Prins Charles regndansar i Amazonas skogarna

Prins Charles regndansar i Amazonas skogarna
Annons
"Dancing prince!" Prins Charles bjuds upp till regndans.

Se prins Charles regndansa i Amazonas skogar! Först Venedigs Emanuele Filiberto och sedan prins Charles. Nu svänger Europas prinsar sina lurviga så det står härliga till!

Det hettade till rejält i Amazonas regnskog häromdagen, men det var inte klimatet som ändrades. Nej, istället var det brittiska prins Charles höftrullningar som fick temperaturen att höjas betydligt! Efter en skakig bilfärd nådde prinsen för ett par dagar sedan den lilla byn Maguari mitt i Amazonas. Här skulle han besöka urinvånarna för att bevittna hur de på ett enkelt sätt lever av naturen utan att skada den. Och gentleman som han är var Charles givetvis beredd att ta seden dit han kom. Här skulle det dansas regndans!

Camilla trivdes bäst under ett paraply, i skydd mot solen.

Camilla trivdes bäst under ett paraply, i skydd mot solen.

Hetta snarare än regn!

Tillsammans med den 20-åriga Maguari-bon Nayara beslutade sig Charles för att ta några danssteg. Men det visade sig bli mer än några blyga små rörelser. I takt med musiken snurrade han runt, runt så snabbt att vem som helst kunde se att också en prins kan ha rytmen i blodet.
Dansen var egentligen till för att locka regnet men istället bidrog prins Charles dansanta moves till en hetare stämning. Kanske följer han Venedigs prins Emanuele Filibertos exempel nästa år? För efter att ha sett klippet förstår vi ju alla hur väl Charles skulle platsa i “Let’s Dance”!

Av Johanna Fredriksson
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Annons

Laddar