Nya härliga bilder på prinsessan Amalia

Nya härliga bilder på prinsessan Amalia
Annons

felix-claire-amalia-hovet

Prins Félix och prinsessan Claires söta dotter Amalia fyller ett år den 15 juni. Hovet i Luxemburg firar med nya fina foton på prinsessan.

Visst är hon söt! Hovet i Luxemburg har nu lagt upp alldeles nytagna foton på prinsessan Amalia med sina föräldrar, prins Félix av Luxemburg och hans hustru Claire. Prinsessan Amalia föddes den 15 juni 2014 och firar med andra ord sin första födelsedag inom kort.

Annons

claire-amalia-hovet

Prinsessan Claire med sin dotter Amalia i famnen. Amalia har – precis som de svenska småsessorna – en liten rosett i håret.

claire-amalia-felix-hovet

Prins Félix var lite fritidsklädd under fotograferingen, han bar slitna jeans och en blå skjorta.  Claire bar en svart jacka med färgad bollfrans på ärmarna.

Paret gifte sig i september 2013 och bara nio månader senare kom deras lilla guldklimp. Vi passar på att gratta i förskott!

Av Agneta Nisbeth
Foto: Hovet i Luxemburg

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

23 kommentarer till “Nya härliga bilder på prinsessan Amalia”

 1. Eva H skriver: 4 juni, 2015

  Fantastiskt fina bilder på en skön familj !


 2. Bea skriver: 4 juni, 2015

  Vilka fina foton! Ledig, avslappnat, naturligt. Så vill jag se Daniel istället för i illasittande kostym och kotlettfrisyr!


 3. Gunnel skriver: 4 juni, 2015

  Se och lär Sveriges kungahus, härligt avslappad familjebild utan vare sig (synligt) nyfönade frisyrer eller slipsar. Grattis till lilla prinsessan!


 4. Stilissima skriver: 4 juni, 2015

  Vacker familj!


 5. konsttanten skriver: 4 juni, 2015

  Sverige har ett kungahus med stil, och det tycker jag de skall fortsätta med. Nu får Daniel inte bestämma själv, men chinos och en sommarkavaj, istället för kostym, vid mindre högtidliga tillfällen, vore önskvärt…..dvs, om han får.


 6. Pia skriver: 4 juni, 2015

  2 "Bea". Jag håller med om att den lediga stilen ser väldigt trevlig ut. Däremot undrar jag vad som skulle hända om Daniel ville vara lite mindre korrekt. Jag antar att han skulle kritiseras för att inte ta sina uppdrag på allvar om han lämnade den mörka kostymen hemma. Daniel får fortfarande vakta på varje steg till skillnad från blivande svägerskan, som verkar komma undan med vad hon än säger och gör. Man gör ordentlig skillnad på person i den familjen. Tyvärr. Daniel är min favorit, tillsammans med Victoria och Estelle.


 7. Hanna skriver: 4 juni, 2015

  Håller med om att det här är väldigt fina avslappade bilder!
  Kronprinsessan Victoria är tronföljare och då tänker man säkert på framtoningen vid fototillfället. Som ovanstående Pia skriver skulle nog Daniel anklagas för att inte ta sitt arbete på allvar om han dök upp till fotografering i jeans och slappskjortan.
  Å andra sidan har danske tronföljaren Frederik en avslappad stil men där håller man så hårt på protokollet för övrigt så ingen skulle nog ifrågasätta.


 8. Ingrid skriver: 4 juni, 2015

  Klass och stil för överklassen!

  Kan tyvärr inte praktiseras i Sverige.


 9. H. Jensen skriver: 4 juni, 2015

  En sød lille flicka, men man kan se, hun ikke er så vant til at blive fotograferet af andre, men hun undgår sikkert at få påhæftet, at hun nok er autist, fordi hun ikke smiler! 🙂
  Her på webben kommer det nemlig an på hvem man skriver om, når kommentarerne bliver skrevet!
  Dette par kommer fra et lille hertugdømme og skal ikke overtage det, har vel også et almindeligt borgerligt arbejde – Victoria og Daniel er Sveriges kommende regentpar! Stor forskel.
  Og Daniel er afslappet klædt, når han ikke er på job for Sverige. Men på job behandler han alle job/mennesker ligeværdigt ved sin påklædning.
  Victoria render heller ikke rundt med flagrende extensions, hun har respekt for det job, hun har arvet!


 10. Bea skriver: 4 juni, 2015

  Så uppblandat som svenska kungahuset är med borgerlig medelklass borde det passa utmärkt med lite ledigare stil. Den strama tråkigheten skämmer och framför allt Daniel passar den inte.
  Tom Viktoria är mer vardagsklädd på många bilder.
  Kungliga i England, Danmark m. fl verkar inte ha sådana problem.


 11. gunda skriver: 4 juni, 2015

  # Pia. holder med deg. familien på haga er flotte. daniel selv hadde jo en jeans stil før bryllupet så tror gjerne han hadde brukt det nå også.


 12. Eva M skriver: 4 juni, 2015

  Men ve och fasa hon har en vit ROSETT i håret. Sånt får inte småflickor ha speciellt inte små prinsessor.


 13. Monarkist skriver: 4 juni, 2015

  Pia (6)! Håller helt med dig och jag tror tyvärr att pressen på Daniel på strikthet och korrekthet är mycket större från hovets sida än vad den t ex är på Frederik i Danmark. Sommartid, vid evenemang som invigande av ny park eller liknande, har jag sett Frederik och Mary i jeans med något snyggt till i dylika sammanhang, och värdigheten har inte varit mindre för det. Vissa sammanhang kräver kostym och slips, men det finns sammanhang där en litet lättare klädsel känns mer rätt. Jag hoppas den dagen kommer när vårt kronprinsesspar till fullo inser att man kan vara litet avslappnad utan att för den skull signalera nonchalans inför det uppdrag man utför.I övrigt är fotografierna ovan underbara, tycker jag.


 14. ♥ Moder Svea ♥ - Medlem av Republikanska Föreningen skriver: 4 juni, 2015

  Vilken fin familj!! De måste vara så stolta över sin lilla dotter!
  Prinsen har verkligen hittat en kvinna av gras.


 15. ot skriver: 4 juni, 2015

  Japp se och lär! Det går att framträda i jeans som offentlig person. Slappna av!!!


 16. Lydia skriver: 4 juni, 2015

  9H Jensen Amalia är väl just i detta läge en trea i tronföljden efter farbror och far. Ville bara säga.


 17. Pia skriver: 4 juni, 2015

  10 "Bea". Du har förstås rätt, men Du glömmer att vår kung har väldigt stränga principer i vissa fall. Ofta "sila han mygg" men "sväljer kameler". Strikt med klädval, som inte är det viktigaste, men accepterar saker som får oss andra att kippa efter andan. Då "vänder han bara blad" och allt är frid och fröjd igen. Dålig pejl på väsentligheter tycker jag. Jag tycker inte att en mörk kostym kan sudda ut en tveksam vandel. Inte heller tar ett par jeans ner en trevlig framtoning.


 18. Cath skriver: 5 juni, 2015

  Jättefina bilder på en naturlig och fin familj. Spänn av Viktoria och Daniel och visa er vardag lite ibland.


 19. moi skriver: 5 juni, 2015

  Bilderna är verkligen fina. Kan man inte bara konstatera det – utan att hela tiden för över på annat/andra. Hur vårt kronprinsesspar borde klä sig till exempel. För mycket tyck och hej & hå.
  Moi


 20. Mollie skriver: 5 juni, 2015

  Tycker det är konstigt att kungen accepterar Daniels små kavajer där skjortan sticker fram. Om han nu bestämmer klädseln.


 21. sara skriver: 5 juni, 2015
 22. Solstrålen skriver: 5 juni, 2015
 23. Solstrålen skriver: 5 juni, 2015

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar