Nya uppgifter: Beatrice har flyttat ihop med nye pojkvännen

Prinsessan Beatrice och Edoardo Mozzi
Det var Grand Prix i Bahrain i helgen och bland vipgästerna såg vi prinsessan Beatrice med mamma Fergie. Men vid Beas sida fanns även nye pojkvännen Edoardo Mapelli Mozzi.
Annons

Härligt att se det nya förälskade paret igen! Förra veckan kom både prinsessan Beatrice och hennes mamma till Grand Prix-tävlingarna i Bahrain, men inte nog med det. Vi fick även en till glimt av prinsessan Beatrices nye pojkvän Edoardo Mapelli Mozzi.

Annons

Fergie och prinsessan Beatrice med Edoardo Mapelli Mozzi

Lite senare under dagen möttes nästan hela familjen, då även prins Andrew anslöt sig till gänget efter att han, lämpligt nog, haft ett annat uppdrag i Bahrain. De bodde också på samma hotell allihop säger brittisk press, inbjuda av landets kronprins.

Nu känner visserligen Edoardo prinsessan Beatrices bägge föräldrar sedan lång tid tillbaka. Hans familj är ju gamla bekanta till prinsen och har umgåtts en hel del genom åren. Men det ses ändå som ganska uppseendeväckande att prinsessan nu visar sig öppet med sin nye, skilde pojkvän som också är pappa till en liten pojke.

Annons

Att vara far är givetvis något Edoardo tar på största allvar, han skrev själv på Instagram nyligen:

– Att vara en pappa ökar din förmåga till kärlek. Det öppnar upp nya dörrar inom dig som du inte ens visste fanns där.

Lite tidigare i år kunde vi också se det förälskade paret tillsammans på en gala i London, så även under förra året då de besökte New York för att gå på Berggruen Prize gala.

Edoardo Capelli Mozzi och prinsessan Beatrice

Så alla snackar nu om att en förlovning är på gång, vi hoppas givetvis på ett bröllop inom kort, kanske redan under året? För Daily Mail skriver nämligen att Edoardo redan flyttat in hos prinsessan i henne lägenhet i St James Palace. Rapporter från London gör också gällande att de pratar om att gifta sig redan under året och att prinsessan nu början titta på brudklänningar!

https://www.instagram.com/p/Bvrjf3jA7zz/

Annons

På bilden ovan från motortävlingen i Bahrain ser vi dock mamma och dotter med en annan kändis Frankie Dettori.

En källa med kungliga kontakter säger till The Sun:

– Allt har hänt i en rasande fart och det skulle inte förvåna mig om det blir en förlovning inom kort. De har redan varit på en semester i Afrika tillsammans, då även prins Andrew och mamma Sarah var med, förklarar källan.

Läs mer

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar