Nytt nummer ute nu – Hemma hos Victoria och Daniel

Nytt nummer ute nu - Hemma hos Victoria och Daniel
Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

25 kommentarer till “Nytt nummer ute nu – Hemma hos Victoria och Daniel”

 1. Kate skriver: 15 maj, 2013

  Svårt att tro att Madeleine ska gifta sig snart, då hon ser olycklig och hennes leende är mycket ansträngt om jag ska vara ärlig. Jag tror inte för fem öre att hon älskar Chris och att han älskar henne. Detta äktenskapet är ett “kompisäktenskap” inget annant.

  Victoria däremot ser glad men stackars Daniel, kan inte vara så lätt att leva med den dominanta Victoria.


 2. PBoo skriver: 15 maj, 2013

  P Madeleine o Chris – mycket vackra och eleganta bilder på ett mycket vackert och elegant par! Någon hjälp att röra sig i “fina” sammanhang behöver knappast Chris, han är van sen barnsben, därför är han avslappnad, intresserad, leendes o skrattandes vid dessa tillfällen. Bara att se detta vid vicepresidentens tal i länken!

  PS. Tack till Sandra för länken vid annan artikel!

  http://www.9news.com/video/2375132227001/1/VP-Biden-welcomes-Swedes-to-Delaware-admires-their-courage


 3. Anne Sofia skriver: 15 maj, 2013

  I følge forsiden på BB (udkommer først i morgen), så skulle Mary og Marie begge være gæster ved Madeleine og Chris’ bryllup.


 4. christinavideotron.ca skriver: 15 maj, 2013

  #2 Vad är det med VP Biden. Vet han inte att fiance är ett ” gender neutral word ” . Det verkar litet underligt hur han korrigerade sig själv och får det hela alldeles fel när det var rätt först. Tack för länken i alla fall PBoo.


 5. sussiÅ skriver: 15 maj, 2013

  “Kate”
  Håller med dig om C&M.
  men inte att Victoria är dominant!!! hon är väll den mest jordnära kungliheten vi har i hela Europa!


 6. Linda skriver: 15 maj, 2013

  Detta känns lite krampaktigt – efter all kritik gläntar nu kronprinsessparet på dörren till Haga slott.

  Är det samma bilder på representationsrummen som vi sett tidigare? Tror knappast att ni får titta in i V&D:s sovrum eller Estelles barnkammare…

  Varför är deras hem så intressant? Visar några andra offentliga personer upp sitt hem i media? Fredrik Reinfeldt? Carl Bildt? Skulle inte tro det. Obs. med offentliga personer menar jag inte kändisar som viker ut sig i varenda veckotidning, utan seriösa personer med uppgift att representera Sverige utomlands och på hemmaplan, precis som vår kungafamilj.


 7. Marie skriver: 15 maj, 2013

  Vid ett tillfälle har jag hört Chris öppna munnen, och det han sa då lät förvånansvärt likt brittisk engelska…men i videon som det länkas till är han prinsessan Madeleines “American fiancé”…jag vet att han har amerikanskt medborgarskap, men låter han överhuvudtaget som en amerikan? Jag vet ingenting om honom, men nog måste han vara uppväxt i Europa för att tala brittisk engelska?


 8. Tiaratosse skriver: 15 maj, 2013

  Daniel Nyhléns jakt på Madeleine börjar bli patetisk och alldeles uppenbart ett bevis på osund fixering vid viss person. Lugna sig, snälla nå’n.

  http://www.aftonbladet.se/brollopet/article16776260.ab


 9. annica skriver: 15 maj, 2013

  #3 Anne Sofia

  Skulle Mary och Marie komma utan sina män? Om man strikt ska följa tronföljden bland gästerna vore ju Joachim och Marie de naturliga samt prinsessan Benedikte som är Madeleines gudmor.


 10. Jette skriver: 15 maj, 2013

  #PBoo
  Yes, og i NY har det været samme cirkler, som Sofia. Og faktisk synes jeg, hun har klaret de 2-3 år bedst, hvor både hun og Chris har været i den kongelige cirkel… ingen fodfejl og heller ingen “finger” ditto, hos Sofia.
  ……
  Hmmm, det var ikke meningen, at M og C skulle have deltaget, så måske var Ms røde drøm af en kjole (klänning) egentlig beregnet til festen forud for bryllupsdagen?
  Anyway, den er en af hendes flotteste nogensinde, det bliver svært, at finde en til denne aften, der vil klæde hende bedre: WOW.


 11. Veronica skriver: 15 maj, 2013
 12. Elle skriver: 15 maj, 2013

  PBoo- Du skriver som en riktig UNDERDOG –


 13. Michelle skriver: 16 maj, 2013

  Der findes endnu ikke noget ‘officielt’ om hvem det bliver på kongehusets hjemmeside. Men Benedikte må være en af dem, som gudmoder til Madeleine.
  Men der var jo enorm kritik af, at Marie ikke deltog sammen med den øvrige del af kongefamilien til D og V’s bryllup, selvom om Joachim skulle blive hjemme som rigsforstander. Vreden gik nok mest på begrundelsen, som Hoffets Lene Balleby gav: Hun deltog ikke, fordi hun ikke kendte nogen!


 14. Dorthe skriver: 16 maj, 2013

  # 8 Tiaratosse-Irena
  Jagt? Dét der står i din linkhenvisning stemmer egentlig godt med den opfattelse, man også har og skriver om parret i dansk presse, så det er måske mere det, at DN skriver noget, der ikke lige behager om Madeleine og hendes finans-fiancé … eller hur ?!? B)


 15. PBoo skriver: 16 maj, 2013

  # 12 Elle

  Say what?! Är du säker på att du använder engelskan korrekt här?! Du får allt ta och förtydliga vad du vill ha sagt!


 16. PBoo skriver: 16 maj, 2013

  # 10 Jette

  Knappast “samma cirklar” bara för att varit på samma stora välgörenhetsfest. Jag har varit på samma fest/tillfälle mer än 1 ggn som bl.a. Kungen o Drottningen – rör jag mig då i samma cirklar?

  Släpp hysterin över att en person visar paparazzi fingret – det har infödda kungliga gjort och visat mer därtill! Att jämföra detta med vad Sofia försörjde sig på i NY är så oerhört patetiskt o desperat!

  Synd att Sofia aldrig, inte ens efter hon träffat och blivit ihop med P Carl Philip, valde att skaffa sig någon form av utbildning, det hade hjälpt henne som ev. blivande fru till prinsen, men även annars.


 17. PBoo skriver: 16 maj, 2013

  # 8 Tiratosse

  Precis! Såg det igår. Han är desperat att få tjäna lite billiga pengar genom att komma med boken precis före bröllopet! Mycket till sanning är det nog inte, då till och med KP Victoria har satt honom på plats vid flera tillfällen då han uttalat sig nedlåtande och negativt om P Madeleine!


 18. Vivi skriver: 16 maj, 2013

  # 12 Elle
  Dagens abdolut roligste kommentar … så sandt så sandt.
  # 14 Dorthe
  Det bliver nok PBoo der svarer…… 😀


 19. Vivi skriver: 16 maj, 2013

  Solen skinner på mit tastatur, men absolut skal der naturligvis stå. 8)


 20. emma_h skriver: 16 maj, 2013

  Linda det är nog inte “deras hem” folk väntat på att få se… utan att få se resultatet av den omfattande renoveringen av Haga Slott ett slott som svenskarna länge haft nära anknytning till – har inget m traditionella “hemma-hos”-reportage hos privatpersoner boendes i vanliga hus o lgh:r att göra typ kändisar och artister skådisar
  Av det statligt ägda Haga Slott utgörs 25 rum till offentligt bruk

  Vissa kungafamiljer delar m sig av sitt “privata” frivilligt för media i vissa sammanhang, men det är inte vad detta handlar om om man begrundar tidigare kommentarer


 21. Sthlm skriver: 16 maj, 2013

  Varför plockade ni bort “Så firade Sofia sin prins” så snabbt. Det var ju många som kommenterade.


  1. agnetasvenskdam.se skriver: 17 maj, 2013

   Artikeln är inte borta – finns här; https://www.svenskdam.se/2013/05/sa-firade-sofia-sin-prins/


 22. PBoo skriver: 17 maj, 2013

  Kanske något av intresse för kommande nummer?

  http://www.expressen.se/kvp/kungliga-vraket-sjonk-pa-vag-mot-kalmar/


 23. PBoo skriver: 17 maj, 2013

  # 18 Vivi

  Eftersom du förstods Elles kommentar och hon själv inte har kunnat förklara vad hon menar, kanske du kan gör mig den äran att göra det?!


 24. Annie skriver: 18 maj, 2013

  Tackar mamma Victoria ! Ny ser det bra ut. Prinsessan Estelle har flickornas ljusröda färg på sig. Flickan måste använda ljusa färger – röda, gula, vita och gröna – alla slags pastellfärger. Jag nästan vågar inte säga det här, men jag tycker att Estelle har använt alltför mycket blåa kläder. Även hennes babyvagnar var blåa. Är blåan Estelles egna favoritfärg :-):-) Hon nämligen ser jättenöjd ut i blåa kläder 🙂


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar