt och säkert intryck. Har aldrig sett något spänt över honom eller över något av de andra barnen – utan precis tvärtemot. Jag är oerhört imponerad av KP-parets uppfostran av så härligt trygga och fria barn! Tror båda föräldrarna har stor betydelse här. KP Frederik har verkat vara en mycket närvarande förälder som skött mycket av det dagliga, och KP Mary verkar vara en förälder som tar sig tid och är och leker mycket med barnen (trots att hon väl arbetar mest av samtliga yngre kungliga), tror hon tagit med sig mycket av positiv laid-back aussie style!


 8. Sandra skriver: 8 januari, 2014

  Åh så söta!

  Tycker de är väldigt lika mamma Mary medans Christian och Isabella är mer lik pappa Fredrik.


 9. Humaniora skriver: 8 januari, 2014

  4 Tulla! det var inte min tanke att ge en "skraemmebillede" av Christian…..men jag har vid ett flertal tillfällen sett bilder på honom,
  där jag fått intryck av, att han verkar lite "betungad" och anspänd trots sin ringa ålder. – Syftar inte på den bild av kungafamiljen som en viss konstnär målat/skapat. – Kanhända att jag har fel i min tolkning….om så är fallet, har jag inte några problem med att inse och acceptera det. Framtiden får utvisa vem som har fel respektive rätt i sin uppfattning!!


 10. anivid skriver: 8 januari, 2014

  no. 2
  Käre Hum – man maaste alltid göra sit bästa.
  – antigen kunglig i sinnet eller kun i skinnet – eller överhuvudtaget inte als 🙂


 11. Eva M skriver: 8 januari, 2014

  Undrar om det är kronprinsessan som tagit dessa fina bilder? Hon brukar ju göra det ofta hon är proffsig och så blir barnen naturligare.


 12. Birthe Vejrum skriver: 8 januari, 2014

  # 11 – Ja, Mary er fotografen.


  1. agnetasvenskdam.se skriver: 8 januari, 2014

   Det står i foto-bylinen vem som är fotograf: Pernille Rohde, PR FOTO, mvh Agneta


 13. tina skriver: 8 januari, 2014

  Nej, det är inte Mary som tagit dessa bilder


 14. My skriver: 8 januari, 2014

  Sötnosar. 🙂


 15. Sthlm skriver: 8 januari, 2014

  Underbara bilder på två härliga barn.


 16. Birthe Vejrum skriver: 8 januari, 2014

  Her må jeg rette mig selv: Det er IKKE Mary, som er fotografen. Det er Pernille Rohde, der har taget de fine billeder. Æres den, som æres bør.


 17. Annette skriver: 8 januari, 2014

  # 13 Tina
  Alle har haft for travlt med at kigge på billederne, tror jeg, for der står jo faktisk også, at fotografen hedder Pernille Rohde. 😉
  Men jeg troede også, det var Mary, som havde taget dem, det havde vi ligesom vænnet os til… men søde børn og søde billeder af dem !


 18. Mia skriver: 8 januari, 2014

  Håller med Sandra, särskilt Josephine är lik Mary


 19. Eva M skriver: 8 januari, 2014

  Ser nu vem som tagit bilderna. Äras den som äras bör.


 20. Maja skriver: 8 januari, 2014

  #2 Humaniora.
  Amatörpsykolog. Behåll gärna dina fantasier för dig själv.


 21. E skriver: 8 januari, 2014

  Christian hur söt som helst, Estelle också ………….!


 22. Linnea skriver: 8 januari, 2014

  Så söta rara barn! Lilla flickan påminner i leendet om sin mamma och pojken om sin morfar,samma rättframma o vänliga utstrålning.


 23. Kristin skriver: 8 januari, 2014

  Veldig flotte bilder, men helt nye er de ikke! Jeg så dem på nettet allerede før jul på en annen kongelige nettside, hvor det ble skrevet at de ble offentliggjort i forbindelse med noe som kalles "Minik- og Ivalostiftelsen"?! Flotte bilder uansett, og hyggelig med et bilde hvor Josephine smiler og ler, det er ikke ofte vi har sett det!!


 24. Kristin skriver: 8 januari, 2014

  Det gleder kun de nederste to bildene.


 25. Kristina skriver: 8 januari, 2014

  Gulliga barn. Stort grattis o go kram.


 26. karen skriver: 8 januari, 2014

  Men kära hjärtanes så söta de är! Lika sina både föräldrar och ser hur lyckliga ut som helst-precis som alla barn skulle få vara!


 27. Marianne skriver: 8 januari, 2014

  Hvor er de søde, ja kære … og Vincent ligner næsten en lille "dukkedreng", dejlige og charmerende små treårige at se på.


 28. Kristin skriver: 8 januari, 2014

  … "gjelder" de to siste bildene skal det være. Ikke gleder, selv om bildene også gleder!!


 29. elsalena skriver: 9 januari, 2014

  underbart naturliga bilder på två sötnosar!


 30. KatarinaSweden skriver: 9 januari, 2014

  Bedårande söta båda två!


 31. Hilde skriver: 9 januari, 2014

  Søte barn.
  De er mest lik sin mamma.

  Hvorfor er det ok å si at disse barna er søte? Sier man det om Estelle ja da blir man kritisert og får negative tilbakemeldinger.


 32. Humaniora skriver: 9 januari, 2014

  21 Maja! jag är vare sig psykolog el sk amatörpsykolog…det handlar inte om det! Jag uteslöt att skriva om hur gulliga detta tvillingpar är……………det gör andra skribenter så bra……..däremot gjorde jag en reflektion beträffande just Christian som person och det handlar här om de "intryck" jag fått utifrån ett flertal foton. – Jag är mycket intresserad av människor och den mänskliga naturen som sådan och man behöver inte vara psykolog för att få en viss bild av en person. Det räcker initialt långt med allmänpsykologiska kunskaper, livserfarenhet, intresse och "blick" för människor etc …………Och! ett foto kan också ge en viss information precis som ett möte i verkliga livet!!


 33. Beatrice skriver: 9 januari, 2014

  @ Maja nr 21,

  Tack för att Du skrev exakt det jag också tänkte.

  Jag tycker att vår goda skribent ‘Humaniora’ skall besinna sig;
  vi ‘analyserar’ alla hejvilt – men det går en knivskarp gräns vid barnen som helt och hållet bör skonas från förklädda angrepp.

  Det är INTE okej att föra fram förryckta teorier om barns personligheter eller inre själsliv – och en ansvarsfull vuxen gör inte det,
  allra minst via några snapshots de sett på nätet eller i tidningar.


 34. Maggi skriver: 9 januari, 2014

  Det er nogle rigtig søde børn, punktum. Børn er sine egne små personligheder og skal også behandles derefter. Men jeg synes/tycker det er synd at de kongelige børn udstilles i den grad de gør, de har jo ikke valgt det selv, som nogle af forældrene. Ja, de har mange ressourcer og midler, men med det følger altså også en høj pris, nemlig invasion af privatlivet. Jeg er og bliver ikke misundelig på disse mennesker.


 35. Pia skriver: 9 januari, 2014

  Som mamma till tvillingpojkar studsar jag alltid när jag ser/hör fenomenet tvillingar överbetonas. Det är fortfarande två barn det gäller, inte en tredje sort=tvillingar. Det är omvärldens fascination över naturens under (eller idag läkarkonstens), som cementerar denna tanklöshet. Vi har alltid uppmuntrat våra pojkar (enäggiga tvillingar) att vara två individer, med lyckligt resultat. I den danska kungafamiljen är det lättare eftersom det är en pojke och en flicka. De är inte mer lika än vilka syskon som helst. Du som läser det här kan hjälpa tvillingbarn genom att uppmärksamma var och en och inte de två halvorna av ett par. Detta skrivet i all välmening.


 36. Humaniora skriver: 9 januari, 2014

  34 Beatrice! Respekterar dina tankar och du har i stora delar helt rätt! Men – jag har inte försökt göra någon djup analys av Christians själsliv……..det har jag vare sig kompetens till el skulle kunna göra utifrån ett foto………och det känns överhuvudtaget inte rätt och riktigt att ens försöka fundera i dessa banor! – Nu lämnar jag denna tråd och kan bara önska och hoppas att Christian får utvecklas till en glad och harmonisk person!!


 37. Jessica skriver: 9 januari, 2014

  @ Pia nr 36,

  Tack för Ditt viktiga klargörande.
  Det kan inte nog understrykas att det alltid är två helt unika individer,
  om än biologiskt födda som tvillingar, det rör sig om.

  Det är slarvigt och respektlöst att bunta ihop ett syskonpar och hänvisa till dem som ‘tvillingarna’.
  De är två personer med varsitt förnamn och bör omnämnas med dessa och ingenting annat.
  Gratulerar till Dina bägge söner!


 38. Pia skriver: 9 januari, 2014

  38 "Jessica". Tack snälla Jessica för din respons och tack för gratulationerna. Pojkarna gick i var sin parallellklass i lågstadiet och upplevde det som mycket positivt. Samma sak på gymnasiet. De har en sund broderskärlek till varandra utan sjuklig bindning. Det är vi alla glada över. God fortsättning på året, Jessica.


 39. Maja den första skriver: 9 januari, 2014

  Söta? Tja, för all del. Men inte sötare eller märkvärdigare än de flesta andra ungar.


 40. Ulrika skriver: 9 januari, 2014

  Underbar bild på två fina, glada barn! Allt gott inför framtiden, Josephine är otroligt lik mamma Mary. Vincent och Isabella liknar pappa!


 41. Irena skriver: 10 januari, 2014

  Det finns en magi i tvillingskapet som vi inte riktigt kan förklara. Jag tror att tvillingar inte riktigt är lika med bara Två Barn. De är Två Barn med ett mystiskt band emellan sig.


 42. Beata skriver: 10 januari, 2014

  Kungliga eller inte, söta barn.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar