Prins Andrew och Fergie gifter om sig?

Prins Andrew och Fergie gifter om sig?
Annons

Fergie-1

Efter drottningens inbjudan – nu tror vännerna att prins Andrew och Fergie kommer att gifta om sig.

Prins Andrew och Sarah Ferguson har inte kunnat glömma varandra och är enligt uppgift ett par igen. Återföreningen sägs vara så stabil att ett bröllop inte är långt borta.

Åkt på semester

De forna makarna har ända sedan skilsmässan 1996 haft ett nära förhållande. De har åkt på semester tillsammans i alla år med döttrarna.

Annons

Fergie-12

I början på augusti var Fergie inbjuden till drottning Elizabeths sommarslott Balmoral Castle. En vän till paret berättar nu:
– Tro mina ord, de kommer att gifta om sig. Det är bara en fråga om tid.

Bra föräldrar

En annan säger:
– De är ett underbart par och fantastiska föräldrar.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

 

 

 

 

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

20 kommentarer till “Prins Andrew och Fergie gifter om sig?”

 1. snickarjohn skriver: 27 augusti, 2013
 2. AstridA skriver: 27 augusti, 2013

  Dette har det värt spekulert rundt i mange år. Jeg tror the Duchess herself blåser liv i denne diskusjonen for å påvirke markedsverdien av “Fergie”. Det er vel ikke akkurat slik at hun er invitert til dronningens frukostbord!


 3. Pallesen skriver: 27 augusti, 2013

  Ja, hvorfor ikke, de har altid været lidt specielle i det kongehus, når det drejer sig om ægteskab og utroskab.
  Men kunne de ikke nøjes med bare at blive samboende, børnene er jo efterhånden blevet meget voksne, de er nået til den ‘giftemodne’ alder ?
  Jeg tror prins Philip vil sige: I’m not amused!


 4. emma_h skriver: 27 augusti, 2013

  Balmoral-besöket “en famille” skedde i samband med dotterns B’s födelsedag liksom föregående “sensationella” familjevisit 2005 inträffade vid samma tidpunkt på året…
  http://www.femalefirst.co.uk/royal_family/Royal+News-8359.html
  …inte en chans till omgifte så länge Prins Philip lever – han & andra har svårt att glömma allt tråkigt som hänt genom åren orsakat av Fergie – finns en del färska fadäser från ifjol/iår… Klart att de “inte glömt varandra” F har ju semestrat m A + varit inneboende hos Ex-maken i alla år av olika skäl (i synnerhet ekonomiska), även då F umgicks flitigt med den där megarika Norrmannen G under längre tid. F kanske passar för A …dock ej för offentlig roll/HKHliv


 5. Lisa Lusth skriver: 27 augusti, 2013

  Med tanke på vilken stor respekt de flesta har för Drottningen, trots hennes barns röriga och ibland “tvivelaktiga” kärleksförbindelser, är det med förundran jag läse om alla som tror att Sofia H skulle få den svenska monarkin på fall??? En västanfläkt mot mycket som händer i ätten Windsor.


 6. AstridA skriver: 27 augusti, 2013

  Mitt i blink, Lisa Lusth!


 7. kristiansenkris skriver: 27 augusti, 2013

  # 5 Lisa Lusth:
  Enig med deg så langt jeg kan forstå – men jeg trenger hjelp til å forstå ordet västanfläkt. Er det positivt eller negativt ment?


 8. Snorkfröken skriver: 27 augusti, 2013

  Enligt brittisk press har Fergie givit ett utlåtande, att de INTE tänker att gifta om sig, men att de fortfarande är goda vänner.


 9. Eva M skriver: 27 augusti, 2013

  Det finns ett gammalt uttryck som säger: gammal kärlek rostar aldrig. Antingen föräldrarna gifter om sig eller dottern gifter sig säger jag lycka till. Vi får nog veta vad detta besök gällde. Trevlig tisdag


 10. emma_h skriver: 27 augusti, 2013

  Lisa Lusth
  Privatlivets status är icke avgörande för ett kungahus anseende eller prestation…
  ….utan avgörs via YRKESLIVET Det dom gör Hur dom gör det med vilken ambitionsnivå: Kollektivt och per Individ. Drottningens medarbetare är alla kompetenta bildade och har fokus på att samarbeta jobba mycket och ofta! det är synligt hos både infödda och ingifta liksom hos QE2s närmaste OCH mer perifera Windsorsläktingar – därför pendlar folkets förtroende mellan 80-90% för Drottningen+medarbetare som tillika har omvärldens & HKHkollegors aktning! privatlivet/äktenskap kan svaja för alla och har så gjort för HKHare ialla tider – skillnaden stavas media


 11. Solstrålen skriver: 27 augusti, 2013

  Detta par är ännu ett bevis på att kungahusen bör avskaffas. Så mkt elände medlemmarna går igenom för att vara “kungliga”. Men fördelarna för dem är tydligen högre än nackdelarna eftersom de inte verkar vara villiga att avstå från titlar och ställning.
  Såg ett kommunalråd som uttalade sig på kungens eriksgata, som sa: “Detta har ingen som helst betydelse för kommunen, men är PR för kungahuset.
  Så sant!


 12. camilla skriver: 27 augusti, 2013

  Det tror jeg ikke et sekund på, men skulle det ske, bliver det ikke, mens prins Philip lever.
  PP er 92 år og alle og enhver ved, hvad han synes om Fergie. Det tror jeg simpelthen ikke sønnen Andrew ville byde ham.
  Og fandt Fergies besøg med overnatning på Balmoral ikke også sted, inden PP var ankommet for at holde semester med QE ?
  Der findes kun en gossippresse, der er værre end den danske — og det er den engelske !


 13. Desiréesvenskdam skriver: 27 augusti, 2013

  #11 Så klart att dessa besök inte har någon som helst betydelse för kommunerna. Men för att folk fortfarande ska vilja ha kvar monarkin så måste de vara ute i samhället, inte sitta på slottet och häcka. Det finns ju människor som tycker att det är roligt att se dem i verkligehten. Så lite som de svenska gör så överväger naturligtvis fördelarna, 400 uppdrag per år TILLSAMMANS!


 14. Marylou skriver: 27 augusti, 2013

  Om alla nu hade läst första länken från Snickarn hade alla dessa kommentarer inte behövts.


 15. AstridA skriver: 27 augusti, 2013

  #7 kristiansen: “Västanfläkt” er et lite vindpust, kristiansen. Det har ingen ting med vind fra Norge å gjøre. Hahaha. Men det var kanskje ikke meg du ønsket svar fra?


 16. kristiansenkris skriver: 27 augusti, 2013

  # 15 AstridA:
  Takk for svaret – men det var høyst ufullstendig: Mitt spørsmål var også om Lisa Lusth mente det var positivt eller negativt – DVs at hun kanskje – oversatt til norsk/dansk – at med västanfläkt mente hun MILD BRIS. Men AstridA – du har herved AVSLØRT AT DU LESER MINE KOMMENTARER! HA-HA!
  Jeg er hjertens enig med Lisa Lusth!!! Mange svenske her er så inderlig dobbeltmoralske! De hurrar på Harry, men fordømmer CP – forstå det den som kan! Logikk er det IKKE!


 17. emma_h skriver: 27 augusti, 2013

  16 citat Mange svenske her er så inderlig dobbeltmoralske! De hurrar på Harry, men fordømmer CP

  Din oförmåga att övertyga andra omöjliggörs av att du ideligen jämför privatliv med yrkesliv liksom nutid med tonårstid eller semester med arbetstid – och utelämnar fakta vid behov – som du skrev “forstå det den som kan! Logikk er det IKKE!” därmed är ditt påstående om “dubbelmoral” inte bara obefintligt utan orättvis bedömning visavi yrkesutövning hos H som du uppenbart ogillar
  (dra ej upp LasV igen -CP har sin Fr.Rivieran-incident, båda =privat)


 18. Lisa Lusth skriver: 27 augusti, 2013

  #16
  Du har förstått mig helt korrekt! 🙂


 19. Anna skriver: 28 augusti, 2013

  Att jämföra CP och Harry är tyvärr som att jämföra äpplen med päron. Visst gör Harry en del fadäser och kanske även värre vad CP har gjort. Men, Harry, till skillnad från CP, tar sin kungliga plikter på allvar, han reprenterar med värme och humor och verkar förberedd när han reprenterar! Jämför med vår prins,. Dessutom har han ett seriöst och meningsfullt uppdrag vid sidan om som helikopterpilot. Att jämföra med CP, som ” designar” lite här och lite där, samt kör ur i racinglopp…


 20. annica skriver: 28 augusti, 2013

  Kära syster Kristiansen fra nabolandet i väster.Visserligen säger man att all skit (=lågtrycken) kommer från Norge, men vi älskar Er. En västanfläkt är när något blir till en bagatell i jämförelse.Alltså positivt “ingenting emot”.
  Synd föresten att vi blev åtskilda 1905; jäsingen vilken nation vi hade blivit ,eftersom vi är gôrbra på olika saker.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar