Olle Westling knep älgen

Olle Westling knep älgen
Annons

Kronprinsessan Victorias svärfar, prins Daniels far, har gjort kunglig älgjaktsdebut – och lyckosam blev den…

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

18 kommentarer till “Olle Westling knep älgen”

 1. Gittan skriver: 26 oktober, 2010

  Victoria från gårdagens prisutdelning av “kunskapspriset” i stadshuset…

  http://princesseslives.blogspot.com/2010/10/victoria-hands-over-prize.html


 2. Anita Kuusela skriver: 26 oktober, 2010

  Det var roligt för han, är ju svärfar till Victoria och då är hon stolt över honom.


 3. Gittan skriver: 26 oktober, 2010

  För att muntra upp den dystra stämningen av jakt…
  Här är färglada Elena… 😀

  http://www.noblesseetroyautes.com/nr01/?p=40569


 4. Josephine skriver: 26 oktober, 2010

  Väl genomskinligt att börja med jakt i pensionsåldern, men karln är väl rejält desperat att också få lite av sonens lyckosamma rampljus på sig – och att frottera sig med annat klientel än de som frekventerar socialtjänsten i Ockelbo, så åt helsike med värdigheten!

  Här har vi vår nya ‘Åsa-Nisse’, med andra ord.


 5. Hansen skriver: 26 oktober, 2010

  #4 Var det virkelig Olle Westlings første jagt nogensinde? For er det så ikke helt fantastisk heldigt at skyde en elg?!
  For mig lyder det mere, som om han faktisk ER jæger, men nu debuterede som jæger i en kongelig jagt.
  Desperat for opmærksomhed? Det skal man nok bo i Sverige for at kunne vurdere. Men når CG inviterer, kan det måske være svært at sige nej?


 6. Maja Larsson skriver: 26 oktober, 2010

  Är det så himla konstigt att Daniels pappa är med på kungens älgjakt. Han har säkert skjutit en och annan älg runt Ockelbo och Öreborskogarna. Det är inte tabu att svärföräldrar träffas och gör saker tillsammans, men sedan att det hamnar i pressen pga att det är av allmänt intresse är väl inte deras fel.


 7. jonsa skriver: 26 oktober, 2010

  Grattis kronprinsessans svärfar – vilken härlig känsla det måste ha varit.


 8. Sally skriver: 26 oktober, 2010

  #4 Josephine
  Det var Olle Westlings første kongelige jagt – IKKE debut
  som jæger! Naturligvis – og det ville du have vidst, hvis du havde
  læst Bakom Kulisserna.
  Men din kommentar taler iøvrigt for sig selv !


 9. ATL skriver: 26 oktober, 2010

  Josephina – Your words reflect you envy and your small mind. Jag har ingenstans sett att prins Daniels far har noginsin forsokt at t”cash in” over hans forhallande med den kungliga familjen. Han har med klass hallit sig i bakgrunden.


 10. Ann skriver: 26 oktober, 2010

  Olle Westling är ingen publicitetsjägare, tvärtom! Han, hans fru och Daniels syster Anna har hela tiden hållit sig undan rampljuset så mycket de bara kunnat. De beviljar inga intervjuer, ställer inte upp på fotosessioner och föredrar att leva sitt liv som de alltid gjort. De verkar alla vara enkla, naturliga människor utan behov av att synas och höras. Att de sedan med all rätta är stolta över sin son och sin vackra svärdotter är väl den naturligaste sak i världen, men det hedrar dem verkligen att de håller en låg profil och själva väljer att hålla sig undan offentlighetens ljus. Jag blev djupt imponerad över vad jag såg i samband med bröllopet – det här handlar om jordnära människor som verkar trygga i sig själva och besitter en stor portion integritet!


 11. Pia skriver: 26 oktober, 2010

  Maja Larsson har helt rätt och Josefina verkar bara elak i största allmänhet.


 12. Elisabeth skriver: 26 oktober, 2010

  Josephine, det står bara att det är hans första jakt med kungen. Han kan alltså ha erfarenhet av jakt tidigare.
  Han var socialchef innan han blev pensionär. Någon tid att träffa enskilda socialbidragstagare fanns knappast. Det var ett ledarjobb för långt mer än enbart socialtjänsten, utan även andra verksamheter, kommunens äldrevård bla.
  Någon Åsa-Nisse är han inte. Har en släkting som har haft honom som chef. Han var en mycket kompetent och engagerad sådan.


 13. Åse skriver: 26 oktober, 2010

  #5 Jag tror man måste ha jaktlicens för att få skjuta älg. Norr om Dalälven deltar “alla” i älgjakten så det är mycket troligt att han jagat förr.


 14. hilde skriver: 27 oktober, 2010

  Det står i teksten at det var hans første konglig jakt- ikke hans første jakt overhodet. Har lest at man må være erfaren og dyktig som jeger for å jakte med kongen.
  Mitt inntrykk av Daniels foreldre er at de ikke ønsker å være i rampelyset, de har aldri gitt intervjuer og lever ganske tilbaketrukket. At de omgås kongefamilien privat er vel ikke så merkelig, det er ganske normalt at svärfamilier gjør nettopp det.
  Frottere seg med de kongelig? Er det så spesielt da. de kongelige er jo bare vanlige mennesker med tittel og privilegier. Når de er private prøver de å være så “vanlige” som de kan har de selv sagt i intervjuer.


 15. A-B skriver: 27 oktober, 2010

  @4 Josephine

  Ledsen att göra dig mäkta besviken, men det finns en TV-intervju med Kungen för några dagar sedan, där han tydligt klargjorde att endast jägare med god erfarenhet blev inbjudna till hans jaktlag!


 16. BEN skriver: 27 oktober, 2010

  #4
  Vilken förnedrande kommentar. Av tidningsartiklar i samband med bröllopet har det framgått att Olle Westling delar kungens jaktintresse.


 17. Pia skriver: 27 oktober, 2010

  Jag tror nog att kungen har mer behållning av att umgås med Olle Westling än någon kan tro. Daniels pappa visade i sitt uppträdande och sitt fantastiska tal vid bröllopet, med all tydlighet hur trevlig han är. Ingen av föräldrarna har någon åstundan att “frottera sig” med “fint” folk. Kungen däremot kan uppskatta att få träffa några “vanliga” människor. För det mesta är det ju hovfolk och överklass som omger honom.


 18. BEN skriver: 27 oktober, 2010

  Läste ett trevligt reportage om den kungliga älgjakten i dagens tidning. Där framgår med all tydlighet att Olle Westling inte är någon nybörjare då det gäller älgjakt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar