Prins Carl Philip invigde museum

Prins Carl Philip invigde museum
Annons

Under helgen kom prins Carl Philip till Karlstad för att inviga Sveriges infanteribrigadmuseum.

Prins Carl Philip och landshövding Kenneth Johansson ses vid vid invigningen av Sveriges infanteribrigadmuseum i Karlstad i lördags. Vid ankomsten till Karlstad togs prinsen emot av landshövding Kenneth Johansson som också bjöd på en lunch på residenset.

Annons

Efter lunchen välkomnades Carl Philip till Sveriges infanteribrigadmuseum av Björn Tomtlund, Ulf Andrén och Jenny Boström från museet. Sedan var det dags för prins Carl Philip att inviga museet.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Kungahuset.se

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

21 kommentarer till “Prins Carl Philip invigde museum”

 1. S.P.H. skriver: 3 juni, 2013

  Hvilken fryd for øjet han er denne prins og ‘modelaps’.
  Jeg ved, det er såå usagligt, men jeg synes, han er såå snygg !!!


 2. AFia skriver: 3 juni, 2013

  Han är en riktig klippare…..


 3. liljan skriver: 3 juni, 2013

  2# Den sortens humor GILLAR jag. Tack och ha en bra dag.


 4. Kerstin Bergström skriver: 3 juni, 2013

  Hertig av Värmland ställer upp för sitt hertigdömme.Han har varit där flera gånger i år.Våran hertiginna har varit 2 gånger på 30 år.


 5. Sthlm skriver: 3 juni, 2013

  Prins Carl Philip skulle representera i mycket större utsträckning än vad han har gjort det senaste året. Efter kungen är prins Carl Philip den som känns mest kunglig. Trevligt att se honom glad dessutom.


 6. Titti W skriver: 3 juni, 2013

  #4 Kerstin Bergström

  Och vem är er hertiginna?


 7. emma_h skriver: 3 juni, 2013

  4 Du glömmer Kerstin… Orsaken till besökena: H-dömet har ju skänkt CP 1 egen villa+tomt vid sjön Rottnen så det r inte särskilt otippat att hertigen ofta är där (plus x-skidträning i vintras) …men framför allt skickar Hovet ofta CP dit på jobbuppdrag … nu senast Brigadmuseet
  Orättvist att jämföra m syrran M som bor på annan kontinent och som bara enstaka ggr skickats dit i jobbet före USA-flytten M lär flera ggr ha varit i sitt h-döme men out-of-media dvs privat. Nu på fredag blir det inslag av Ms hertigdömes maträtter o kulturella liv på brudparets Rehearsal Dinner Sen gavs det lysnings-gåvor i form av upplevelser inom hertigdömet så hon dyker nog upp snart


 8. Britt PerssonPrinsCarl-Philipinvigde skriver: 3 juni, 2013

  Prinsen kommer att vara ett gott stöd för storasyster kronprinsessan
  och sin svåger prins Daniel! Han verkar kunna representera på ett värdigt sätt och ställer säkerligen upp med avlastning för dessa båda och sina föräldrar!


 9. chriss skriver: 3 juni, 2013

  Jaa, han är som klippt och skuren för den typen av uppdrag…


 10. Saga skriver: 3 juni, 2013

  Prins Carl Philip är faktiskt en riktigt bra representant för kungahuset. Hoppas vi får se mer av honom framöver!


 11. Olga skriver: 3 juni, 2013

  Ja, tänk vilken duktig prins vi har. Äter lunch och klipper band, allt på samma dag. Undrar hur många programpunkter hovet fått ihop av det.


 12. Maryou skriver: 4 juni, 2013

  Han är så duktig!


 13. Britt PerssonPrinsCarl-Philip skriver: 4 juni, 2013

  När prinsen representerar ska det ironiseras och ifrågasättas, varför?
  Medan då hans lillasyster, som verkligen är snygg, bara visar upp sig, överröses hon med superlativer! Varför denna skillnad?


 14. cilla skriver: 4 juni, 2013

  Kungar, drottningar, prinsar och prinsessor hör hemma i sagorna eller i medeltiden, inte i var moderna tid. De gör absolut inget nytta.


 15. Kristiansen skriver: 4 juni, 2013

  # 7 emma_h:
  Dette er nok et eksempel på hvem av CP og M som er lojal iht til sin rolle HKH av Sverige. Deres ageringsmåte er s-å-å-å- forskjellig på så-å-å-å mange områder!


 16. magggan skriver: 4 juni, 2013

  Att Prinsen ironiseras och ifrågasätts tror jag bottnar i hans val av tjej.Ärligt talat så tror jag det. Sånt råkade han inte ut för på Emma Pernalds tid. Rätta mig om jag har fel.


 17. Kristiansen skriver: 4 juni, 2013

  # 13 Britt Persson:
  CP er mye klokere enn sin lillesøster, som også agerer som en sådan, selv om også lillesøstre kan bli bra mennesker!
  At det hakkes på CP, men ikke på M her på sidene gjenspeiler heller tantenes verdisyn – styling/klær gir stor kred – etter deres smak – i tillegg til at kjæresten er rik jetsetter. Det anses vel overmåte mye mer verdifullt enn CPs lojalitet, utholdenhet i forhold til sin konservative far som i mer enn et sekel har satt hans liv “på vent”! Jeg hadde rømt fra Sverige, his jeg var i CPs sko! Jeg forstår heller ikke hvorfor den bortskjemte lillesøster fikk gifte seg før CP, som jo for lengst og gjentatte ganger har signalisert at han har valgt sin partner!


 18. Mia skriver: 4 juni, 2013

  # 14 Cilla

  Sagorna är baserade på verkligheten inte tvärtom! Det funkar ypperligt med konstitutionell monarki i Sverige! Som ett talessätt lyder – If it ain’t broke don’t fix it.


 19. realisten skriver: 4 juni, 2013

  @11, instämmer med dig.


 20. Kerstin Bergström skriver: 4 juni, 2013

  emma_h De blir tilldelad hertigdömme när de födds.Jag är inte purung så jag vet vad de andra har gjort.Jag är född i Södermanland,där husera pVillhem.Han anordna fest på midsommar på Stenhammar och åkte runt i landskapet på en det ena och andra,som barn träffade jag honom flera gånger.P Bertil var mycket flitig och ofta i Halland.Nu var det inte fråga om privat utan arbetsuppdrag.Hon var 28 år när hon flytta till NY.Det har funnits många tillfällen.Fr18 år dela ut medaljer på hästhoppning och hade Victoria med som stöd och så 1 gång till.Vad tror du Gästrikeborna säger och tycker??


 21. Kerstin Bergström skriver: 5 juni, 2013

  #16 maggan Jag tror inte på din teori.Det är andra tider nu.Media och fotografer fler nu än på den tiden.Då fanns inte kamera i mobiler.Sedan är det dåliga tider (globalt) nu.Folk gnäller på allt och alla.Dessutom tror jag Facebook har förstrört memtaliteten på folk.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar