Prins Carlos av Bourbon-Parma har gift sig i hemlighet

Prins Carlos av Bourbon-Parma har gift sig i hemlighet
Annons
Prins Carlos av Bourbon-Parma och Annemarie Gualthérie van Weezel.
Prins Carlos av Bourbon-Parma och Annemarie Gualthérie van Weezel.

Prins Carlos av Bourbon-Parma har nu gift med sin Annemarie Gualthérie van Weezel. Bröllopet skedde i hemlighet på okänd plats.

Prins Carlos, 39, förlovade sig med Annemarie Gualthérie van Weezel, 31 i höstas. De gifte sig i lördags borgerligt på hemlig plats i Holland. Carlos är äldste son till prinsessan Irene av Holland och prins Carlos Hugo av Bourbon-Parma, hertig av Parma. Annemarie är journalist på holländska nationella tv-kanalen NOS.

Annons

Har en son

Annemarie får nu titeln Hennes Kungliga Höghet prinsessan Annemarie, prinsessa av Piacenza. Paret kommer dock att ha ett större bröllop längre fram i sommar, i Bryssel. Annemarie jobbar i Haag men träffade sin blivande make när de båda bodde i Bryssel en tid. Prins Carlos har en 11-årig son med en kvinna som han hade en tillfällig förbindelse med, och som inte är officiellt erkänd av prinsen och hans familj. Carlos är också barnbarn till den avlidna drottning Juliana av Holland.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Prins Carlos av Bourbon-Parma har gift sig i hemlighet”

 1. Marie-Louise skriver: 15 juni, 2010

  Om nu den 11årige killen är hans son,så är det ruttet att inte erkänna honom.Medeltidsbeteende!


 2. Cathrine skriver: 15 juni, 2010

  Gutten er hans sønn, men han vil ikke ta ansvaret for ham og erkjenne gutten. Det er vel kjent her i Nederland. Ekkel mann…


 3. Emma skriver: 15 juni, 2010

  Godt han ikke blev kronprins af Spanien! Jeg mener, at jeg har læst, at hans far prins Carlos Hugo af Bourbon-Parma også gjorde krav på den spanske trone efter Franco.


 4. Milla skriver: 15 juni, 2010

  Det stemmer Emma, det var nok det beste at det ble han som er nå, ellers hadde Carlos vært kronprins nå. Syns synd på hans sønn som ikke er god nok.


 5. Pia skriver: 16 juni, 2010

  Tänk om ansvarslösa herrar kunde avstå från “tillfälliga förbindelser” eller åtminstone använda kondom, om de inte är beredda att stå för det de gjort. Riktigt tarvligt att låta ett oskyldigt barn lida för sin härkomst. Vad jag minns från 60-talet är att hans far också är arrogant och “headstrong”. Han gjorde aggressiva anspråk på Spaniens tron och holländska parlamentet godkände inte att prinsessan Iréne gifte sig med honom. Paret skildes så småningom tror jag. Detta lyder under rubriken “värdelöst vetande”, men tänkte att det kanske hör ihop. Att vara egoistiskt lagd, menar jag.


 6. Pia skriver: 16 juni, 2010

  PS. Tur att Juan Carlos blev Spaniens kung i alla fall. Både han och Sofia verkar vara ett bra par. Kronprinsen Felipe är ju ett charmknippe och Letizia vacker som en liten älva. DS


 7. Evelynrb.se skriver: 16 juni, 2010

  # 5 Pia
  inte bara killarna ska använda skydd, tjejerna ska också ta ansvaret till att använda skydd. Jag säger inte detta för att försvara killarna för det gör jag då rakt inte.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar