Prins Charles kärleksbrev till salu på e-bay!

Prins Charles kärleksbrev till salu på e-bay!
Annons

Camilla och prins Charles

“Jag önskar att jag kunde susa över Atlanten för att lindra din ensamhet.” Prins Charles vet hur man plitar ihop ett hett kärleksbrev!
Men Camilla rasar, breven som nu är till salu har Charles INTE skrivet till henne …

Annons

Ack, den kärleken, den kärleken. Stackars prins Charles har kallats både stel och tråkig. Men när han fattar pennan åstadkommer den melankoliske prinsen smäktande kärleksbrev som får pappret att glöda! Och det är väl fint. Mindre roligt är det förstås när breven hamnar på e-bay, en auktionssajt på internet.

Prins Charles kärleksbrev.
Prins Charles kärleksbrev till Janet Jenkins.

Charles lurade både Camilla och Diana

Alicia Carroll som handlar med kungliga souvenirer auktionerar nu ut några brev för $30 000. Prins Charles lär inte vara glad. Breven är skrivna mellan 1976 och 1980, alltså under samma period han hävdat att han bara hade ögon för Camilla och bara några månader innan han gifte sig med Diana. Aj, aj, aj. För breven riktar sig vare sig till Camilla eller Diana utan till en viss Janet Jenkins. Charles träffade walesiska Janet då hon arbetade på det brittiska konsulatet i Montreal.
– Vi träffades på en mottagning. Dagen efter ringde han och bjöd ut mig på middag och bio, berättar Janet för The Globe and Mail.

Annons


Charles dejtade Janet efter bröllopet

I breven berättar Charles om sin vånda över pressen att hitta en lämplig fru.
– Det är väl bäst att jag gifter mig så fort som möjligt, så att de lugnar ner sig lite, skriver Charles uppgivet. Och klädsamt nog lovar han att förvarna sin kanadensiska frilla innan han går till altaret.
Janet hävdar att hon hade ihop det med Charles mellan 1972 och 1980 och att vänskapen fortsatte även efter att han gift sig med Diana.
– Vi hade ett underbart förhållande. Han var så otroligt stilig, säger Janet om sin kungliga romans.
Janet säger sig vara ledsen över att breven ska säljas. Hon tycker att de istället borde hamna på museum! Alice Carroll lade ut dem till försäljning redan för tre år sedan. Det gick inget vidare. Men skam den som ger sig. Nu försöker hon igen. Kritiken från Janet Jenkins rycker hon på axlarna åt.
– Hon skäms väl för att hon sålde breven till mig.

Av Camilla Spjuth-Palve
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar