Nytt nummer ute nu – Hovets hemliga förberedelser

Annons

madeleine-omslag

omslag-9I det nya numret av Svensk Damtidning kan ni nu läsa om prinsessan Madeleines baby och hovets hemliga förberedelser.

Nu finns nummer 9 av Svensk Damtidning ute i handeln. Här kan ni läsa mer omom hovets hemliga förberedelser inför nedkomsten: Madeleines och Chris baby.

Men det finns mer att läsa:

Jonas Bergström har blivit pappa

Stort bildreportage – prinsessan Estelle blir två år.

Annons

Madeleine – vad sägs om en åkpåse i mink?

Lill Lindfors snygga stil

Mode – Lenas favoriter

Resereportage från Vietnam

Prins Daniel och de sju bågarna

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

33 kommentarer till “Nytt nummer ute nu – Hovets hemliga förberedelser”

 1. Trine skriver: 19 februari, 2014

  Jeg har været inde og kigge på tråden med billederne af Madeleine som barn, hvilke herlige billeder.
  Madeleine har været sød, sjov, impulsiv og et rigtig "livstykke" (= glad, festlig) – man skal være lidt forsigtig med ordvalget, for ikke alle ord har helt samme betydning på dansk og svensk). 😉
  Næste uges forside kan måske blive med nyheden om, at hun er blevet mamma. For med mindre hun har valgt at føde ved kejsersnit eller få fødslen sat i gang, så er den oplyste 25. feb måske ikke lige den dato, datteren har bestemt sig til at komme til verden på.


 2. Pia skriver: 19 februari, 2014

  Svensk Damtidning gör ingen en tjänst genom att "skapa" någon sorts tävling mellan Jonas Bergström och prinsessan Madeleine. Låt Jonas och hans familj vara ifred nu. Man sätter inte barn till världen i en sorts tävling. Be om ursäkt till både de berörda personerna och läsarna.


 3. Singoalla skriver: 19 februari, 2014

  2 Pia – helt rätt. Ibland bär sig SvD riktigt illa åt. Konstruerar konflikter som inte finns. Det gäller att koka soppa på en spik!


 4. Maja den första skriver: 19 februari, 2014

  "Vad sägs om en åkpåse i mink"? NEJ TACK! Minkar föds upp, lever och dör under vidriga förhållanden!!!! Bojkotta päls!!!


 5. Hm skriver: 19 februari, 2014

  Hur har ni tänkt er att kunna skriva om Madeleines baby redan i nästa nummer, barnet är ju inte ens fött än? Tala om att koka soppa på en spik.


 6. emma_h skriver: 19 februari, 2014

  "hemliga" förberedelser?? det mesta anges ju på hovets hemsida redan…

  och apropå just åkpåse…
  …till babyshowern önskade sig M&Chris enligt den önskelistan SvDam letat fram själva förut bland annat
  en rosamönstrad Åk-påse á 130kr i materialet BOMULL (mer än 1 åkpåse behövs nog inte första månaden) mink är opraktiskt då det ej går att tvätta… http://bloggar.aftonbladet.se/hovbloggen/2013/10/ja-men-vad-ar-det-prinsessan-onskar-sig-da/
  (för övrigt är djurhanteringen hos minkfarmarna vedervärdig)


 7. christinavideotron skriver: 19 februari, 2014

  Jag tycker absolut att en minkpåse skulle passa. Det skall ju vara
  lyxigt eller hur ?


 8. Monica skriver: 19 februari, 2014

  Vi vet ju inte om det är rätt datum den 25 februari. Kanske det blir tidigare, hon kan ju få verkar innan den 25 februari. Kungen och drottningen är väl vilken dag som helst i NY. Om nu nästa nummer skulle handla om den lilla, tycker jag vi inväntar och ser. Vi kan inte alltid ta allt för givet, det är människor det handlar om. Det kan handa mycket på resan, men hoppas allt går bra. Själv köpte jag inte något innan min son var född, hade kunskapen att något kunde hända. Bra att vi är olika som människor.


 9. HEJ:) skriver: 19 februari, 2014

  Tycker att Mink är en superfin päls som bör bäras av alla som har råd till det!


 10. Eliza skriver: 19 februari, 2014

  Åkpåse i mink! I löjligaste laget av SVD Vad har P: Madeleine gjort tidningen eftersom det skrivs så mycket negativt ? Likaså "tävlingen " med Jonas och hans fru? Hon har förmodligen avböjt
  en intervju. Och det är kanske inte så konstigt. Samma fenomen som med Expressens hovreporter.


 11. Titti W skriver: 19 februari, 2014

  #3 Singoalla

  Håller med dig!


 12. Pia skriver: 19 februari, 2014

  Ja, nog kan det hända saker. En väninnas dotter väntade efter många års längtan tvillingbarn. Allt var klart därhemma: rum, sängar, kläder kort sagt allt var redo för den lyckliga tilldragelsen. Dessvärre avled båda barnen redan vid förlossningen och modern var så skadad att hon inte kunde få fler biologiska barn. Idag har de lyckligtvis fått adoptera två barn och familjen är åter lycklig och mår bra. Därmed inte sagt att PM ska råka illa ut, men Sv D:s "tjuvstart" är irriterande. Tids nog får alla veta hur det gått. Könet vet ju alla redan, ved det nu ska vara bra för så länge det inte rör sig om risk för könsbundna genetiska sjukdomsrisker.


 13. solan skriver: 19 februari, 2014

  Jag tycker att Svensk Damtidning ska sluta skriva om Jonas Bergström och hans familj. De är ju i stort sett vanliga människor och tillhör inte någon kunglig släkt. Varför skriva om Jonas bara för att han varit sambo med Madeleine? Lämna dem i fred!


 14. Beata skriver: 19 februari, 2014

  Detta hemlighetsmakeri! Varifrån får Svensk Damtidning alla dessa hemligheter ifrån? Det får man undra!


 15. Marie skriver: 19 februari, 2014

  Är det inte så att det är Madeleine själv som tävlar med Jonas.
  Hon fick ju väldigt brått med att gifta sig när hon hörde att Jonas skulle gifta sig i augusti.


 16. Charlotte skriver: 20 februari, 2014

  Jeg ser intet forkert i, at SD fortæller os, at Jonas er blevet pappa, tværtimod — og Jonas må finde sig i det og forstå, at man kommer ikke sammen med og forlover sig med en HKH, for så derefter at forsvinde helt ud af pressens søgelys, selvom den bliver brudt. Der er visse ting, der aldrig vil være kun privat for ham… og det ved han også godt og accepterer, som det intelligente menneske, han er.
  SD skrev jo også, da Emma P. blev mamma til sønnen Arthur.
  Madeleine har ikke skrevet noget på sin ønskeliste, der kan støde folk, hvorfor skal hun forbindes med en åkpose i noget så omdiskuteret som mink?


 17. Maja den första skriver: 20 februari, 2014

  #9 Bör bäras bara av minkarna själva!


 18. HEJ:) skriver: 20 februari, 2014

  "17"
  Varför då?


 19. Pia skriver: 20 februari, 2014

  15 "Marie". Jag tror att du har en poäng där. Madeleine har ju fått vara den bortskämda lillsessan och har nog svårt för att inte "vinna" i alla lägen. Däremot ska en tidskrift, om den vill ha någon respekt, inte trigga den kampen.


 20. Eva H. skriver: 20 februari, 2014

  Håller helt och fullt med Maja !!!


 21. Eliza skriver: 20 februari, 2014

  Det är nog så att Chris börjar bli till åren kommen. 40 i sommar och vill nog ha några barn medan han är något så när ung.
  Att de skulle gifta sig i sommar sa de ju vid förlovningen i oktober.
  Var det då bestämt att Jonas skulle gifta sig i sommar? Att det har blivit ung. samtidigt är nog bara mer en slump.Ett par gifter väl sig för att de själva vill och inte för att någon annan gör det. Det är tidningarna som vill hålla liv i den här historien för att sälja.


 22. MargarethaMargaretha skriver: 20 februari, 2014

  13 Solan,Beata 14,Håller helt med er. Det kan inte sägas bättre! Inget för en tidning med stil, att skriva om.


 23. emma_h skriver: 20 februari, 2014

  19_Den "kampen" mot media har du hittat på själv… liksom media kollektivt fabricerat fram en Madde-image som på mest effektiva sätt säljer flest lösnr. och ingen av dem som skriver OM prinsessan umgås ju m henne heller

  Om det är nån i CGs familj som varit tillmötesgående & villigt STÄLLT UPP dvs tackat ja till intervjuer det senaste året är det väl Madeleine:
  Hovet, Metro, Sve Dagbladet, Tyskt magasin, Elle, SvDamtidning, TT


 24. Leonor skriver: 20 februari, 2014

  Svensk Damtidning – sluta skriva en massa påhittat trams i er tidning och låt bland annat Jonas Bergström och hans familj VARA IFRED! Ingen av oss vet exakt varför det tog slut mellan Jonas och Madeleine och det ANGÅR OSS INTE HELLER.


 25. Maja den första skriver: 20 februari, 2014

  #18 Varför? Jo för att minkuppfödning är en vidrig bransch där djur plågas och inte får utlopp för sina naturliga behov. Ingen stimulans, instängda i trånga burar där de tvingas leva sina liv med ett enda syfte – att dödas för att förmögna kvinnor ska ikläda sig deras päls. De flådda djurkropparma slängs på hög, som om deras liv inte vore någonting värt. Respekt för alla levande varelser är mitt motto.


 26. emma_h skriver: 20 februari, 2014

  marie15_citat_Hon fick ju väldigt brått med att gifta sig när hon hörde att Jonas skulle gifta sig i augusti.

  Inte alls…Nån "tävling" finns inte nånstans än i media HKHförlovningar är av tradition korta (inom 1 år) och bara Chris visste ju NÄR han skulle fria eller hur? De avvaktade m eklatering till strax efter Guillaumes bröllop var överstökat (liksom Prins Albert eklaterade strax efter V&Ds bröllopsfest var slut…
  Kungafamiljen gifter sig av tradition i JUNI… och apropå gästurval så är det är den månad för HKHare(och andra) som är som glesast m uppbokade jobb innan sommar ledigheten vilket infaller olika i var kungahus
  Jonas bröllop hade bytt datum FLERA ggr så därmed faller din s.k. teori – vänkretsen hade som vanligt flera bröllop uppbokade samma sommarsäsong och JB ville väl ha alla sina vänner där


 27. HEJ:) skriver: 20 februari, 2014

  Nädå så illa är det nog inte.
  Klart vi ska få bära päls, det är klass å stil över det!


 28. py skriver: 20 februari, 2014

  Hej!! håller faktiskt med er sluta att skriva om jonas. bryr mig inte heller om vad han gör längre! skriv i stället om dom som är i kunga familjen. inte om exen.och det gäller också emma. ha en bra torsdag alla.py.


 29. Maryou skriver: 20 februari, 2014

  27. HEJ:), håller helt med dig. Det är klass och stil som gäller för vårt kungahus. Päls ska bäras oavsett om djuren har det bra eller inte. Vem bryr sig? Och hur skulle det se ut om självaste drottningen uppenbarade sig i acrylpäls i stället för sin chinchilla? Vågar inte ens frammana den bilden i mitt inre!


 30. pia skriver: 20 februari, 2014

  # 2. Maja den första #
  Håller med dig till hundra, – BRA SKRIVET!

  Och till dig # 27 # ger jag verkligen tummen ner!!! BUUU!


 31. Christina K. skriver: 21 februari, 2014

  LÅT MINKEN HA SIN PÄLS PÅ SIG!! DEN BEHÖVER DEN BÄTTRE ÄN "DAMER" SOM VILL VARA FIIINA – I SJÄLVA VERKET GÖR DE ETT VÄLDIGT FRÅNSTÖTANDE INTRYCK MED SINA PÄLSAR! INGA PÄLSAR – TACK! V E D E R V Ä R D I G T !!!!


 32. Martina skriver: 21 februari, 2014

  Ja Mink är fint att bära. Super fint till en snygg klänning


 33. Karin Nilsson skriver: 21 februari, 2014

  På vilket sätt är det "fint, klass och stil" att klä sig mink- eller annan djurpäls? Vad har man mellan öronen om man anser det som lyx och väl unnat för de s.k. kungliga damerna? "Självaste drottningen" är ju en helt vanlig tysk-brasilianska och inte kunglig på något sätt. Blir hon mera kunglig för att hon bär päls?
  Vi människor har ingen rätt att föda upp djur i små gallerburar bara för att flå dem till pälsar!


Annons

Laddar