Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Okända händelsen med Estelle – mitt under Victorias fest

26 apr, 2024, 18:30 
Nu berättar artisten om prinsessan Estelles beteende på kronprinsessan Victorias fest.
Annons
5 gånger prinsessan Estelle har stulit showen!Brand logo
5 gånger prinsessan Estelle har stulit showen!

Jessica Andersson har i flera år bevisat att hon är en entertainer av rang. Hon har vunnit Melodifestivalen tillsammans med Magnus Bäcklund, kammat hem glasskon i Let's Dance och är återkommande i Diggiloo-turnén.

– Det är 18 året för mig nu och jag känner mig som en stolt representant för Diggiloo, att jag fått vara med från början och se hur den här turnén gått från två föreställningar i Båstad 2003, till den här jättestora turnén som rullar varje sommar. Det är fantastiskt, säger Jessica Andersson till Svensk Dam.

Annons
Jessica Andersson
Jessica Andersson gör sin 18:e Diggiloo-turné.Björn Larsson Rosvall/TT

Jessicas miss inför alla

Varje sommar är unik. Jessica har flera positiva minnen från alla år med Diggiloo – men hon har också varit med om händelser som varit mindre roliga.

– För två år sedan tappade jag kjolen under en föreställning inför hela publiken, men nu kommer det en sommar till när man får samla på sig nya minnen. Det är helt underbart.

Avslöjandet om Estelle

Jessica Andersson är långt ifrån ensam om att brinna för Diggiloo. Artisten avslöjar att den svenska kungafamiljen är stora fans och varit på flera föreställningar genom åren.

Annons

Hon har träffat kungafamiljen flera gånger. Jessica har dessutom uppträtt på Victoriadagen tre gånger och hon minns framför allt en händelse med prinsessan Estelle 2018, då den unga kungligheten showade loss rejält.

– Senast var 2018 och då hade jag precis gjort låten ”Party Voice” i Melodifestivalen. Prinsessan Estelle satt bredvid sin mamma och pappa på första raden och sjöng med. Det var ett stort moment för mig.

Jessica Andersson showar loss
Jessica Andersson showar loss under Victoriadagen 2018.Karin Törnblom / IBL Bildbyrå/TT

Här stjäl Estelle showen

Det är inte första gången som Estelle väljer att spexa till det. Förra året, i samband med Victorias födelsedag, passade både hon och prins Oscar på att dansa loss framför kamerorna.

Annons

Under nationaldagsfirandet var Estelle på spexhumör igen. Under konserten hade hon lite svårt att sitta still på stolen och man kunde se hur både hon och prins Daniel sittdansade i takt till musiken.

Prinsessan Estelle och prins Oscar showar loss
Här dansar prinsessan Estelle under kronprinsessan Victorias födelsedag.SVT

Foto: TT/SVT

Annons