Prins Daniel och Jonas Bergström minglade på societetsbröllopet

Prins Daniel och Jonas Bergström minglade på societetsbröllopet
Victoria och Daniel var hedersgäster när Joen Bonnier gifte sig. Madeleines exfästman Jonas Bergström var också på plats. Jonas och Daniel var så nära att bli svågrar, innan livet tog en annan väg.
Annons

Brudgummen är son till Expressens huvudägare Carl Johan Bonnier. 200 gäster firade brudparet, skålade, lyssnade till alla fina tal och dansade loss i den varma sommarkvällen i tältet på familjen Bonniers Nedre Manilla.

Annons

Joen Bonniers bröllop.

Prinsessan Madeleines exfästman, Jonas Bergström, kom till vigseln i kyrkan med sin hustru Stephanie, född af Klercker.

Prins Daniel minglade med Jonas Bergström.

Inga spänningar verkar finnas kvar. Prins Daniel och Jonas hade trevligt och pratade mycket under kvällen. Båda är ju sportintresserade, så något av alla samtalsämnen berörde säkerligen fotboll som de har som en gemensam nämnare. Jonas Bergström var själv en gång i tiden en mycket lovande fotbollsspelare och prins Daniel gillar ju att titta på favoritlaget AIK.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel med finanskvinnan Cristina Stenbeck.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel med finanskvinnan Cristina Stenbeck.

Foto: Patrik C Österberg

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

30 kommentarer till “Prins Daniel och Jonas Bergström minglade på societetsbröllopet”

 1. Minna skriver: 29 maj, 2018

  Vilken viktigt nyhet?


 2. Kristiina från Turku skriver: 29 maj, 2018

  Daniel, grundaren och beskyddaren av En Frisk Generation, närvarad idag på frukost En Frisk Generation bjöd till deras samarbetspartners. Det här mötet är inte på hovets kalender.
  https://www.instagram.com/p/BjXQVLSl4Ds/?tagged=prinsdaniel


 3. Hellu skriver: 29 maj, 2018

  Det är säkert mycket vi inte vet vad som hände mellan Jonas o Madeleine. Om det skulle enbart så man har fått läsa skulle inte Daniel tala med Jonas.


  1. m skriver: 30 maj, 2018

   Varför skulle han inte kunna det efter alla år? Samtliga är lyckliga idag och har gått vidare.


  2. Helena FIN skriver: 30 maj, 2018

   Vuxna människor kan (oftast) bete sig artigt. Daniel hade veterligen ingenting att göra med avbrottet. Jonas är en mycket stilig man.


 4. Ingrid skriver: 29 maj, 2018

  Vad roligt att prinsen skrattar på privat fest.


 5. Minna skriver: 29 maj, 2018

  Victorias klänning är inte vacker


 6. Bror skriver: 29 maj, 2018

  Vem som är vän eller väninna, bästis eller bundis i denna exklusiva krets av goddagspiltar och gymtrimmade skönheter är inte alltid så lätt att veta. Och inte blir det bättre av att attraktionerna gnistrar och far som i ett felprogrammerat kretskort.
  Nej, tacka vet jag lantlivets stilla och lugna behag med kor i hagar, kask på lördag och kyrkan mitt i byn.


 7. Minna skriver: 29 maj, 2018

  Vilken nyhet?


 8. Carin Hawee skriver: 29 maj, 2018

  Ibland blir inte livet som man tänkt sig, Skönt ändå när åren gått att se Daniel och Jonas,trivas i varandras sällskap så som förr.Tror på ödet och det var lyckan för Madelaine att hon träffade Chris.Har aldrig sett henne så naturlig och avspänd som nu!Hon älskar nog att vara mamma.


 9. annica, helsingfors skriver: 29 maj, 2018

  Har många gånger undrat om Daniel och Jonas mera vill, kan – och framför allt – får ha kontakt med varandra. Medelklasskillarna verkade vara goda vänner då de sällskapade med varsin prinsessa.
  Här talar ju Daniel glatt med Jonas fruga Stephanie.
  Åtminstone Madeleine borde ju inte ha något emot en fortsatt vänskap, hon själv är ju fortsättningsvis god vän med borsans ex Emma (heja där!).


 10. Hanna skriver: 30 maj, 2018

  De flesta vuxna människor är mogna nog att vara hövliga mot andra människor även efter att relationer gått i kras m m, om man finns i samma kretsar och stöter på varann. Omoget beteende att gå och sura och inte prata litet. Framförallt om gemensamma barn är inblandade ( vilket det inte är här).


  1. Marguerithe skriver: 30 maj, 2018

   Det här var väl ändå en speciell relation som gick i kras. JB stod framför svenska folket och lovade sin kärlek till Madeleine vid stor förlovning! Förstår Kungen mycket väl.


 11. PernillaA skriver: 30 maj, 2018

  Jag instämmer Hanna, dessutom har man så mycket hyfs att man på ett bröllop inte står och surar .
  Jag har aldrig gillat Jonas men som Hellu skriver vet vi inte vad som hände bakom kulisserna. Dessutom har ju Madeleine gått vidare då kan alla andra de med


 12. konsttanten skriver: 30 maj, 2018

  Det finns inga fördelar att fortfarande klandra Jonas; det skall numera vara begravet och glömt. Helt rätt att både Daniel och Victoria hälsar och samtalar som gäster vid en fest med J&S


 13. Christina Kari HelsinkiT skriver: 30 maj, 2018

  Men Jonas är ursnygg!


  1. Helene skriver: 30 maj, 2018

   Christina Kari,
   Neej Christina, kan inte hålla med dej ang. Jonas. Han har ett “babyface” utan karaktär eller “det”. –Kolla på Haakon av Norge (utan skägg) han är snygg, manlig,, har “sug” i blicken, lång o snygg.


 14. Lycke skriver: 30 maj, 2018

  Christina Kari
  Jag håller med!! ? Snygg, intelligent och med en verklig karriär. Både M och J har gått vidare så varför skulle D ha nåt emot hnm.


 15. Kickan skriver: 30 maj, 2018

  Undrar varför man valde att skriva en helt ny artikel om just detta?
  Kunde man väl ha nämnt redan då den gamla artikeln om bröllopet skrevs…

  P.M har verkligen blomstrat till en skönhet, efter (trots) allt barnafödande. Härliga bilder med den numera så söta glada dottern.


 16. Elisabeth skriver: 30 maj, 2018

  Dere som synes det er så flott at Daniel og Jonas har kontakt, og at Madeleine ikke kan ha noe i mot dette. Hva sier dere når Emma blir nektet adgang i dåp til Madeleines barn? Sofia får tydeligvis “styre butikken” uten kritikk også her, mens Madeleine alltid er vanskelig og urimelig….


  1. Emma skriver: 30 maj, 2018

   Väldigt god poäng!


 17. Pia skriver: 30 maj, 2018

  “Hellu”. Jag tror precis som Du. Vi vet inte hur det egentligen var. Att ingen prinsessa kan ha någon fläck på sig är väl ett axiom. Nu är parterna gifta och föräldrar på varsitt håll; så varför skulle inte Daniel och Jonas kunna tala med varandra? Däremot är det väl inget att orda om här.


 18. Royalist javisst skriver: 30 maj, 2018

  Marguerithe 30 maj kl. 12:21
  Instämmer med dig. Måste ha varit förfärligt, media etc. Stiff upper lip ett tufft ideal
  i en sådan situation! Förstår prinsessans reaktion och kungens vrede. Inte vilka ungdomar som helst…


 19. konsttanten skriver: 30 maj, 2018

  Helene:
  Ful kommentar om Jonas. Där har du gått över gränsen, igen!


  1. Helene skriver: 30 maj, 2018

   Neejdå konsttanten, jag tycker så! 🙂 🙂


 20. Pia skriver: 30 maj, 2018

  “Helene” Man måste ju inte torgföra allt man tycker. Ibland kan man bara tycka det för sig själv – särskilt om det är något negativt. Eller hur?


 21. Eva M skriver: 31 maj, 2018

  Jag tror Jonas och prinsessan är lyckliga i sina respektive liv. Dom hade nog fått problem Jonas jobbar mycket och prinsessan hade nog inte trivts med det livet.


 22. Barbro Johansson skriver: 1 juni, 2018

  Oförskämt att kritisera hans utseende och kommentera deras tidigare förhållande, han är en privatperson och vi vet ingenting vad som hände. Och nog är det löjligt att kommentera att Daniel och han kan tala med varann, vad har Daniel med deras tidigare förhållande att göra? Han ska inte tycka nånting.


 23. Daga skriver: 1 juni, 2018

  Bror! Det där skriver du direkt till mig för så känner jag till det här på våran landsbygd.Ingen är finare än den andra och den som gör ett försök tas snart ned på jorden igen.Vi umgås med varandra inte efter adelskalendrar eller taxeringskalendrar.Den som har det lite bättre är också vän av att ge lite mer.Har man kan man dela med sig för det fina inga fickor på den sista fracken.Mvh Daga


 24. Daga skriver: 1 juni, 2018

  Jag tycker Jonas är skitsnygg.Han har något lite farligt och gäckande i blick och utstrålning.Madeleine valde senare en helt annan typ av karl.Daga.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar