Prins Carls Philip och Sofia semestrar i Båstad

Prins Carls Philip och Sofia semestrar i Båstad
Annons

Carl-Philip-Sofie

Prins Carl Philip fortsätter sin relation med Sofia Hellqvist. I helgen sågs de mysa på en restaurang i heta Båstad. Daniel Nyhlén berätar mer på sin blogg.

Det ser inte precis ut som kärleken falnat vad som gäller prins Carl Philips relation med Sofia Hellqvist. De bägge sågs ute på en krog i Båstad i helgen. Mitt under tennisveckan då stan är fullkomligt nerlusad av journalister och fotografer.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

82 kommentarer till “Prins Carls Philip och Sofia semestrar i Båstad”

 1. Tina skriver: 19 juli, 2010

  “Tack..svenska folk..för att ni har givit mig min prinsessa!”
  Visst välkomnar vi den undersköna Sofia som Sveriges prinsessa!
  Inte ens Silvia var hälften så vacker som ung!
  Kungahusets uppgift är att ge goodwill åt ett “Sverige i tiden”!
  Dagens stenhårda estetiska race mellan mediapersonligheter vinner Sofia lätt!
  Hon blir en värdig cover girl för AB Sverige!
  Välkommen Sofia!


 2. Nettan skriver: 19 juli, 2010

  1 # Så det är på det här sättet som du försöker fjäska dig in hos den kungliga familjen. Oavsett vad du än säger, så är det slutligen upp till Carl- philip, att avgöra vem det är som han vill leva med och det har ingen annan med att göra… Kungahusets goodwill or not!


 3. Tina skriver: 19 juli, 2010

  “Nettan ..ursäkta..men vad har mina åsikter om estetik och statsskick med “ditt fjäsk för kungahuset”.. att göra?
  Jag är stilist och uppskattar skönhet..that´s it!


 4. Helena.A skriver: 19 juli, 2010

  Jag tycker Sofia ser ut som en pinuppa även i de kläder som hon bar när hon visades upp med sin mentor. Hon passar inte in i kungahuset.


 5. Nettan skriver: 19 juli, 2010

  3 # Thats it! Då får jag väll ta dig på orden vännen.. Du verkar ha ett skönt sinne, för skönhet.


 6. Anders skriver: 19 juli, 2010

  Babydoll Sofia med mentor HAHA – kanske prins Carl Philip
  behöver en ‘förmyndare’ !!!


 7. Anna skriver: 19 juli, 2010

  Vad är Carl Philip mot Sofia??


 8. Bo skriver: 19 juli, 2010

  Håller med om att Sofia ser ut som en pinuppa även idom kläder hon bar med sin mentor. Nej- ingen stil alls och då får man tänka att hon visste att det skulle fotograferas. Ingenting för ett kungahus. Vulgärt är ordet.


 9. anne skriver: 19 juli, 2010

  Kongefamilien i Sverige er flotte ambassadører for Sverige.
  Det skal dere være stolte av, som vi er av vår egen kongefamilie i Norge. Vær glade for at de svenske kongebarna har det fint med sine venner,kjærester og ektemake. Sure kommentarer gir bare sure ansikter til dem som kommer med dem …

  GOD SOMMER!


 10. Danska skriver: 19 juli, 2010

  Ja hvis de bliver gift så får Sofia lov til at være i et reality-show i alle døgnets 24 timer og alle ugens 7 dage i resten af sine dage 😉

  Det vil hun jo sikkert også gerne 😉


 11. Prinsessan Sol skriver: 19 juli, 2010

  Jo, nog ser hon lite utmanande ut. Men hon har kanske både hjärta och hjärna. Man ska inte döma hunden efter håren (heter det så?)


 12. Pia skriver: 19 juli, 2010

  Prins Carl-Philip är nog en väldigt snäll och rar pojke, men inte jätteskärpt, tyvärr. Han vore säkert ett lätt “byte” för en tjej som kan konsten att “ta för sig”, som feministerna predikar. Jag säger inte att det ÄR så i det här fallet, men en prins kan aldrig veta om det är titeln och pengarna eller äkta kärlek. Stackars lille prinsen.


 13. Helena skriver: 19 juli, 2010

  Tack nr; 11 jag kunde inte säga det bättre själv!!!!!!!!!!!!!!!!


 14. Lisa Lusth skriver: 19 juli, 2010

  Jag har fortfarande inte förstått oviljan mot en tjej som varit med i en dokusåpa utan att ha nakenaktiviteter för sig, utan bara visat lite hud i Slitz på bilder som avslöjar lika lite som alla bikinibilder som finns på Drottningen och Prinsessorna på olika båtdäck. Har vi förresten inte redan en Prinsessa som uppträtt som dansare på nattklubb. Det har väl inte förstört Kungahusets goodwill. Går det bra med ensamstående mödrar i Norge så fungerar det säkert utmärkt med en Sofia i Sverige. Det är ändå 2010 nu? Huvudsaken är väl vad personen ifråga kan tillföra Kungahuset i framtiden, inte vad hon gjort i forntid?
  Kram


 15. Prinsessan Sol skriver: 19 juli, 2010

  #15 Du kan väl inte mena att smygtagna bilder på människor som solbadar är samma sak som att frivilligt vika ut sig i en tidning? Det är jämförelsen jag reagerar mot. Sofias val att låta sig fotograferas i Slitz har jag inga synpunkter på.


 16. Håkan AlmgrenHåkan skriver: 19 juli, 2010

  Hur kan någon påstå att Silvia inte var lika vacker som ung. Det är lögn, Silvia var otroligt vacker som ung och är ännu det.


 17. Helena.A skriver: 19 juli, 2010

  Jag undrar också vad hon försörjer sig på. Någon som vet?


 18. Bridget skriver: 19 juli, 2010

  Sofia pluggar på universitetet och håller på att starta upp en välgörenhetsorganisation i Sydafrika tillsammans med en vän sedan en tid tillbaka. Tidigare har hon oxå arbetat som yogalärare i USA.


 19. Lucas skriver: 19 juli, 2010

  Vilken tjej – Sofia är mycket vacker. Förstår att det sa “klick” för Carl Philip när han såg henne. Antagligen har det “klickat” för henne också. Att Sofia varit transparant klädd och visat upp sin vackra kropp, för att komma vidare och få lite pengar, kan väl inte ses som hon tjänat pengar på sex. Det tycker iaf inte jag.
  Carl-Philip och Sofia är ett mycket vackert par. Önskar att de får representera Sverige i världen – jag skulle i så fall bli mycket stolt.
  Får Victoria gifta sig med Daniel. då tycker jag att Carl-Philip kan få gifta sig med sin Sofia.
  Vad är skillnaden???


 20. pernilla skriver: 19 juli, 2010

  Det man gör som 18 eller 19-åring ska väl inte ligga en till last resten av livet om det inte är värre saker än en dokusopa och några lättklädda bilder! Många gör saker i den åldern som de inte skulle göra några år senare då de flesta mognat och är ansvarstagande och seriöst jobbande eller håller på att utbilda sig.


 21. Anna skriver: 19 juli, 2010

  Jag tycker Sofia påminner mycket om Silvia i unga år.
  I dagens kungahus passar ju alla oavsett bakgrund och leverne.

  Ofta väljer sonen en kvinna som liknar mamma.
  Nu senast furt Albert.


 22. Lucas skriver: 20 juli, 2010

  Jag tycker Anna har rätt – visst är det så att sonen oftast väljer en partner som liknar mamma. Furst Albert har gjort det och nu även våran prins Carl-Philip.
  I det Svenska kungahuset har de plötsligt godkänt Daniel p g a att Victoria enbart ville äkta Daniel, annars fick det vara. de visade att de ville leva ihop och då gick det bra att utnämna Daniel till, Ers kungliga höghet, samt prins och hertig av Sverige.
  Jag tycker att prins Carl-Philip och hans Sofia är mer lämpade at bli Sveriges kungapar – de är mer ett kungapar i tiden.


 23. Helena skriver: 20 juli, 2010

  Vad ni tar i Sofias kompisar! Jag menar att jag vill ha förebilder som kungligheter! I Daniel ser jag endast förebild; hårt arbetande kille ifrån landsbygden som inte har glassat sig fram med sitt utsseende och beteende!
  Om det hade varit endast de bilderna ifrån Slitz då hade jag kunnat tänka att hon var lite ung och naiv! ,Men när jag ser bild på henne på en racertävling -10 då hon hon visste att människor följde henne och CP förehavande- att hon då visade djävulstecken tycker jag förstärker min bild av henne som ett enda stor Bimbo!!!!!


 24. Stina skriver: 20 juli, 2010

  23 # Man brukar ju också säga att flickor ofta väljer en man som är lik sin pappa antingen till utseendet eller sättet att gifta sig med…
  Sov så gott……


 25. Bittan skriver: 20 juli, 2010

  Håller med inlägg 4, 11, 13, men jämför inte Sofia med Silvia, hon hade och har mer stil och klass när hon kom med i bilden.

  Man skall kanske inte dömma efter utseende alltid, men tyvärr så är första intrycket kanske det som säger mest. Sedan vet man ju hennes tidigare levene och det gör sitt till. Nej C-P, något bättre kan du hitta!


 26. Helena A skriver: 20 juli, 2010

  Jaha, så Sofia lever på CSN, hon måste ha någon annan inkomstkälla för de pengarna räcker inte så långt. Rika föräldrar eller rik pojkvän.


 27. Evelynactionaid.se skriver: 20 juli, 2010

  # 17 Håkan Almgren
  Håller med Dig att Silvia var en skönhet som ung, och den som tycker motsatsen får nog skaffa glasögon.


 28. Katalin skriver: 20 juli, 2010

  Sofia Hellqvist är nu hedervärd medlem av BBB – Barbros Best & Brightest, som består av grundarinnan och mentorn Barbro Ehnbom och en skara “ambitiösa flickor i början av sina lovande karriärer.”
  Låter smått patetiskt, och man anar Sofias desperation att nu “övertyga” kungaparet om sin duglighet, även som påklädd.
  I vissa stockholmska innekretsar kallas hon fortfarande elakt nog för “the leg-spreader”, men de värsta ryktena skall man nog ta för vad de är; alltså rykten.
  Sofia bryr sig inte; hon älskar att vara exponerad, och har gjort allt för att också bli det. All publicitet är god publicitet, eller hur?
  Nu gäller det bara att ställa om imagen till Kulla-Gulla, och det blir en av hennes lättare. Men…mig övertygar hon inte, tyvärr.


 29. anita skriver: 20 juli, 2010

  C-P få välja vilken tjej han vill. Bara monarkin och kungahuset försvinner! Så fort som möjligt!!

  Sicken såpa!


 30. Evelynactionaid.se skriver: 20 juli, 2010

  # 31 anita…Det förblir en dröm för Dig som inte blir sann 🙂

  Vad skulle vi har istället tycker Du!!??


 31. Evelyn skriver: 20 juli, 2010

  Sofia Hellqvist inte kan lita på. De jämför inte med drottning Silvia. Det är som natt och dag. Jag tror inte det handlar om kärlek. Ditt Twitter post förra året har visat att hon vill bli beundrad. Det handlar inte om Carl Philip, men “prinsen”. Hon gör allt för nu, att vara en prinsessa. “Glamour Life”, fester och pengar och beundran. Hon har ett dåligt hjärta, hennes avsikter är tveksamma.
  Deras arbete i Afrika är inte ärligt. Det är allt för bilden. Jag tror hon är att manipulera. Carl Philip skulle älska vem han vill, men han – liksom varje människa – förtjänar ärlighet och ett gott hjärta. Han borde verkligen vara mycket försiktiga. För mig Sofia verkar vara den typ av kvinnor som vet väl hur man får pokalen. Carl Philip förtjänar bättre.


 32. Evelynactionaid.se skriver: 20 juli, 2010

  Som Ni alla ser så är det INTE JAG som har skrivit kommentar nr 33. Var vänlig sätt en bokstav efter Evelyn t.ex A


 33. Evelyn, USA skriver: 20 juli, 2010

  Jag har inte sett att det finns en annan Evelyn! Hej namn-sister!


 34. Anna skriver: 20 juli, 2010

  När kungen var ung fick han träffa olika sorters flickor i lugn och ro för journalisterna.
  Somliga flickor var mer presentabla än andra.
  En del helt olämpliga drottningämnen.
  Men han fick pröva sig fram för att till slut fastna för Silvia Sommerlath.

  Nu hetsas de sk. “kungabarnen”.
  Så fort de visar sig med ny partner ringer bröllopsklockorna.

  Detta är mycket olyckligt för det kan påskynda ett äktenskap.
  Förhållandet skulle kanske ha upphört av sig självt om pressen lämnat paret i fred.

  Låt Carl Philip pröva sin romans i lugn och ro så får vi se om den håller och överlever.


 35. Anna skriver: 20 juli, 2010

  Varför skall #36 granskas?????
  Har redaktören fått solsting?


 36. Mimmigotlandnet.se skriver: 20 juli, 2010

  Det finns alltså två skvatt galna Evelyns här? He he 😀


 37. Evelynactionaid.se skriver: 21 juli, 2010

  # 38 Mimmi…Talar för Dig själv, Du som har många galna alias här Neta/Martin/RedFox och säkert flera.

  Jag har bara ett här och JAG är inte mera galen än vad Du är så LÄGG AV MED DITT SVAMMEL..


 38. Marika skriver: 21 juli, 2010

  Evelyn,

  ta det som en “komplimang”; om man fäller dylika omdömen om andra är man nog själv lika spännande som diskvatten.


 39. Evelynactionaid.se skriver: 21 juli, 2010

  # 40 Marika….Där sa Du något hehe 🙂


 40. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 21 juli, 2010

  Det finns två Evelyn som har rött bomärke.En gul och en Evelyn,U.S.A!Kärt barn har många namn!


 41. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 21 juli, 2010

  Bridget,Sofia har varit i Ghana och jobbat idiellt på barnhem!


 42. Evelynactionaid.se skriver: 21 juli, 2010

  # 42 Grevinnan…Jadu..kärt barn har många namn, men JAG har bara ETT och det är det helröda märket 🙂


 43. Bridget skriver: 21 juli, 2010

  Redaktionen!
  Slumpgeneratorn granskar harmlösa kommentarer både i tid och otid. Varför inte använda granskning när svordommar förekommer eller när det finns ovanligt många kommentarer från en och samma person. Finns ingen logik som det fungerar idag.


 44. Bridget skriver: 21 juli, 2010

  Redaktionen!
  Knäckande, försöker ställa fråga till 39. Evelyn, går inte.


 45. Helena M skriver: 21 juli, 2010

  Hittade lite bilder på you tube när jag var in och skulle kolla vem Sofia var fann dessa och det var inte farligt tycker jag , modigt att hon vågar hålla i snoken på en av bilderna. annars tycker jag hon e ok iaf. men INTE som Silvia, 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=loq9XQ822H0


 46. Irena. skriver: 21 juli, 2010

  Helena M: Snok!!!! Det där är en Boakonstriktor!


 47. Helena M skriver: 21 juli, 2010

  Irena.

  Det var ett skämt 🙂


 48. Katarina skriver: 23 juli, 2010

  Hoppas Daniel och Victoria håller sig ifrån henne.Daniels poluläritet faller snabbt om han umgås med fel personer.Vi får väl se om 10 år hur långt Sofia har kommit med sin självupptagna princesskolning.Så patetiskt att åka till Afrika och klappa några barn på huvudet.Det kan vilken turist som helst göra.
  Om inte hennes agerande är bevis på ett manipulerande personlighet då är väl inget det!
  Att själv skaffa sig en mentor för att ta plats i Kungahuset är hårresande.


 49. Evelynactionaid.se skriver: 23 juli, 2010

  # 50 Katarina…Victoria och Daniel har redan träffat Sofia en hel del, och dem har inget emot henne.


 50. Katarina skriver: 23 juli, 2010

  Man får ju hoppas att det blir en lika lång prövotid som Victoria och Daniel hade.


 51. Sofie L skriver: 23 juli, 2010

  Kungen och drottningen har också träffat Sofia enligt löpsedlar på stan idag.


 52. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 24 juli, 2010

  Någon skrev här att det inte publicerats nakenbilder på Sofia. Skrålla ner hela vägen i denna länk. Här finns bilderna.

  http://www.cotilleando.com/cotilleando-sobre-otras-casas-reales/41431-carlos-felipe-de-suecia-tiene-nueva-novia.html


 53. maria collinsmainbeach skriver: 24 juli, 2010

  Hon är tyvärr mycket olämpligt som gemål för Carl Philip.Hennes förflutna och de val hon har gjort kommer att förfölja henne.De allra flesta tjejer viker inte ut sig som hon har gjort eller lever nattliv.Carl Philip tror jag upplever en erotisk kärlek för första gången och det är berusande och härligt men även det går över och då kan han vara fast. Vem minns inte Anna Bella strippan från England som fångade rederi arvingen (glömt namnet) och vips var han far och gift.Sophia påminner mig om Anna Bella. Det finns ingenting mer slug och uträknande som en kvinna med en bakgrund som vill gör om sig till “fin flicka”.


 54. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 24 juli, 2010

  Broström??


 55. Marguerithe skriver: 24 juli, 2010

  Tycker också att Sofia visste att hon skulle fotograferas tillsammans med sin mentor, och ändå försökte hon inte tona ner sin såpa-look, d v s hon förstod inte bättre.
  Förstår att kungaparet vill träffa henne och se vad det är för tjej deras son har träffat. Att man har bjudit in henne betyder ju inte per automatik att man har accepterat henne.


 56. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 24 juli, 2010

  Ja visst.Rederikungen Broström!Finns väl värre historier om utvikningstjejer som gifter sig med gamla gubbar,Vem minns SPIES och JANNI?


 57. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 24 juli, 2010

  Föresten,Prinsessan Lilian är väl inte så kollosal “kunglig!”Har inte hon left i sus o dus?


 58. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 24 juli, 2010

  Maria Collins,du har rätt!Förbjuden frukt smakar härligast!


 59. Gneta skriver: 24 juli, 2010

  55# Du syftar på Dan-Axel Broström, som mycket riktigt gifte sig med den engelska strippan Anna-Bella.. Bla blev deras historia känd då hon kallats in som vittne i en skilsmässoprocess i England och förnekade samröre med den mannen med hänvisning till att hon då varit ihop med en känd svensk redare.. Resten var enkelt att räkna ut vem denne person var.

  Iof kan man väl säga som så, att i fallet Anna-Bella gjorde hon tvärtom mot Sofia H. A-B såg till att tala med tidningar kom till Göteborg, tog in då den tidens främsta hotell, såg till att tala med den tiden skvallerpress osv.. tills hon fick som hon ville. Dan-Axel Broström skilde sig och dom gifte om sig.. För att sedan några år senare skilja sig.. tror separationen kom samtidigt som hon kom hem från BB med deras gemensamme son, som om jag inte kommer ihåg fel, D-A Broström egentligen inte ville erkänna som sin son.. men som var en kopia av sin far.. Dom var gifta i ca 5 år.. Ja, om familjen Broström, deras uppgång och fall och om Anna-Bella Broström skulle kunna göras en otrolig TV-serie.. Konstigt att det inte skett ännu…


 60. Gneta skriver: 24 juli, 2010

  #58.. Janni Spies var aldrig någon utvikningstjej.. Däremot anställd på Spies huvudkontor.. det var så Simon Spies fick upp ögonen för henne


 61. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 24 juli, 2010

  Gneta,ja va skoj!Jag älskar såpor!Dallas var min stora favorit.Sedan Rederiet.


 62. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 24 juli, 2010

  Gneta,men iallafall.Gifta sig med en gubbe som hade flera utvickningar!


 63. Evelynactionaid.se skriver: 24 juli, 2010

  # 64 Grevinnan….Simon Spies gifte sig med Janni för han ville att hon skulle ärva honom.Inget fel i det, och han var snäll mot henne. Sen gifte hon sig visst med en annan och fick barn…om jag inte har fel.


 64. Gneta skriver: 24 juli, 2010

  #64. japp, Tror han heter Christian Kjear eller ngt liknande.. Umgås i kungliga kretsar i Danmark. Dom är numera skilda och fick två barn tillsammans


 65. Gneta skriver: 24 juli, 2010

  #63.. nja, kanske ingen såpa, men en dokumäntserie som ex.vis den om Familjen Wallenberg och Bonnier.. Skillnaden ang familjen Broström är väl kanske att deras familjehistoria innehåller lite mer skandaler än de andra två familjerna


 66. Silas skriver: 24 juli, 2010

  Denna Sofia ser ju ut som en levande Barbiedocka.
  http://www.youtube.com/watch?v=Hw1e0ROZXig


 67. Dikte skriver: 24 juli, 2010

  Efter Spies død blev Janni senere kærester med en 34 år ældre svensk filminstruktør Gunnar Hellström. Forholdet holdt ikke og Janni blev gift med Christian Kjær som er 20 år ældre end Janni.

  Christian Kjær er ud af FLSchmidth cementkoncern-familien.

  Janni og Christian fik 2 børn men er blevet skilt for nogle år siden.

  Christian Kjær er nu kæreste med en læge.


 68. Charlotte skriver: 25 juli, 2010

  Demba #54
  Har dessa bilder publicerats i Sverige?


 69. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 25 juli, 2010

  Charlotte.
  Jag vet inte.


 70. Sofia skriver: 26 juli, 2010

  Nakenbilderna som den spanska sajten visar, som troligen är Slitz senaste, måste betyda att den unga Sofias alla skepp är brända i denna ev.romans.


 71. Inge L. skriver: 26 juli, 2010

  Hvis IKKE hverken kong Carl Gustaf eller sønnen prins Carl
  Philip, som lever af apanage betalt af skatteborgerne, mener
  at det svenske folk kan stille krav til “omdømmet” af en kommende prinsesse, som skal repræsenterer Sverige og
  det svenske folk overalt, så bør man nok takke Riksdagen for,
  at den ændrede tronfølgeloven tilbage på ca.1980-tallet!
  Kronprinsesse Victoria bliver en fantastisk dronning.

  Sofia ser præcis ligeså billig ud i dag, som hun gjorde, da
  hun var med i Paradise Hotel – det er måske derfor fortiden
  bliver ved ved med at klæbe” sig til hende, som en slange (orm)!


 72. Anni skriver: 26 juli, 2010

  Sofia liknar inte alls Silvia !! Silvia såg redan i början mycket intelligent, klok och varmhjärtad ut. Sofia med sin fula och tjocka make-up på ansiktet berättar om en mycket kall och litet dum ung kvinna… Sofia skall aldrig bli respekterat. Ingen vet något annat än nakenbilder om henne. Har hon någon utbildning ? Kan hon några främmande språk ? Är hon duktig att göra något ? Hon skall bli liksom mettemarit, som kan ingenting, men är bra i sängen och sexlekar. Hon till och med liknar mettemarit med alltför färgade hår …Jag tycker inte alls om Sofia. Hela monarkin kan dö efter Silvia’s tid. Emma Pernald var liksom Silvia – en vacker, högutbildad, fin, varmhjärtad kvinna.


 73. Prinsessan Sol skriver: 26 juli, 2010

  # 74, Bästa Anni, jag delar inte men respekterar dina synpunkter. Men ditt utfall om Kronprinsessan Mette-Marits och Sofias sexliv var väl ändå att ta i; du vet inget om det.


 74. Evelynactionaid.se skriver: 26 juli, 2010

  # 74 Anni…Sofia är inte ful och hon har säkert mycket bra utbildning. Du kan ju alltid Googla så får Du veta mera.

  Mette-Marits och Sofias sexliv vet Du inget om för Du är väl inte i deras sovrum skulle jag tro 🙂


 75. Drottning Klytaimnestra av Mykene skriver: 26 juli, 2010

  Vad “förflutna” beträffar så är det väl svårt att överträffa Mette Marit i Norge! Sofia passar väl utmärkt, om kronprins Carl Philip föredrar henne framför Emma. Silvia har också ett nedtystat förflutet, inte bara nazipappan utan även en fästman som hon övergav och som senare begick självmord. (Varför får vi aldrig veta något om detta?) Men hur kan Ockelbo-Danne köra om kronprins Carl Philip i “rang”? Och varför saboterades Madeleines förlovning med den sympatiske Jonas? Var det för att han passade bättre i sammanhanget än gymägaren?


 76. Drottning Klytaimnestra av Mykene skriver: 26 juli, 2010

  Vad Silvias mångomtalade höga intelligens beträffar så tycker jag det är konstigt att hon inte lärt sig tala svenska under alla dessa år.


 77. Anders skriver: 26 juli, 2010

  Bara att gratulera prinsen till hans utomordentligt goda smak. En sån snygging hade inte vettig kille tackat nej till.

  Jag hade friat här o nu.

  Stort lycka till!

  ~ Hjärta ~


 78. Evelynactionaid.se skriver: 27 juli, 2010

  # 79 Anders…Visst har våran Prins god smak 🙂


 79. Anna klåfingerkungahuset.org skriver: 31 juli, 2010

  Ja hon ser bra ut men med hennes bakgrund så kanske prinsen får se upp lite. Många tjejer skulle nog göra vad som helst för att få prinsen i säng. Prinsen är ett bra kap. Vi får se vad Sofia har i bakfickan framöver.


 80. Mimmigotland.net skriver: 31 juli, 2010

  #81 hi hi 8)


 81. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 31 juli, 2010

  Anni # 74.
  Och du ska prata om någons intelligens???? Ha ha ha.


 82. anita skriver: 13 maj, 2011

  Från Drinkbord till kungahuset. Ska våra pengar gå till vad som helst? Prinsen får väl försörja sin utvikningsflicka som tydligen inte vid sin ålder har ett vettigt yrke.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar