Prins Charles mötte popstjärnan Cheryl Cole

Prins Charles mötte popstjärnan Cheryl Cole
Annons

Popstjärnan Cheryl Cole fick i veckan chansen att prata lite med prins Charles om sin nya välgörenhetsorganisation som ska hjälpa folk från hennes gamla hemstad i nordöstra England.

Cheryl Cole slog igenom som popstjärna i tv-bandet Girls Aloud och har sedan startat även en singelkarriär. Men idag är hon nästan lika känd för att hon varit gift med fotbollsspelaren Ashley Cole. I tisdags fick hon också chansen att träffa prins Charles som hon nu inlett ett samarbete med genom fonden The Princes Trust.
På bilden ser vi Cheryl i vitt och Kristina Kyriacou i svart på var sin sida om prinsen under deras möte i London. Det är tänkt att Cheryl ska hjälpa till att fördela pengar till sin gamla hemstad och området däromkring som har stora problem med arbetslöshet, hög kriminalitet och fattiga skolor.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto. Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Prins Charles mötte popstjärnan Cheryl Cole”

 1. Emma skriver: 23 februari, 2011

  En snygg och välklädd Cheryl! Bra med hjälpfonder inom det egna landet i utsatta och s k hopplösa områden.


 2. Alexandra "Midnattsol" skriver: 23 februari, 2011

  Cheryl är en mycket bra artist och ger ett sympatiskt intryck. Hon verkar ha fötterna på jorden och glömmer inte var hon kommer ifrån. Eller som hon själv säger: I’m proud to be Geordie!”
  Bra jobbat Cheryl!


 3. Lotta skriver: 24 februari, 2011

  Om alla visste hur mycket charity prins Charles ställer upp på så skulle de baxna. Charles är en mästare. Alldeles för undervärderad.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar