Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya kärleken – Victoria har fått ett NHL-proffs i släkten

14 feb, 2020, 20:00 
Hedvig har presenterat Victor för Victoria och familjen.
Hedvig Blom är en återkommande gäst hos Victoria och Daniel. Nu har hon hittat en ny kärlek: NHL-proffset Victor Söderström.
Annons
Lyssna! Vad säger Victoria egentligen till Daniel?Brand logo
Lyssna! Vad säger Victoria egentligen till Daniel?

Hedvig Blom är välbekant för alla som följer den svenska kungafamiljen. Hon är dotter till prins Daniels syster Anna och kusin till prinsessan Estelle och prins Oscar.

Kusinerna står dessutom varandra nära. Victoria och familjen firade exempelvis jul tillsammans med Hedvig, mamma Anna och pappa Mikael Söderström, och Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling.

Hedvig och systern Vera på Victorias 40-årsfest.
Hedvig och systern Vera på Victorias 40-årsfest.

Hedvig Blom har ny kille

Nu har Hedvig en ny kärlek. Det rör sig om Victor Söderström, en av Sveriges mest spännande unga hockeytalanger. Victor var hett byte när NHL-klubbarna i Nordamerika letade efter europeiska stjärnskott – och han blev också värvad av Arizona Coyotes. Han beskrivs som ett stort framtidsnamn och har bland annat lovordats av svenske NHL-stjärnan Oliver Ekman-Larsson.

Annons

1 december la Victor ut den första bilden där han och Hedvig poserar tillsammans som par.

Hon är flickvän till Victor Söderström

Hedvig var på plats tillsammans med bland andra Victoria och Estelle när Ockelbo invigde sin nya kombihall, Ugglebo Arena.
Hedvig var på plats tillsammans med bland andra Victoria och Estelle när Ockelbo invigde sin nya kombihall, Ugglebo Arena.

På sina sociala medier skriver Hedvig att hon är kär och att det är som att ha “hittat hem”.

Victor har alltså blivit värvad av Arizona Coyotes, men den pågående säsongen tillbringar han på lån i Brynäs, klubben som fostrat honom från fjorton års ålder. När slutspelet är klart (om Brynäs kvalificerar sig för detta) väntas han packa väskorna och fara till Arizona.

Hedvigs tidigare pojkvän, Oliver Dackell, var också hockey-spelare med Brynäs-koppling. Han spelar numera i norska Lillehammer. Hans pappa, Andreas Dackell, är en svensk hockeylegendar med flera säsonger i NHL bakom sig.

Annons

Foto: TT

Annons