Nytt nummer ute nu – Madeleine väljer mellan 5 brudklänningar

Nytt nummer ute nu - Madeleine väljer mellan 5 brudklänningar
Annons

Nu finns det nya numret av Svensk Damtidning ute i handeln – prinsessan Madeleine väljer mellan 5 brudklänningar.

Prinsessan Madeleine väljer mellan fem brudklänningar, blir det klassisk spets, glamouröst eller svalt skandinaviskt? I nummer 19 av Svensk Damtidning kan ni läsa mer om detta.

Men det finns mer att läsa:

Kungen som ni aldrig sett honom.

Annons

Drottning Silvias råd till Chris.

Prinsessan Lilians vackra hem – så här ser det ut! Bilderna inifrån Villa Solbacken.

Stor badmode på 10 sidor.

Hatten av för Beatrix.

Elie Saab – Victoria är hans favorit.

GLÖM INTE BORT ATT PRENUMERERA – SÅ DU INTE MISSAR ETT ENDA NUMMER!

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

32 kommentarer till “Nytt nummer ute nu – Madeleine väljer mellan 5 brudklänningar”

 1. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 2 maj, 2013

  Tror inte alls att Madeleine fortfarande väljer. Klänningen är nog så gott som färdigsydd.


 2. sussiÅ skriver: 2 maj, 2013

  fel fel fel.
  klänning är vald för länge sen!!!! tror inte en prinssesa är ute å väljer sin klänning 1 månad innan hon ska gifta sig. är själv mitt uppe i bröllopsyra och beställt en klänning kommer inte förens om 4 månader därefter tar det 1-2 månader till efter ändringarna är klara.


 3. Ingela skriver: 2 maj, 2013

  Jag tror också den redan är klar. Vilket hysteri för en brudklänning kan ni inte lugna er lite vi får ju se den på bröllopsdagen!


 4. pia skriver: 2 maj, 2013

  Ja, drottning Silvia ger svärsonen Chris goda råd (order?) att tänka på.
  Respekt, omtanke och hänsyn ska han iaktta. Har Silvia också lärt sin dotter Madeleine alla dessa regler, så måtte det bli ett gott äktenskap. Jag har nog ett intryck av att minstingen blivit rejält “curlad”, men kanske har jag fel.


 5. Moder Svea skriver: 2 maj, 2013

  Tyvärr vet jag inte vad som hände med mitt intresse för prinsessan och hennes fästman. Det tog liksom udden när det tog slut mellan prinsessan och f.d fästmannen och blivande hertigen Jonas Bergström; det var en så söt kärlekssaga och sen förstördes allt när de skiljdes åt och hon flyttade till USA:(

  Det är självklart att jag önskar dessa två ett vackert bröllop, men tyvärr måste jag vara ärlig och säga att jag inte är så intresserad längre. Prinsessan bor inte i Sverige och kommer inte att göra detta (…mer?). Hon gör som alla andra amerikanskor och äter sig tjock och hennes fästman bara röker hela tiden… Nej inget större intresse från min sida tyvärr. Det fanns där i början dock..


 6. Annica* skriver: 2 maj, 2013

  Jag tror nog att prinsessan Madeleine och Christopher kommer att ha en våning i New York, Christophers familj bor ju där och de har med tiden lärt känna många vänner, men BOR kommer de med all säkerhet att göra i Stockholm. Ju nämare bröllopet vi kommer så kommer nog frågetecknen att skingras!


 7. Midnattsol skriver: 2 maj, 2013

  5. Moder Svea

  Åh, moder Svea, mitt i prick! Du är inte ensam om att tycka så här… Det är något med detta som känns… avslaget på något vis.
  Har försökt känna lite entusiasm, men… Sedan har väl inte damtidningens rubriker den senaste tiden lyft stämningen precis.
  Men det är något mellan Madeleine och Chris som känns: “Whatever”..


 8. Pensionär skriver: 3 maj, 2013

  #6
  Vad är det som gör dig så säker att de kommer att bo i Stockholm. Lite långt pendlingsavstånd då båda jobbar i New York. Men dom kanske inte ska arbeta efter bröllopet, utan bara representera Sverige. Låter inte som du tänkt innan du skrev insändaren.


 9. Marguerithe skriver: 3 maj, 2013

  Pia, Moder Svea, Midnattssol,

  Måste hålla med er. Även som ur-rojalist har man väl ögon att se med.


 10. sussiÅ skriver: 3 maj, 2013

  nu ska jag skriva något som många kommer att ogilla.
  men jag tror inte på den där Chris och ännu mindre på att deras äktenskap kommer att hålla. tycker synd om dig Madde, som redans skrivit här allt gick käpprätt åt fel håll efter uppbrottet mellan dig & Jonas, flytten till USA gjorde inte saken bättre för ditt ryckte.


 11. Linnea skriver: 3 maj, 2013

  Får nog erkänna jag också.Det här bröllopet gläder mig inte.

  Efter tre år utomlands borde hon gift sig där hon nu hör hemma.

  Allvarligt!! Hur mycket har hon representerat sitt land under
  dessa tre år.Bara en liten spott i havet.

  Detta irriterar mig.Alla måste vi dra vårt strå till stacken.

  Tråkigt men sant .Kallar det nonchalans.


 12. Mary Kristiansen skriver: 3 maj, 2013

  # 9 Marguerithe:
  Ikke vanskelig å være enig!


 13. Kiana skriver: 3 maj, 2013

  Gleder meg til bryllupet og til å se prinsessen som vakker brud. 🙂


 14. Moder Svea skriver: 3 maj, 2013

  # 7. Midnattsol.

  Ja tyvärr känns det lite tråkigt att tycka så 🙁 Hade varit so häftigt med ett bröllop mellan Madde och Jonas. Den där jä*la norskan skulle bara ha knipit k*ften. Men hon valde att gå ut officiellt med den nyhet som Jonas och Madde hade hållit hemlig. Madde visste, vad jag förstod om Jonas affär och många rykten talar också för att Madde inte heller hade varit någon ängel.
  Kungen ansåg det olämpligt för paret att fortsätta i och med att det förstörde kungahusets rykte, så Madde orkade inte med allt och stack utomlands. Nu har vi således en amerikansk prinsessa som gifter sig med en man som vare sig äter ordentligt, tar hand om sig och bara röker. Samtidigt som prinsen tycks få förstör göra precis vad han vill och bli officiellt sambo med en olämplig kvinna.


 15. snickarjohn skriver: 3 maj, 2013

  I dataspelet The Sims gör personerna som Ni bestämmer…….


 16. Desiréesvenskdam skriver: 3 maj, 2013

  På den här bilden syns tydlig utväxt av Madeleines egen hårfärg!


 17. Birgitta skriver: 3 maj, 2013

  Så bra för er alla som skrivit så negativt ,(som alltid) om P.Madelenine att det går att göra annat än att se på bröllopet! För jag förutsätter väl att ni inte kan sitta ock tala illa ock ifrågasättande om en person, men sedan nyfiket titta på det TV. sända bröllopet!


 18. Birgitta skriver: 3 maj, 2013

  Jag förutsätter att ni som talat illa om/ifrågasatt P.Madeleine ,inte kommer att titta på det TV-sända bröllopet,utan hittar på något helt annat! Annars vore det ju dubbelmoral från er sida, eller hur?


 19. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 3 maj, 2013

  Men snälla ni Moder Svea och andra. Ni måste inte intressera er för detta bröllop eller bry er. Men jag skulle kunna slå vad om allt jag äger på att just ni som skrivit så kommer att bänka er framför TVn.

  Hahaha…. om inte annat så för att få skriva elaka kommentarer här efteråt.


 20. E skriver: 3 maj, 2013

  #13. 🙂


 21. Eva M skriver: 3 maj, 2013

  17 Demba så sant så sant.. Ser fram mot bröllopet med “tjejgänget”. Trevlig helg


 22. Midnattsol skriver: 3 maj, 2013

  Bigitta och Demba

  Ajajaj, nu har ni nog missuppfattat något. Jag menar inte att jag inte vill se bröllopet mellan dessa två. Jag menar bara att den klassiska “kungliga bröllopsstämningen” inte har infunnit sig på samma sätt som med andra kungliga bröllop och jag funderar på varför… Jag kommer liksom på mig själv med att se fram emot det kommande bröllopet i Luxemburg mer än detta. Jag tycker inte att det blivit någon bröllopsyra än riktigt, men naturligtvis hoppas jag att det kommer. Och jag tänker inte titta på bröllopet bara för att få skriva något elakt sedan heller, för jag tror att det blir fint när det väl är igång.


 23. Maryou skriver: 3 maj, 2013

  Birgitta, Demba, klart att vi ska bänka oss framför TVn och se vad apanaget skänker oss i samband med bröllopet. Det här är ju unikt program. Det är inte varje dag rika kickor gifter sig på TV med ståt och pompa.


 24. Anna skriver: 3 maj, 2013

  Jag förstår uppriktigt sagt inte detta intresse för M. Jag har ingenting emot henne, men hon är f n nummer fyra i tronföljden, och lär snart halka ännu längre ner. Varför skriva spaltmetrar om hennes arbete, kläder, fästman, bröllop m m, när hon bara är en perifer familj i kungafamiljen?


 25. Anna skriver: 3 maj, 2013

  5#

  Moder Svea, jag skrev mitt inlägg innan jag läst ditt…jag håller med dig till 110%! Jag har också tappat intresset, och förstår inte varför media och allmänhet haussar upp detta så till den milda grad…Madeleine själv vill nog inget hellre än vara i fred.


 26. Skotten skriver: 4 maj, 2013

  # 23 Anna
  Den der ‘blygsam’ prinsesse, som mange her forsøger at sælge PM som, køber jeg ikke!
  Hvis hun gerne ville være i fred, som du skriver, oprettede hun vel ikke en facebookprofil eller tog med kongeparret på rundrejse i USA en måned før sit bryllup, et bryllup, som hun også har valgt skal være meget synligt i medierne med hestekortege igennem Stockholms indre by ?


 27. PBoo skriver: 4 maj, 2013

  # 17 Demba

  Tänk att du och jag skulle tycka lika en gång!

  Slår vad om att samma som kritiserar P Madeleine o Chris bröllop (och allt de företar sig o hur de ser ut) kommer att klaga på att det inte skrivs tillräckligt om P Carl Philips bröllop en dag o de kommer alldeles säkert att sitta bänkade o hylla det – åtminstone om han väljer att gifta sig med Sofia – blir det någon annan tror jag risken är stor att de kommer att kritisera o klaga likt nu! Fascineras också av att så många kan leva i det förflutna o hylla en otrogen karl – själv föredrar jag trohet – men alla har vi olika smak o preferenser! Förvånad över Moder Svea – kanske hennes konto blivit kapat?!


 28. pia skriver: 4 maj, 2013

  Jag är glad över att ha fått uppleva bröllopens bröllop, när Victoria och Daniel äntligen fick bli man och hustru. Inget “kändisbröllop” i världen kan slå det. Den genuina glädje, och rent av rörelse, jag kände den dagen är enastående. Det var ett sagobröllop på mer än ett sätt. Det är lite synd om Madeleine, som själv bidragit till att intresset är svalt den här gången. Hennes bortovaro och bortskämda livsstil ligger henne till last. Det är tråkigt, men sant.


 29. Eva skriver: 4 maj, 2013

  22.Anna, jag instämmer helt med dig.


 30. Kiana skriver: 4 maj, 2013

  Hallo???? Skal dere godkjenne min støttende kommentar som ligger umoderert som nr 13 snart? Den er positiv og støttende til prinsessen – glede over å etter hvert se henne gifte seg – hva venter dere på? Eller forstår dere ikke norsk? (Som vanlig? Er ikke første gangen støttende eller positive kommentarer angående de kongelige blir refuserad på denne websiden, og jeg mistenker sterkt at dere faktisk ikke forstår norsk godt nok og derfor slenger vekk kommentaren fordi dere faktisk inte forstår hva jeg skriver. Er det litt pinlig? Jeg forstår nemlig godt svensk, både skriftlig og muntlig med alle dialekter landet rundt!! 😉 )


 31. Marguerithe skriver: 6 maj, 2013

  “28” pia,
  Bra skrivet. Inget av de yngre kungligheternas bröllop kan slå Victorias och Daniels. Det vände sig till våra djupaste känslor och de allra flesta blev berörda.


 32. Marguerithe skriver: 6 maj, 2013

  “27” PBoo,
  Vi behöver inte oroa oss, det kommer att skrivas så mycket den dag Carl Philip gifter sig.
  När det gäller Madeleines bröllop verkar Kungaparet strålande glada och min åsikt har absolut ingen som helst betydelse. Jag har varit tveksam till den blivande brudgummen från början, men om jag ser en glad, förväntansfull blick i hans ögon på bröllopsdagen blir jag uppriktigt glad själv för bådas skull.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar