Prins Carl Philip fortsätter sin singelsommar i Smögen

Annons

Prins Carl Philip har varit i Smögen

Prins Carl Philip har varit i Smögen

För några dagar sedan var han i Norge och gjorde stan med några vänner. Nu fortsätter prins Carl Philip sin sköna singelsommar med att festa i Smögen, dit han anlände med båt.

Detta är prins Carl Philips första sommar som singel på nio år. Så det är inte underligt att prinsen forsätter att festa runt på några av Skandinaviens alla trendigaste platser.

Annons

För några dagar sedan var han ju i Norge och hade kul på några klubbar i Oslo. Och innan dess var han som bekant i Båstad. Nu är det åter svenska västkusten som gäller, närmare bestämt Smögen.

Annons

Prinsen anlände till Smögen med en mindre båt med en vän och hoppade senare över till en annan större båt i hamnen där ett gäng andra vänner väntade. Något senare på kvällen gick gänget, med prins Carl Philip i spetsen, över till en närbelägen krog för att festa vidare.

Ni kan läsa mer om prinsen i Smögen i nästa nummer av Svensk Damtidning.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Danaë


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

59 kommentarer till “Prins Carl Philip fortsätter sin singelsommar i Smögen”

 1. Martin skriver: 7 augusti, 2009

  hmmm sa nu ar vi ankomna i Smogen…:) i Tisdags var detta och man bestallde maten i en hamnkrog som levererade hamburgarna till batarna dar man spisade och drack chamoagne till klockan sex pa onsdagsmorgonen…sager Expressen om man far tro dom…och det far man nog…:) nej Prinsen blir inte en festprisse tror jag, han ar som sagt for belevad for det…tror daremot att han njuter av sin nyvunna frihet, och det skall han ju gora ocksa..forr eller senare finner han en ny och battre karlek…trots det nyanlagda skaegget…hehe har besoker han Helsingfors, var Du med da Moumiiiinntrolllet …???…..:)
  http://www.youtube.com/watch?v=Mw1Q7imCJY0


 2. Irena. skriver: 7 augusti, 2009

  Hoppas att prinsen har roligt, innan det är försent och han blir inkallad till kriget…
  Hans far, den fortfarande snygge H m:t, var söt som en polkagris som liten..på Svensk televisions hemsida- svt-titta igen-kungahuset- finns det sååå rara filmer från Öland när Majestätet var sisådär en fem-sex år och lekte tillsammans med systrarna. För att inte tala om de närmast atavistiska bilderna från hans dop…den filmsnutten är nästan lite otäck…som en besvärjelse; äntligen en tronföljare, andas hela tillställningen..Hmm det var nog panikartat med tronarvinge där ett slag…
  Jag skall se om jag klarar av att länka, men jag tillhör samma skara teknologiskeptiker som fru Neta och fröken Helsinki, så kanske är det bättre att leta själv om man vill se kunglig majt. som barn där…


 3. Irena. skriver: 7 augusti, 2009

  Tack för länken, honom tar vi om han vill ha oss…


 4. Martin skriver: 7 augusti, 2009

  hehe men vilken fin kung han skulle blivit….;(


 5. Gittan skriver: 7 augusti, 2009

  Raringar på nätet…. Vi man låta fantasin glida iväg lite kan man ju fundera så här….
  Är måhända Carl-Philip på sin årliga semester med Emma hos hennes familj i Hunnebostrand? Kan ju vara så….Förr om åren var det en vana att besöka hennes familj varje sommar…Och kanske valde hon att stanna hos familjen och låta Carl-Philip han en “kill-kväll” på egen hand….
  NU har jag funderat färdigt !


 6. Gittan skriver: 7 augusti, 2009

  …och så skulle det naturligtvis stå -“vill man….


 7. Irena. skriver: 7 augusti, 2009

  Hmmm…tänkte inte på det…:)


 8. Gittan skriver: 7 augusti, 2009

  Irena… Jag är ju en av få här på sajten som tycker Emma är ett klipp..
  Perfect match, I must say !


 9. Martin skriver: 7 augusti, 2009

  men Gittan det ar ju inte huruvida hon ar ett klipp..:) om det inte fungerar efter tio ar??? hur skall det kunna fungera i framtiden….detta ar ju pudelns kaerna…..jag tror inte pa den relationen….dom har vaext isaer inte ihop….Prinsen 30 ar ar inte densamma som vid 20…nej det blir nagon annan och det ar bra,,,,,for baegge…!!


 10. Barbro skriver: 7 augusti, 2009

  Martin
  Vill du utveckla vad du menar med “en bättre kärlek”?


 11. Gittan skriver: 7 augusti, 2009

  Jag har skrivit det förr…Spel för gallerierna, kanske ?
  Är det finito ? Eller dimridå…


 12. Martin skriver: 7 augusti, 2009
 13. Irena. skriver: 7 augusti, 2009

  A propå gallerierna: Såg ni snygg- Depp där bakom Orre??? HAN är … 😉 King of a heart.


 14. Netaadika.bloggspace.se skriver: 7 augusti, 2009

  I Smögen skall man inte äta hamburgare. Man skall sitta på bryggan och smaska i sig pinfärska räkor. Wow! (eller vad det heter numera, I don´t remember).


 15. Majsan skriver: 7 augusti, 2009

  Å, vad man unnar den lille prinsen att få ha kul på egen hand, med kompisarna. Ingen mamma Silvia eller Emma som håller honom i hårda tyglar och talar om vad han ska tycka om eller göra.(Har nån mer än jag märkt hur lika de två damerna är i sätt och utseende?) Tids nog kommer en trevlig tjej som passar honom. Tills dess ha det så kul, Carl-Philip!


 16. Netaadika.bloggspace.se skriver: 7 augusti, 2009

  Håller helt med dig, Majsan. Emma är ingenting för prinsen. Och till dom som fortfarande tror att dom är ett par. Så är det INTE, och det är bara att lyckönska prinsen. Han har tiden på sig att hitta en lämpligare moatjé.


 17. Margarethasolsken skriver: 7 augusti, 2009

  Så skönt för prinsen att koppla av och njuta av sommaren med sina kompisar och ha det riktigt roligt. Han hittar säkert sin nya stora kärlek i någon trevlig och fin tjej,som passar honom nu i mera vuxen ålder. En blivande prinsessa som passar kompletterar honom ,så att han själv kan få ta det egna utrymme som han behöver.Inte en som bestmmer och dominerar honom och mest av allt ska vara i centrum själv.


 18. Margarethasolsken skriver: 7 augusti, 2009

  PS det ska stå ,bestämmer (hade tappat ä)


 19. Netaadika.bloggspace.se skriver: 7 augusti, 2009

  Jaha, jaha, god natt alla…….Puss och kram. Tomorrow is another day. Om inte kriget kommer förstås.


 20. Martin skriver: 7 augusti, 2009

  LIN….(vi fortsaetter samtalet under denna rubrik)…nej jag ar inte sadar overdrivet mottaglig for smicker….nar jag vaexte upp sag jag min fader dock vara det….:(….. daremot ar det ju roligt att bli uppskattad..det tycker nog de allra flesta…Jag blir ju jaetteglad naer ni har nytta och gladje av mina laenkar…jag ar ju en godhjartad person med valdigt generos laggning som alskar att dela med mig av det lilla jag vet, samt alskar jag nar nagon delar med sig av sitt kunnande till mig…(delad glaedje ar verkligen dubbel glaedje)….det ar ju saaaa intressant att laera sig saker, sarskilt om saker som man kan lite om men far nya kunskaper och kanske nya infallsvinklar pa som ovanstaende om Edward och hans abdikation….(tyckte ocksa det var urintressant)
  har ar linken till tyska ZDF TV dar har de en serie om Die Konigskinder
  som ar i 12 delar varav tre ar klara: V/D F/M samt F/L….valdigt valgjorda program dessutom finns en serie om Monaco i tre delar som ar tillgaenglig….
  http://www.zdf.de
  vart eget Moumiiiinntrolll ger inte upp sa latt…vi har mycket kul ihop…:)
  Irena jo det dar med Riddare staemmer ratt bra…alla riktiga maen har en inbyggd lust att beskydda damerna samt att vara galant…:) sarskilt i krigstider….:) vi far val se om Arlois Irlmaier far ratt om 8 8 9…han sag dessa tre tal….det ar jag som sager att det mojligen kan vara 8/8/09….inte han…:)…eh han sag tre nior ocksa…:)….9/9/09…???
  an en gang jag sager som Rose att det ar roligt att ni har gladje av mina inlagg och linkar….Rose btw var ar DU vi behover Dig har hos oss…!!


 21. Irena. skriver: 7 augusti, 2009

  Då får vi väl ty oss till dig när det smäller..:) We shall all be going to San Fransico inom kort….


 22. Irena. skriver: 7 augusti, 2009

  Hmm 999…det kanske är det tusenåriga riket som skall komma och ge plats for a new heaven and a new earth??
  Martin: finns det en fru Martin?


 23. Martin skriver: 8 augusti, 2009

  nehej det fanns tva…..exfru….samt exwife….sa positionen ar ledig
  jag vill garna ha en ny fru….
  intressant association pa 999…! Irena Du har ett rikt och brokigt kunnande…..faktum ar att vi lever i den sista tiden alldeles fore det tusenariga riket…..betank detta noga..ty snart ar kyrkotiden over…och darmed nadens tid….


 24. Martin skriver: 8 augusti, 2009

  hehe japp You got that right…!! San Fransicko….det ar vad Michael Savage (radiopratare) kallar stan…som han bor i…:) pga alla vanstervridna tokstollar som befolkar stan….:(
  http://www.youtube.com/watch?v=cYtgSHmkBhE


 25. Martin skriver: 8 augusti, 2009

  assa vill jag paminna om mojligheten att lyssna pa “sommarpratarna” pa radio over naetet…
  http://www.sr.se/sida/


 26. Martin skriver: 8 augusti, 2009

  ooops den slet sig….hoppas detta funkar…nu ocksa med Ann Sofie von Otter. Jerry Williams Jorn Donner m fl. samt Prinsessan Birgitta….
  http://www.sr.se/sida/sandningsarkiv.aspx?ProgramId=2071


 27. Irena. skriver: 8 augusti, 2009

  Martin: Det var helt oavsiktligt, sssssss:et slet sig …men det blev ju nästan bättre så…:)


 28. Irena. skriver: 8 augusti, 2009

  Men det är väl San Franciscos själ, denna vänstervridning? Tänk sextiotal, hippies och queerparadis….och man undrar ju att du finner dig så väl tilrätta i det…vänstervridning är inte det första man tänker på i samband med dig!?


 29. Martin skriver: 8 augusti, 2009

  Irena hmm ja NU ar det det…men beleive it or not SF pa sextiotalet var konservativt och auktoritaert…hippies och framforallt queers tolererades inte alls…det var legio att homos fick smorj av polisen och man ville inte ha dem i stan sa nat paradis for queers var inte SF alls pa den tiden…
  men sen har ju stan tagits over av “skruvbollar’ och nu styrs ju stan av dessa stollar…nej det klart “vaenster” ar val narmast diametralt motsatt mina ideer…men hec allt ar inte forlorat aven Michael Savage bor i SF och han ar mer “hoger” an tom jag…..:)
  http://www.youtube.com/watch?v=wWErech92ac


 30. Gittan skriver: 8 augusti, 2009

  Läste just på Expressen att Pernilla Wiberg gift sig med sin Bödvar efter alla år och två barn ! Apropå långa förhållanden som diskuterats här ovan…Det är ju upp till individerna att få en relation att fungera och inte låta tristessen riva sönder passion och vänskap..
  Jag tillhör gruppen UNIKUM enligt mina väninnor som är inne på både andra, tredje och till och med fjärde äktenskapet ! Jag lever nämligen med den man jag sa ja till för tjugo år sedan ! Självklart upp och ner svängningar genom åren men det är inte “grönare på andra sidan staketet”…Detta också enligt mina uppstressade vänner…


 31. Martin skriver: 8 augusti, 2009

  Gratulerar Gittan det ar sa alla borde ha det….det ar idealet…men tyvarr
  sa blir det inte alltid….men samtidigt ar det helt klart att folk ger upp alldeles for latt sag nanstans att skilsmassorna i Stockholm nu ar ca 50-70 procent av alla som gifter sig…????…..inte bra!!!
  aven om ibland graeset ar gronare pa andra sidan…:)


 32. Gittan skriver: 8 augusti, 2009

  Käre Martin…
  Grönare under en begränsad ( angenäm) period kanhända…Men, uj uj uj vad vardagen har snabba fötter in i även de tajtaste relationer…Då gäller det att bita ihop !


 33. Martin skriver: 8 augusti, 2009

  jag har upplevt alla variationer Gittan aven den dar karleken aldrig forsvann men var en del av vardagen….i aratal…..djup riktig akta karlek finns och rostar aldrig……far nog framhalla att jag kanske har en bredare erfarenhet an Du…??…kanske tyvarr sa….!! tillhor dessutom inte dem som later gruff deppa ner mig utan vaknar varje morgon med friska foresatser och ny energi…:) men an en gang Grattis ty det ar det basta att vaexa ihop och ha ett liv tillsammans med barn och familj y todo..det ar sa det skall vara och det ar Guds avsikt att sa skulle di flesta ha det….men djavulen sar sina tistlar pa livets vag….:)


 34. Martin skriver: 8 augusti, 2009

  man maste laera sig att skilja pa foralskelse….och kaerlek…det ar inte samma sak…foraelskelse som Du sa riktigt sager gar over raett snabbt men akta karlek varar och varar…..kom ihag att “kaerleken ar blind…men aektenskapet ar klarsynt….:)”…folk gifter sig pa felaktiga grunder ocksa samt med orealistiska forvantningar..tex Du skall gora mig lycklig…FEL
  man maste ha lyckan inom sig….livet skulle rent allmant vara battre om fler hade en personlig relation till Gud..det ar det som fattas idag…mer an nagon annan faktor…mais l’important c’est la rose…:)
  http://www.youtube.com/watch?v=DZkXR9wmE-w


 35. Barbro skriver: 8 augusti, 2009

  Svagt Martin att du tog bakvägen.


 36. Barbro skriver: 8 augusti, 2009

  Det är så här Martin, nu citerar jag Kate Melua att “I tog a chance in
  loving you and you tog a chance in loving me. En chanstagning är vad det är!


 37. Irena. skriver: 8 augusti, 2009

  Men huvudsaken är Rosen 🙂 🙂 sedan är vägen målet värd. Hoppas jag, i alla fall 🙂


 38. Martin skriver: 8 augusti, 2009

  Som Du brukar saga Barbro….forklara “bakvaegen”….??


 39. Lin skriver: 8 augusti, 2009

  Martin!
  Varifrån har Du fått all din klokskap ifrån?
  Livets törnar i kombination med intelligens och empati förmodar jag.
  Men Du vet… 3:e gången gillt, så jag önskar, Du finner en kvinna som kan leva upp till Din nivå.
  Inte lätt….nej, men HON finns.
  Lycka till!


 40. Lin skriver: 8 augusti, 2009

  Martin!
  Varifrån har Du fått all din klokskap ?
  Livets törnar i kombination med intelligens och empati förmodar jag.
  Men Du vet… 3:e gången gillt, så jag önskar, Du finner en kvinna som kan leva upp till Din nivå.
  Inte lätt….nej, men HON finns.
  Lycka till!


 41. Martin skriver: 8 augusti, 2009

  Lin mitt problem har alltid varit bristen pa pengar….:) jag har som dom sager i Ameri’ka…..:) “a Cadillac taste on a Chevy income”….:) i allt aven ifraga om kvinnor…:) Tack for Din omtanke Du ar alltid sa snaell mot mig det ar trevligt for annars ar jag mest van vid skaell,,,,ty jag ar inte den som sticker under stol med mina (kontroversiella??) synpunkter…..
  jag tror ocksa att en dag finner jag henne….ELLE…:) ou puede ser ella
  http://www.youtube.com/watch?v=38Ew6Zl8LPk


 42. Martin skriver: 9 augusti, 2009

  a vad blir morgondagens nyhet?? Prins Charles nyss hemkommen fran sitt Frankrike besok…besokte “haromdagen” ett alderdomshem drabbat av eld?? ja det blir det nog…100 spaenn….vem satsar mot??


 43. Martin skriver: 9 augusti, 2009

  kom just ihag att jag hade en skolkompis som hette Olof Palme, en neveu till thee Olof Palme…sa det blev alltid skrattfest nar vi hade upprop i aulan….:)


 44. Gittan skriver: 9 augusti, 2009

  Martin / 42….Förhoppningsvis den UTLOVADE förlovningen mellan Madeleine och Jonas som DAM skrev om i veckans nummer…
  Enligt dem var hovets Nina Eldh hemkallad från semsestern av drottningen. Man får väl förmoda att det ska betyda en förberedelse av ett pressmeddelande…
  Ser jag väldigt mycket fram emot….
  .


 45. Christina Helsinki skriver: 9 augusti, 2009

  Efter att ha varit så länge sambor, är inte en förlovning nästan löjlig?

  Till altaret med dem direkt för att börja ett riktigt familjeliv. De kan ännu komma att ångra sig, för Madeleine kan knappast skylla på att hon var så uppe i karriären att familj och barn blev uppskjutet.


 46. Barbro skriver: 9 augusti, 2009

  Hej Martin
  Menar du på fullt allvar att du behöver få det förklarat för dig? När jag som
  bor högt upp i högan nord vet vad det betyder eller också är det kanske just därför…..


 47. Gittan skriver: 9 augusti, 2009

  Christina Helsinki…Vad som är lustigt är att debattörerna här på forumet tycker att Madeleines och Victorias LÅÅÅÅNGA samboförhållanden tyder på stabilitet och utprovad försäktan om ett fungerande förhållande för framtiden…
  MEN…När det gäller Carl-Philip och Emma, då har man varit ett par alldeles för länge (efter ungefär lika lång tid) och bör fundera på att byta partner till allas belåtenhet..
  Lite hårklyveri eller hur ?
  Jag tycker att alla tre syskonen har tagit lite väl god tid på sig i sina funderingar även om jag har stor förståelse för viljan att skaffa högskolebetyg och inte förhasta sig…
  De flesta vet väl tämligen säkert efter ett par tre år om man har några utsikter till att klara av ett äktenskap med respektive kandidat…


 48. Christina Helsinki skriver: 9 augusti, 2009

  Gittan,

  Yess, dessutom tänker jag inte så mycket på deras väl och ve, men på eventuella barns. Mina föräldrar var ´gamla´när jag föddes ( kanske många nu förstår mina korkade kommentarer) och efteråt sett så kan jag säga att det inte skulle ha varit så dumt att ha en farmor i femtio års åldern.


 49. Martin skriver: 9 augusti, 2009

  ajajaj Moumiiiinntrolllet har alltid tyckt att Dina kommentarer var damiga men nu forstar jag att dom var dammiga….:) min mormor var 50 ar nar jag foddes…men morfar var 70….sa det var en kombi variant….:) mina foraldrar dock “bara” 27 och 25……tror Du alltsa att “korkade kommentarer”ar relaterade till foraldrarnas alder???…nehej Du skojar bara…:)


 50. Helena M skriver: 9 augusti, 2009

  Christina, Min farmor fyller 90 i november och själv är jag snart 37år

  Gissa om min saknad blir stor när hon går bort hon är min älskade farmor som jag tycker bäst om i min familj och släkt.

  Hon finns alltid för mig och jag har ju min sambo men farmor är alltid farmor.

  Kram Helena.


 51. Helena M skriver: 9 augusti, 2009

  Bör tillägga att mamma var 19 år och pappa 22 år när de fick mig.


 52. Christina Helsinki skriver: 9 augusti, 2009

  Helena M.

  Du skall skatta dig lycklig över att din mamma och pappa var så unga. Inget fel på att bli föräldrar när man är 40, men man är något långsammare på skridskobanan, än när man var t.ex. 25.

  Personligen uppmuntrar jag alla att skaffa barn tidigt, så slipper mammorna tonårsraseri, när de själva börjar snyfta över ansiktet, klimakteriet och lilla pappa säger hej då, du, jag har hittat en annan, 23 år.


 53. Christina Helsinki skriver: 9 augusti, 2009

  Martin gå in på www. Malmgård.fi.

  Victoria borde ha kommit till mig på kaffe, en ogift greve Creutz existerar på en kilometers avstånd. Stor Sarflax och von Born har inte några passande linkar, tyvärr.


 54. Irena. skriver: 9 augusti, 2009

  Familjefakta: Vi är en typisk “Lill-Babs familj” där alla får barn tidigt och ofta förekommer på familjesidan i lokalblaskan under sådana rubriker som : “Fem frejdiga generationer” “Ett sexpack döttrar” o.s.v…
  Helena M: Vad härligt med gamla matriarken Farmor, en sådan hade vi också, länge, men nu har hon gått bort. Snyft. Jag förstår hur du känner för din!!


 55. Helena M skriver: 9 augusti, 2009

  Irena, tack för de fina orden, jag kommer aldrig komma över dagen då hon dör

  Christina Helsinki Ja jag är överlycklig att de var så unga, min mor tog de fel på när jag låg på sjukhus, de sa att syskon ej var välkomna och menade min mamma (skratt) då var jag 13 år..


 56. Martin skriver: 9 augusti, 2009

  Moumiiiinntrolllet japp gick in pa denna sajt och det var vael vaert besvaret…Kiitoos sa valdigt mycket och skicka fler sana laenkar mkt intressant….!! ett fint staelle som vi saer i Skane…
  www,Malmgard.fi


 57. Johanna skriver: 10 augusti, 2009

  Vi såg honom komma med den lilla båten, där han sedan klev in i den större. Där var det uppdukat med champagne. Under kort tid öppnades två champagneflaskor. Där satt de sedan och njöt av kvällssolen.


 58. hertiginnan MafaldaHakanframförallt!-nejtack! skriver: 1 november, 2009

  Hur många förstasidor i er urkassa tidning har Sveriges stilige kronprins Carl Philip fått pryda? Någon alls, mer äv vid dopet, då han ännu inte berövats sin kronprinstitel? Tror inte det. Jättehakan Victoria är som ett dåligt skämt, som inte har vett på att avsäga sig sin felaktigt tilldelade tronföljarroll. Vilka strider det måste vara bakom den leende fasaden, när det var och är kungaparets uttalade vilja att Carl Philip född till kronprins, skall vara tronarvinge och inte denna korkade och inte den maktgalna malloppa Victoria, Tyvärr styrs kungaparet av en massa maktgalna hovfunktionärer, som styr dem. Dags med en kampanj för att ge kronprins Carl Philip tronföljarplatsen åter. Det saknades anledning att avsätta honom.


 59. Martin skriver: 1 november, 2009

  #58 ja det ar ju svart att inte halla med..Carl Philip berovades sin tron, sa ar det ju… retroaktiv lagstiftning ar ju annars bara for kommunist diktaturer
  men sista ordet ar mahanda inte sagt annu !! och en sak till !! detta skedde mot kungens uttalade vilja !!!


Annons

Laddar