Prins Daniel i Gävle

Annons

daniel-hovet

Prins Daniel besökte i torsdags Polhemsskolan och Högskolan i Gävle för att berätta om projektet Prins Daniels Fellowship och entreprenörskapsprogram.

Under förmiddagen på Polhemsskolan berättade prins Daniel om sina erfarenheter av entreprenörskap. Han avslutade föreläsningen med att uppmana eleverna:
– Kopiera och gör bättre. Vi arbetar mycket i livet, 1600 till 1800 veckor under ett arbetsliv. Alla är bra på något och det är viktigt att ha roligt. Tro på er själva och våga misslyckas, alla ‘misslyckanden’ ger erfarenheter och det är bara att börja om, om det inte går bra.

Annons

Daniel-kungahuset

Därefter bjöds elever in till rundabordssamtal för att tala entreprenörskap med experterna. På eftermiddagen besöktes Högskolan i Gävle.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Kungahuset.se

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Prins Daniel i Gävle”

 1. Maja den första skriver: 7 februari, 2014

  Bra Daniel!


 2. chris skriver: 7 februari, 2014

  OJ säger jag bara, Prins Daniel var så proffsig och jag hörde av tonåringarna hur trevlig och sympatisk han var! Fantastiskt härlig prins vi har!


 3. LBDorren skriver: 7 februari, 2014

  Varför denna stela hårbena och fula glasögon?
  Såg sexig ut innan de blev ett par. Gillar Daniel, men inte hans stylist!!


 4. Annica* skriver: 7 februari, 2014

  Prins Daniel talar om något han verkligen behärskar och som ligger honom väldigt varmt om hjärtat! Det är en oslagbar kombination! =D


 5. Kari skriver: 8 februari, 2014

  All respekt for prins Daniel!


 6. HelenaKungligawebben skriver: 8 februari, 2014

  Det är bra att det finns experter med också. Man måste se fakta också inte bara drömmar. Entreprenörskap är mycket krävande; arbete dygnet runt med stora risker, Det är sant att dem behövs, men det handlar inte bara att våga.


 7. HelenaKungligawebben skriver: 10 februari, 2014

  2. Chris
  Jag känner också många proffisiga, trevliga och sympatiska människor. Medlemmerna i kungahuset måste vara trevliga o sympatiska, det är föruttsättning att kungahuset finns kvar


 8. DesiréeSvenskDam skriver: 10 februari, 2014

  #7 Ja, det finns det gott om. Och självklart har du rätt om kungahuset. Jag gillar Daniel också. Förstår inte de negativa skriverierna om "en vanlig kille från Ockelbo". Det är ju precis det som behövs i kungahuset, någon som har levt ett vanligt liv, inte det avskärmade lyxliv som kungligheterna lever i.


Annons

Laddar