På maskerad – för elefanternas skull…

På maskerad - för elefanternas skull...
Annons

Prins Charles och hans Camilla – för ni såg väl vilka som dolde sig bakom maskerna – ställde häromdagen till med fest; för elefanternas skull.

I tisdags höll prins Charles och Camilla en mottagning till förmån för Elephant Family som är en välgörenhetsorganisation som arbetar för att hjälpa de asiatiska elefanterna till ett bättre liv i det vilda.

Annons

Gästerna kunde också beundra några verk från The Lancaster Collection som består av ett 20-tal skulpturer i naturlig storlek föreställande olika djur. Konstverken är gjorda av artister som Jack Vettriano, Richie Culver, Marc Quinn och The Chapman Brothers.

Det var också många kända gäster inbjudna till festen i London – som här på bilden där Jerry Hall hälsar på det kungliga paret.

Allt var ordnat för elefanternas skull.

Maskerad i parken.

Nancy Dell’Olio hälsar på Camilla.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures och All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “På maskerad – för elefanternas skull…”

  1. Eva skriver: 12 juli, 2013

    Säkert ett välbekant tema för Camilla, hennes bror Mark Shand är ju en riktig elefantexpert. Jättefint med engagemang för djuren!


  2. Tanja skriver: 12 juli, 2013

    En af de mest tragiske historier jeg har læst om elefanters skæbne, er faktisk svensk.
    Den handlede om elefanterne fra Skansen i Stockholm, som blev solgt til en eller anden engelsk Zoo, hvor de fik fodlænke på … og det sidste jeg læste var, at den ene havde sørget sig ihjel over at blive overflyttet. Det ligger efterhånden en del år tilbage. Men ligesom elefanter ikke glemmer, så glemmer jeg heller ikke historien. Man gjorde nogle dyr fortræd! Sikkert af sparehensyn.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar