Prins Carl Philips kompis nyförlovad

Prins Carl Philips kompis nyförlovad
Annons

Prins Carl Philip.
Prins Carl Philip.

En nära vän till prins prins Carl Philip har precis förlovat sig. Ni kan läsa mer om det nya paret på bloggen Åsas kungliga Europa.

Prins Carl Philips gode vän Oscar Kylberg har förlovat sig nu i höst. Vår reporter Åsa Bönnelyche vet givetvis mer om det hela, hon berättar mer om Oscar och hans nya fästmö på bloggen Åsas Kungliga Europa.

Annons

Foto: Stella Pictures.


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

27 kommentarer till “Prins Carl Philips kompis nyförlovad”

 1. Bittan skriver: 14 september, 2010

  Hoppas inte C-P kommer på att förlova sig med Sofia!
  Hon är bara en lycksökerska! Kungaparet skall sätta stopp för deras förhållande!


 2. py skriver: 14 september, 2010

  hejsan! sluta klaga på sofia när ni inte vet vem hon är! sanningen kommer väl fram förr eller senare i så fall! men ge henne en möjlighet att presentera sig först! hon duger nog bra för carl philip! hoppas att dom får varandra! tack för mig! mvh.py


 3. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 14 september, 2010

  # 2.
  Hon har dessvärre redan presenterat sig.


 4. A-C skriver: 14 september, 2010

  jag spillde ut kaffet när jag såg rubriken 😀


 5. BEN skriver: 14 september, 2010

  2. py
  Har inte Sofia Hellqvist presenterat sig för hela världen?


 6. Bittan skriver: 14 september, 2010

  Håller med Demba. Det går inte hem med välgörenhet i hennes fall.


 7. MartinzzonSvenskDam skriver: 14 september, 2010

  En sak som är säker:
  Prins Carl-Philip
  är mycket snygg!


 8. Evelynactionaid.se skriver: 14 september, 2010

  WOW..vad Carl Philip ser snygg ut 🙂


 9. signe skriver: 14 september, 2010

  Håller med Demba “3” och Bittan “6”
  Det räcker hennes falskhet lyser och vår lille C-P har ännu inte märkt det. Mycket konstigt…..trodde han ställde högre krav på sin tillkommande. Kungen måste väl snart komma med ett meddelande till svenska folket att sonen avsäger sig tilteln och samtidigt försvinner från offentligheten.Sofia har redan skämt ut vår kungafamilj och det får inte fortsätta. Såg i nån blaska att syskonen har blivit osams och jag hoppas de kan stå på sig mot C-P och även kungaparet gillar inte Sofia. Så det är bara att stötta kungen och Silvia, Maddeleine och Victoria……..


 10. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 14 september, 2010

  Ja Carl-Philip är ett riktigt ögongodis. 🙂


 11. Josephine skriver: 14 september, 2010

  Ja, även jag höll på att sätta téet i halsen.

  Hugaligen – det var nära ögat; om ordet ‘kompis’ saknats i rubriken så hade katastrofen varit ett faktum.


 12. MariaB skriver: 14 september, 2010

  Öh, vad ska nu mamma och pappa göra åt sin (vuxna) sons val?! Att han själv eller någon annan skulle ta från honom hans titlar tror jag inte på en sekund. Jag hoppas verkligen att C-P väljer Sofia till sin hustru en dag, det är så roligt med lite storm i vattenglaset 🙂


 13. py skriver: 14 september, 2010

  ja hallo! jo det stämmer att man kanske vet mer om henne! och bilderna är inte så bra i kungliga kretsar direkt! men man får väl se vad som händer här näst! det blir som en följetång! skall hur som helst bli spännande och se! vad som helst kan hända! tack för mig igen! mvh.py


 14. Malin skriver: 14 september, 2010

  Haha, ni är ju för roliga! Spyr galla om en person ni inte känner och säger att alla utom Carl-Philip sett igenom henne. Jag undrar bara, vem känner henne bäst? Ni eller prinsen? Och nej, det räknas inte som att känna någon för att man läst skvaller om personen. Carl-Philip är född samma år som min sambo, 1979, och så vitt jag vet har man då varit myndig i 13 år och fullt kapabel att fatta sina beslut själv. Det är ju knappast så att han går in här och läser och tar till sig era åsikter 😀 Fast det vore ju i och för sig synd om ni slutade med era intelligensbefriande kommentarer. Då hade man ju inget kul att läsa 😉


 15. Ulla Forsman skriver: 14 september, 2010

  I mina ögon är Carl Philip som sagans drömprins. Ser bättre ut än Johnny Depp med den äckliga mustaschen.


 16. Vicki skriver: 14 september, 2010

  Lelle Carl Philip varför? spanade hon in dig, som hon skrev på sin blogg, hon måste ju ha vetat vem HAN var iaf, han visste kanske inte vem HON va, innan det var “för sent” hon hade de rätta knepen att fånga honom i håven s.a.s.
  De kanske inte tänkt färdigt än, någon av dem, det får vi hoppas.
  Sofia kan inte få ett bra liv, att alltid känna klyftan tär både på psyket och förhållandet- kan inte bli lätt.
  Han är snygg, godhjärtad och lite blyg och blåögd.
  Så uppfattar man honom iaf-


 17. nea skriver: 14 september, 2010

  Tror ni verkligen att kungen skulle ta titeln från något av sina barn anno 2010 (i det fria land som sverige är)? Kommer aldrig(!) att hända! Det skulle vara ett politiskt självmord och inte förenligt med den demokratiska, moderna värld vi lever i. Kungen har nyss i sitt bröllopstal till v&d poängterat att de, likväl som resten av sveriges medborgare, skall få gifta sig av kärlek. Någon “sanktion” i form av titelborttagande kommer alltså inte att ske, det kan ni vara säkra på.


 18. Irena. skriver: 14 september, 2010

  Svensk Damtidning övar inför framtidens förlovningar..


 19. Janeth skriver: 14 september, 2010

  but do not understand, who is getting married,,,,Prince or friend….by comments seems that whoever undertakes is the prince,,I think Minimum awaits two or three years before a commitment official as happened with her sisters


 20. Anne från Amerika skriver: 15 september, 2010

  Att behöva vänta för länge för att kunna gifta sig förstörde för de två yngre kungabarnens förhållanden. Det skulle ha varit underbart med Emma och Carl-Philip och Madeleine och Jonas!


 21. snickarjohn skriver: 15 september, 2010

  intresseklubben noterar!


 22. Hilde E. skriver: 15 september, 2010

  Ærlig talt, om prinsens kamerat forlover seg, betyr vel ikke det at alle og enhver av den grunn skal vurdere Carl Philips privatliv.
  La tiden arbeide med hans og hans venninnes forhold, det er ikke sikkert at det blir noen forlovelse for de to.


 23. Irena. skriver: 15 september, 2010

  Nea # 17: och där är brännpunkten för framtidens eventuella monarki. Alla folkets rättigheter och nästan inga av dess skyldigheter? DÅ är någonting ruttet i The Kingdom of Sweden!
  Jag vill behålla monarkin om den fortsätter att representera “oss svenskar” och deltar i det som händer Sverige…Men de får inte vara till salu och inte vältra sig i oförtjänta privilegier. Drottning Silvia sköter sig mycket bra, i mina ögon, med sitt engagemang för demensvården, det kommer dementa människor till del, mycket bra!
  Det är kanhända så, att hon mest arbetar i “frack” med Childhood, men det är bra att detta hjälper till att sätta focus på hur, företrädesvis flickor, används, utnyttjas och sedan kasseras av mäktiga män. Mycket bra, drottning Silvia!
  Sedan vet jag inte om det på något sätt berör denhär prinskompisens förlovning, med förlov sagt 🙂


 24. Kristinasvenskdam.se skriver: 15 september, 2010

  Till skillnad från flera andra här tycker jag inte att C-P är stilig. Ser strandraggaraktig ut. Och så det där kletet han har i håret…. blää


 25. Evelynactionaid.se skriver: 15 september, 2010

  # 24 Kristina

  Om en strandraggare var så snygg som Carl Philip så hade jag redan varit gift med en 🙂


 26. BEN skriver: 15 september, 2010

  Att SD väljer att berätta om prins Carl Philips kompis förlovning får väl ses som en vink om att tidningen inom kort också kommer med ett reportage om prins Carl Philip och Sofia Hellqvists förlovning. Den kungliga veckotidningen informerar ju oss läsare i det senaste numret om att “CARL PHILIP OCH SOFIA HAR FLYTTAT IHOP!”
  Detta bör ju innebära att kungen har gett sitt samtycke till sammanflyttningen. I annat fall hade ju det väl inte varit möjligt.
  Något för skatteverket att ta tag i.


 27. Gudrun Bäckblom skriver: 16 september, 2010

  Varför får inte Carl-Filip dejta vem han vill, det gör ju alla andra också. Herrrreguuuud, vi lever ju inte mera på 18.00 -talet


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar